Şimdi Ara

Knight Online Europe (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
265.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

koxp apelerde var yanliz kasiyorlar.
    ayni anda wolf ve sw atiolar filan

Lufersonun yanındaki apelerden kasıtsa orda kasanların içinde bende bulunuyorum. Herkes gayet eliyle atack yapıyor ben daha burda koxp'a hatta şimdiye kadar oyun genelinde koxpa rastlamadım.
  • Nickin nedir Özkan ?

Sabahçıyız

Resim görülmüyor sanırım

Burdan Bakabilirsiniz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 13 Ekim 2011; 17:36:29 >

• Clan üye alımı şu yüzden ; doldu ve her kullanıcı girip online oluyor biz bunu göre göre oyuncu çıkartamayız
  • Şu anda id şifre yezıp girdiğimde login server diyor siz oynuyabiliyor musunuz?
  • bu su anda beta oldugu için kolay demi Fire Drake mi neydi tam olarak hatırlamıyorum,o sürüm geldigi zamanda Knight'ta pvp gibi kolay olmustu beta seklinde anlasılsın ogrenılsın die,buda o yüzden kolay demi

Not:Daha baslamadım kuruyorum oyunu yarın baslarım proxy'i kurup,ve belkide adamlar sadece beta için güvenlik programı falan yoktur() deniyo olabilirler,eğer koxp olursa Türklerden falan açmazlar -belki!-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

bu su anda beta oldugu için kolay demi Fire Drake mi neydi tam olarak hatırlamıyorum,o sürüm geldigi zamanda Knight'ta pvp gibi kolay olmustu beta seklinde anlasılsın ogrenılsın die,buda o yüzden kolay demi

Not:Daha baslamadım kuruyorum oyunu yarın baslarım proxy'i kurup,ve belkide adamlar sadece beta için güvenlik programı falan yoktur() deniyo olabilirler,eğer koxp olursa Türklerden falan açmazlar -belki!-

Kolay yaa, Hergün bedava GB, sc falan geliyor, istediğin kadar valkrye, grypon falan alabiliyorsun.

• Benim açımdan oyun şuan işleyiş olarak mükemmel gidiyor. Başarılı bir cb dönemi diyebilirim.
  • Oyunu indirdim açıcam birazdan'da bana yardımcı olabilecek varmı, aceyimiyim ilk hangi karakter açıyım statları nasıl veriyim vb..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Benim açımdan oyun şuan işleyiş olarak mükemmel gidiyor. Başarılı bir cb dönemi diyebilirim.

USKO'nun resmi sitesinde birisi demiş EUKO pvp gibi 500exp rate daha ilk günden herkesde shell 7 chitin 7 oynanmaz.

Bilmiyor ki beta nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpc

Usko ile alakası yok değil mi bunun?

Osman acil ara beni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

"Copyright © 2005-2011. Mgame Corp. & Noahsystem Co.,Ltd. All Rights Reserved And © 2011 Licensed and published by Game Cafe Services, Inc
    Registered in California, United States No C3258553. Registered office: 1 Centerpointe Dr. Suite 160 , CA 90623
    "

Bunu yazmak tarak ister(Kel başa şimşir tarak Yersen) Ama domain sunucuları Türkiye üzerinde. Bana öyle geliyor ki ya ömrü uzun olmayacak ya da bir bit yeneği çıkacak. Çünkü Türkiye'de oyun sunucusu barındırmak ... neyse ban yemeyeyim şimdi. Sunucular ne kadar mükemmel olursa olsun network altyapısı ülkemizde yetersiz.

Sonucu beraber göreceğiz.

Geçtiniz mi siz buraya la? Bizim eski ekip gelse ne güzel olurdu ya

• Oyun sunucuları Maslak'ta.
  • Şu taşlar ne işe yarıyor. Bulan varmı elmoradın her tarafında var. Üstünde Şeytan çağırma yazıyor
  • oyun şu anda kaç patch?

gerçek serverlar ne zaman açılır?

herhangi bir haber var mı türk ip leri adına? bölgesel banın kaldırılması vs gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

"Copyright © 2005-2011. Mgame Corp. & Noahsystem Co.,Ltd. All Rights Reserved And © 2011 Licensed and published by Game Cafe Services, Inc
    Registered in California, United States No C3258553. Registered office: 1 Centerpointe Dr. Suite 160 , CA 90623
    "

Bunu yazmak tarak ister(Kel başa şimşir tarak Yersen) Ama domain sunucuları Türkiye üzerinde. Bana öyle geliyor ki ya ömrü uzun olmayacak ya da bir bit yeneği çıkacak. Çünkü Türkiye'de oyun sunucusu barındırmak ... neyse ban yemeyeyim şimdi. Sunucular ne kadar mükemmel olursa olsun network altyapısı ülkemizde yetersiz.

Sonucu beraber göreceğiz.

Geçtiniz mi siz buraya la? Bizim eski ekip gelse ne güzel olurdu ya

Yok ben geçmedim. Beta server kapandıktan sonra olumlu neticeler çıkarsa geçebilirim. Sen ne yaptın? Belki beraber PK atarız

• arkadaşlar bana gb falan yollamışlar. beta olduğu için de bu kadarda yapılmaz ki

karusum. nickim RevidaL. şu an oyundayım

ekleme: exp event var ama kasamıyorum lagdan dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 13 Ekim 2011; 23:14:20 >
  • Komik bir anı

http://img836.imageshack.us/img836/6628/61723956.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 14 Ekim 2011; 0:41:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

Komik bir anı

http://img836.imageshack.us/img836/6628/61723956.png

haha

• Arkadaşlar bunu bilen varmı bilmiyorum ama yarın tüm clan olarak EL Morad'a götürebilrim sizi ordayken ölürsek luferde dogarız onlar bize atak yapabilir ama biz onlara atak yapamayız town çekersek el morad baseye ışınlanırız assasinglerin görünmezlik skill'i çok işe yarayacak humanları biraz sinir edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 14 Ekim 2011; 1:56:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

Arkadaşlar bunu bilen varmı bilmiyorum ama yarın tüm clan olarak EL Morad'a götürebilrim sizi ordayken ölürsek luferde dogarız onlar bize atak yapabilir ama biz onlara atak yapamayız town çekersek el morad baseye ışınlanırız assasinglerin görünmezlik skill'i çok işe yarayacak humanları biraz sinir edelim

bende bu bugun boku cikmadan oyuna ticket at betada iken kapansin eger acik giderilmezse oyun acilinca cok canlar yanar
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.