Şimdi Ara

Knight Online Europe (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
265.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MultiHunter

beyler bakın ne buldumhttp://gcsturkey.com/

haydaaa oldumu bu oldumu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Valla bana sorarsanız bence bu bir Private Server kandırmacası. İsmini tam bilmiyorum, takip de etmiyorum fakat oyunu oynayan arkadaşların dediğine göre yine USKO sürümünde bir private server varmış. Sexy Ko mu ne adı. Bence bu server da onun gibi bir girişim. İlk olarak yabancı ülkelere umut bağlamışlar fakat eğer tutmazsa görün bakın, Türk IP'lerindeki ban kalkacak.
    Hilesiz, güvenli sunucu sağlayacağız diyorlar fakat daha hile koruyucu programları bile yok.
    Hangi MMO'nun sunucusu Istanbul'da kurulu? Türkçe oyunların sunucuları bile diğer Avrupa ülkelerinde.
    Yine hangi MMO şirketi, sırf hile kullanan topluluğu olduğu için koca bir ülkeden oyuna girişi yasaklar?
    Bu EUKO olayını 8 Ekim'den önce duyan var mı? Biraz baktım MMO haber sitelerine fakat bu iPod&iPad yarışması için haber yapılmış o da 8 Ekimde.
    ve son olarak, hangi deli kafalı şirket bir oyunun çıkışından 8 sene sonra o oyunu Avrupa ülkelerine sunar?

Sana katılıyorum. Bu server olayında bir ali cengiz oyunu var gibi geliyor.

1) Zaten daha sitesine ilk girişte conqueror'u conquor gibi tarzanca yazılması. Cümle desen başlıcana faul. Ardından Admin'den serverların TR'de host edildiğini ve domain adınında Türkiye'den alınması garip.

2) Gelen mail "Welcome to eNTiTy Game". eNTiTy nedir Allah aşkına. TENETE gibi. Bir de büyüklü küçüklü emo tarzı yazılmış.

3) Knight online'nin EU serverı gerçekten olsa bu nttgame.com gibi saçma bir alan adı olmazdı.

4) Esas kanıta gelirsek: Game Cafe Services, Inc neyin nesidir diye bir araştırayım dedim. Karşıma çıkan adres.

Bulduğum site:http://www.gcsturkey.com/
    Oluşturulma Tarihi: 11.08.2009

Sözde EUKO:http://www.nttgame.com/
    Oluşturulma Tarihi 09.01.2011

İki sitede aynı kişiye ait. Domain adı alan kişilerin kayıtları aynı kişi tarafından yapılmış.
    Registrar: GODADDY.COM, INC.

Buyrun firma:http://www.secretcv.com/uye_firma.php?id=11450

Enfinity, Entity olmuş.

Büyük bir dolandırıcılık var ortada ve bu uyanıklar da TÜRK. Türk IP'lerini kapamalarının nedeni USKO'dan tepki almamak diye düşünüyorum. Ki IP banı yarın bir gün kaldırırlar. Kaldırılmasa bile Türklerin VPN/proxy ile gireceklerini hesaplamışlardır. O bile yeter zaten. O ödüllerinde verileceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

@MultiHunter kardeşim ben mesajı yazarken vermiş adresi. Helal.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHaki

quote:

beyler bakın ne buldumhttp://gcsturkey.com/

haydaaa oldumu bu oldumu şimdi

Bu ne hiç bi şey anlamadım

• beta kapaninca charlar silincekmis ugrasmaya gerek yok madem gordum test ettim normalinden daha guzel bence oynayana hayirli olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

Adamlar Türk çıktı beyler dağılın
  • Adamların serveri lisanslı fakat lisansı alanlar türk müdür k2network mudur ya da başkası mıdır burası muamma.

http://www.thisisgame.com/board/view.php?id=745383&category=101
  • Lisanslı KO falan değil bildiğin private server bu. Valla helal olsun. Adamlar MMORPG.COM'u bile kandırdılar. Zaten üçkağıt-hile-hurda nerde bizim insanımız orada oluyor... Şimdi böyle lisanslı EUKO demeseler kim gelecekti ki sitede EUKO bile yazmıyor adamlar resmen biz böyle bişey demedik diyecekler. Tam çakallık bu.
  • Bi anormallik var ama hadi hayırlısı.
  • Hocam o patch notları newslar falan hepsi faullü ayıptır söylemesi ingilizcem iyidir. Ama bu kadar komik birşey olamaz.
    Ama şahsen oyunun böyle falsolu çıkmasına üzüldüm.
  • İngilizce'den 3kelimeyi zor anlayan arkadaşlar yine burayı da basmış, private server filan diyor.
    GamersFirst İngilizce forumları gezin, GMlerin mesajlarını okuyun.

Link vereyim:
    http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=222239

Bakın canım arkadaşlarım, gördüğünüz gibi SABİT KONU.

Private server değil, o gelen itemler silinecek.
    11-16Ekim arası Beta'yı oynuyorsunuz.

1Kasım'da resmi olarak açılacak.

Ne olur 2 kelime İngilizce bilmeden okuduğunuz şeyleri buraya anlatmaya çalışmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iTouchie -- 13 Ekim 2011; 2:58:32 >

• jakoben naptın dostum?MMORPG.COM'u kandırmak o kadar kolaymı?Yapmayın allahınızı severseniz.Bazı arkadaşlar gerçekten komik duruma düşüyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunakinci2 -- 13 Ekim 2011; 3:43:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheDrinks

jakoben naptın dostum?MMORPG.COM'u kandırmak o kadar kolaymı?Yapmayın allahınızı severseniz.Bazı arkadaşlar gerçekten komik duruma düşüyor. :)

Adam bir de İngilizcem iyidir diyor ha :D
    GamersFirst resmi İngilizce foruma bakmamış ya da anlayamamış galiba iyi İngilizcesiyle
  • 1) USKO oynamıyorum. 4 senedir de USKO'nun kapısının önünden geçmedim. O yüzden o başlığı da görmedim.

2) Private server olmasa bile o oyun kalitesiz bir TÜRK grubu tarafından yönetilmekte. Çok iyi yöneteceklerine de eminim.

2009'da Private server olarak başlayıp, lisans almışlar o zaman %95'in TÜRK olduğu bir oyunda geri kalan kısma lisans vermek o kadar pahalı bir iş değil. Treth adlı arkadaşın (RF Online Türkiye'de çalışmış biri) dediği gibi server maliyeti Türkiye 22 bin TL'ye gelirken, Almanya'da sadece 3 bin dolar.

Yani Adminler yok efendim ucuz maliyet yüzünden Istanbul'dayız derken oyuncuları kandırıyorlar.

Şimdi Publisher yani yayıncı herhangi bir ülkeden olabilir, TÜRK şirketi de olabilir ama bunu açıkça belli etmiyorlar ve bir nevi TÜRKLÜKLERİNDEN utanıyorlarsa, ben onların yüzlerine tükürürüm.

Örnek Joygame Son Destan'ı ingilizceye çevirse, al sana Son Destan EU bu kadar basit ki bildiğim kadarıyla öyle avrupaya ban yoktur.

İngilizce'yi GM banned pls diye bilen adamlar bana laf atmasınlar, beyni olan adam o sitedeki mallıkları görebilir.

• Mgame sirketi sizin gibi 2-3 capulcuya vermez lisans.Adamlar Turk ama anlasmalari geregi bazi yerlere block atiyor, turklugunden utaniyor falan saf saf konusmayin, su topictede servera iftira atmayin, private diyenler en gamersfirst forumunda sabit konuya baksin

bu arada ustteki arkadasim lisans alsan eminim sende turklugunden utanirsin.Kufur bizde, oyun cikmadan bzi sitelerde bot isteyenler bizde.Serveri acan sirket Turkuz dese neler yapacaginizi tahmin edebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAFOz -- 13 Ekim 2011; 11:44:56 >
  • usko resmi forumdaki modlar ,gmler , yapımcılar 2 senedir onu düzeltiyorlar bunu düzeltiyorlar ?
    hani nerde , gören varmı .....?
    resmi forumda açıklama yapılıyor ? neyin açıklaması yahu ? ortada 2 aynı malı pazarlayan firma var
    adam kendi malını dandik gösterirmi filanca şubeye git orası daha iyidir ...
    hayır kardeşim euko g1 in arka planda batı tabanlı oyuncuyu çekmeye çalışıyor .. usko da ipin ucu kaçtı..
    yeni client yeni client , düzgün hilesiz server , adaletli oyun diye 2 senedir millet ağlıyor ...
    al sana avrupa ko su farklı yapımcı ( bence ko ya şu saaten sonra yatırım yapacak olana şaşarım )
    deniliyor ama inanmam ben...
    euko nun resmi sitesinde yazım hataları vardır ; olabilir , uskoda yokmu 1 sene 19 mayıs resmi kaldı sitede yav..

usko ekibi Türk oyuncuyu salllamıyor arkasına geçmeyin şu beceriksizlerin . oyuncuyu kaybetmemek için yapılan dümen bu ... para adama neler yaptırıyor denecek durum bu olsa gerek ....

• Sözde Türk ip'lerine kapalı.

542 kişi KnightOnline Europe'yi beğendi.

Hakan

Hasan

emran

GADDAR

Hell

ILhan

Edy

Karem

FACEPALM
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Sözde Türk ip'lerine kapalı.

Hakan

Hasan

emran

GADDAR

Hell

ILhan

Edy

Karem

FACEPALM

başka bir pvp server'ın facebook sayfası olmasın o
  • Sembollerin oyundaki online süresine göre çıktığını öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glinz

quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Sözde Türk ip'lerine kapalı.

Hakan

Hasan

emran

GADDAR

Hell

ILhan

Edy

Karem

FACEPALM

başka bir pvp server'ın facebook sayfası olmasın o

Sitesine gir bak rofl.

Bu arada millet takır takır chitin,shell +7 basıyor. Reb e geçirirken bazıları Failed oluyor. Birisi rebsiz +8 pri chitin gaunlet bastı. :))

Bu buss ları paraları nerden buluyorlar yaf. Level 19 benim daha

• quote:

Sembollerin oyundaki online süresine göre çıktığını öğrendim.

Bende Diyorum Neden Bende Sembol Var Bdwde mause bug yaşadım tek başına takılmış baya adam almıştım ona yormuştum saol bilgilendirme için
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.