Şimdi Ara

Knight Online Europe (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun kurulmuyo her seferinde farklı bi yerde takılıyor..Çözümünü bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3453

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

quote:

quote:

şimdi bu betedaki carlarımız silinecekmi silimiyecekmi ona göre kasalım
    tam bir fikri olan varmı?

16sinda silinicek arkadasim charlar

ozaman hiç boşa aksiyon yapmaya gerek yok asıl oyunda car kasmaya bakmak lazım, birde uskodaki carlarınızı burda kullabiliceksiniz muhabbeti var zaten öyle birşey var ise git hazır car satın al daha iyi

nerden cikartiosunuz uskodaki chari burda oynamayi filan nerde gorulmus

@ucanayıcık
    beta kardesim silinecek tabiki

BURDAN ÇIKARIYORUM DOSTUM

Yukarıda da demiştim, çeviri motoru hatası. Orada demek istenen "Avrupa sunucusunun açılması Amerika'da oynayamayacağınız anlamına gelmiyor. Karakterlerinizle devam edebilirsiniz."

Oyun rezalet durumda valla. Denerim diye indirdim 1 gün oynadım şimdi siliyorum. Hile olmayacakmış sözde. Her taraf MSN'e bırakılan okçularla dolu. Koxp da çıkmış sanırım.

• eğer tutarsa bu oyun sunucularının olduğu binayı yıkarlar 1-2 sene sonra
  • tek başınada kasılmıyorki arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi bu betedaki carlarımız silinecekmi silimiyecekmi ona göre kasalım
    tam bir fikri olan varmı?

16sinda silinicek arkadasim charlar

ozaman hiç boşa aksiyon yapmaya gerek yok asıl oyunda car kasmaya bakmak lazım, birde uskodaki carlarınızı burda kullabiliceksiniz muhabbeti var zaten öyle birşey var ise git hazır car satın al daha iyi

nerden cikartiosunuz uskodaki chari burda oynamayi filan nerde gorulmus

@ucanayıcık
    beta kardesim silinecek tabiki

BURDAN ÇIKARIYORUM DOSTUM

Yukarıda da demiştim, çeviri motoru hatası. Orada demek istenen "Avrupa sunucusunun açılması Amerika'da oynayamayacağınız anlamına gelmiyor. Karakterlerinizle devam edebilirsiniz."

Oyun rezalet durumda valla. Denerim diye indirdim 1 gün oynadım şimdi siliyorum. Hile olmayacakmış sözde. Her taraf MSN'e bırakılan okçularla dolu. Koxp da çıkmış sanırım.

koxp var birde bizim forumun clanindan bir kac kiside.
    apelerde adam kasiyor pm atiyorum cvp dahi vermiyor

heleki betadaiken bunlar oluyorsa

adamlar catir catir +7 itme basip kutu kirdiriyorlar

• Beyler koxp demişsiniz de koxp her zaman yok muydu ? Zaten betadaki amaç oyundaki eksikleri bulmaktır.Ve droplar baya yüksek.Zaten koxp buldukları anda ban atıyorlar önemli olan bu değil mi ?Ayrıca pvp olsa bile (ama değil) amaç zevk değil midir ?
  • 16 ekimden sonrası için sabredin arkadaşlar bakalım hayırmı şermi ozaman belli olacak
  • betasi bile dun acilan bir oyunun daha ilk gunden koxpu cikiyorsa acildigi anda cikmayacagini kim garanti eder?

hadi diyelim ko gibi onlediler calistilar ne kadar zaman surecek 1 olur 2 olur her daim gm gezemez hangi birine yetissin adamlar.
    ben pek sans vermiyorum usko gibi olucak acildigi anda.

1 gun bile olmamis oyunda adamlar seri chitin basip kutu kirdiriyorlar 24 saat olmadi nerden bu kadar chitn ve buss dusurursun be arkadas +8 wood bile dusurememisken
  • kardeşim bekliyelim görelim bence :) xtrap felan gelse mükemmel olur bence
  • Klan kuran varsa 40 lwl oldum :D
  • Private server diyenler olmuş fakat oyun Private olmak için biraz şaşalı değil mi ? Bütün oyun opsiyonları çok düzgün işliyor.
  • chitinler busla basılmıyor beyler middle class kağıdı ile basılıyor zaten chitin görevleri var +7 chitin basmakta okadar zor birşey değil ayrıca bdw ve chaosdan günde zaten 2-3 kutu geliyor öyle abartı bir durum yok
  • Türkler boşa kasmayın betadan sonrada olsa kasmayın. Çok yakında ban atarlar hepinize, bilemedin 1 ay sonra atarlar. Bakın yeni açılan oyun bu tür şeyleri göz ardı etmezler. Emeğiniz, zamanınız boşa gider. Benden demesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Private server diyenler olmuş fakat oyun Private olmak için biraz şaşalı değil mi ? Bütün oyun opsiyonları çok düzgün işliyor.

Evet, ben dedim fakat aşağılamak veya kalitesiz olduğunu vurgulmak için söylemedim. sadece bazı arkadaşlar "official" server demiştide, whois.com'dan edindiğim bilgiler doğrultusunda açıklamak istedim bir private server olduğunu (hala emin olamıyorum veya inanmak istemiyorum orası ayrı bir konu) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rope -- 12 Ekim 2011; 20:01:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Türkler boşa kasmayın betadan sonrada olsa kasmayın. Çok yakında ban atarlar hepinize, bilemedin 1 ay sonra atarlar. Bakın yeni açılan oyun bu tür şeyleri göz ardı etmezler. Emeğiniz, zamanınız boşa gider. Benden demesi.

Siteden yapılan bildirilere göre proxy ile oyuna bağlanmak illegal değil.Türkler oynayabilir ama Türk IP'leri yasaktır denmiş.
    Sebebi tahminimce K2'nin büyük bir paya sahip olduğu bu pazarı başkasının eline vermek istememesinden dolayı haklarını satmamış olması bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepunisherWZ -- 12 Ekim 2011; 20:50:29 >
  • biraz takıldım uskodan daha kaliteli hss lagda yok inşallah koxp durumları olmazda oynarız bu arada dikkatimi çeken birşey oldu uskoda kapalı olan selleck character burda aktif privatemi ne olduğu önemli değil benim için hile olmasın yeter
  • Zamanında ne onyardım. Özledim ama. Koxp u engellemek için çözüm bulmuşlar mı?
  • msn koxp garanti vardir. wh sh intihar falan varmi? birde okcularin 5li yada 3lu okta cd varmi okcu olan yada bilen biri yazsin
  • msn koxp bence illegal bişey değil o zararsız ama diğerleri kabul edilemez .

pek fazla oynamadım beta oldugundan ama gay güzel koxpsuz bi server.
  • Evet buda yaklaşık 18:30 sularında gerçekleşti

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.