Şimdi Ara

Knight Online Europe (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardım eddecek yokmu arkadaşlar üye olmada sıkıntı var olamadık bir türlü....
  • Merakınızı biraz yenmeniz açısından ;

MGAME lisansını alan bahsettiğim oyun firması : Game Cafe Services . Yani :www.gcsturkey.com . Tekrar hatırlatıyorum oyun ile alakalı who is bilgilerinin ya da barınma bilgilerinin Türkiye'yi göstermesi gayet doğal .
  • Anılarım depreşti birden Archer ile oynamayı çok isterdim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord_06

Merakınızı biraz yenmeniz açısından ;

MGAME lisansını alan bahsettiğim oyun firması : Game Cafe Services . Yani :www.gcsturkey.com . Tekrar hatırlatıyorum oyun ile alakalı who is bilgilerinin ya da barınma bilgilerinin Türkiye'yi göstermesi gayet doğal .

Zaten beta serverı bana bir kaç kilometre ötedeydi. Şimdi bu Game Cafe Services güvenilirmidir değilmidir özetle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

Merakınızı biraz yenmeniz açısından ;

Zaten beta serverı bana bir kaç kilometre ötedeydi. Şimdi bu Game Cafe Services güvenilirmidir değilmidir özetle?

K2Network'ten daha çok güvenilir olduğu kesin de...

• biraz garip geliyor ama komplo teorisi olur mu olmaz mı bilemicem ama konuda bu euko yu poh pohlayan
    euko elemanları olduğunu düşünmekteyim.. tıpkı sokakta çakma altın saat satar biri 2 elemanda off süper saatmiş altın bu... deyip 3. şahısları dolandıran tipler aklıma geldi ... bu forumda ve diğerlerinde daha önce olmuş benzer olaylara nedense çok yakın durum....bu eukonun bir dümen olabileceğini yada birşeyleri ısrarla
    saklama yolunda olunduğunu düşündürüyor...

euko tr iplere kapalı çünkü hile istemeyen diğer avrupa oyuncuları tr oyuncuları istemiyor , nefret duyuyor
    ama tr ipleri proxy ile giriyor , izin veriliyor çünkü 30 kişiyle server yürümez...
    euko yönetimi inanıyorum ki %90 ı Türk ve bilinmesini istemiyorlar , ortaya çıkarsa açık olan ip ler de bu serverda oynamaz ; Türk yönetimi altında hile-haksızlık olacağını biliyorlar....

usko açıldığında bu kadar çalkalanma olmamıştı... şimdi neden oluyor ..._? ortada bir gariplik var gibi gözüküyor..

hani katılın yada katılmayın konu içinde birşeyleri ispatlamaya çalışan 2. şahıslar ( anladınız siz onu )
    var kanaatindeyim

• quote:

Bir kardeşimiz uyarmasa benim hakkımda kişiliğime kadar alınan tavırların farkında olmayacaktım bile . Cevabım hepinizi kapsamayacak , sadece ilk cümlede bahsettiğim ve klavyenin görünmez gücüne dayanarak efelenen kısıma sesleneceğim . Ben bu piyasayı 6 senedir yönetiyorum ve büyük oyun firmalarıyla çalışıyorum . İster bu sizin işinize gelir ister gelmez . Bugüne kadar övünmeyi bir halt olarak görmesemde benden habersiz dönenler bu düşüncemi birkaç dakika kenara atmama sebep olacak . Evet benim yaptığım işlerin ya da kurduğum bağlantılar noktasında gelebildiğim noktaya gelemeyeceksiniz . İstediğiniz kadar parçalayın kendinizi :) Bu yüzden klavyenin size verdiği rahatlıkla bana istediğiniz kadar hakaret edebilirsiniz . Bu işi sürekli hale getirenleri özellikle işi acayip boyutlara getirip aileme kadar dil uzatıp , nasıl olsa yakalanmayacağını sananları nasıl bu piyasadan sildiğimi tecrübe edenler iyi bilirler :) . Bu forumu çok duydum açıkcası ama hiç inceleme fırsatım olmamıştı . Yönetimi bu yazdıklarımı nasıl karşılar ya da bana bir ceza verirmi bilmiyorum .

Şimdi oyun kısmına geçelim ; EUKO MGAME lisanslı ve bu döneme kadar gerek MYNET işbirliğiyle gerek başka distribütörlüklerle güzel bir noktaya gelmiş firmaya ait bir oyun . Ekipte olmam yada olmamam kimseyi ilgilendirmiyor . Oyunun sağlayıcıları Türkiye'de olabilir ya da öyle gözükebilir . FAQ yani MGAME lisans kurallarına göre bu oyun bazı ülkelere engellenedebilir ki bu zamana kadar o kadar oyuncu türü gördüm ki , engellemelerini en başta isteyenlerden biriyim . Geçmiş yorumlarınıza bakmadığım için oyun hakkında ne konutşunuz ne ettiniz bilemem . Birbirinizle tartışacak kadarda saf olmanıza gerek yok . Altı üstü fişi çekilince bitebilecek bir eğlenceyi bu kadar ciddi boyutlara taşımayın yazık günah :) 1 Kasım'da oyunda görüşmek üzere :)

İsmini söyle o zaman. Tanımamam mümkün değil öyle birşey varsa. (yalan demiyorum, eğer doğruysa muhakkak tanıyorumdur)

• ne değişecek ki

usko dan ne gibi bi farkı olacak?

koxp %100 çıkacak çünkü benim kullandığım botun sahipleri betasında multi filan denemişler adamlar kodları yazmaya başlamış yani

her neyse benim amacık pk vs filan değil ben koxpla ek gelir sağlıyorum kendime orda da çıkarsa ordada 3-5 slotta kurar devam ederim

yani diyeceğim o ki usko daki iyi itemleri satıp hiç boşuna buna geçmeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorgenSternN

ne değişecek ki

koxp %100 çıkacak çünkü benim kullandığım botun sahipleri betasında multi filan denemişler adamlar kodları yazmaya başlamış yani

her neyse benim amacık pk vs filan değil ben koxpla ek gelir sağlıyorum kendime orda da çıkarsa ordada 3-5 slotta kurar devam ederim

gelip buranın da azına etcez diyosun yani
  • quote:

ne değişecek ki

Sorun koxp yazmak değilki. Koxp yazılır sende kullanırsın. Mesele online GM olup olmayacağı. İşini hakkıyla yapan online GM olursa istediğin koxpu kullan hakkın bandır. Çok iddalıyım ben bir serverda gm olsam koxpla en fazla 1 saat afk olabilir bi oyuncu. 59 dakikayı geçmez ban yemesi. İnşallah onlarda öyle yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

quote:

ne değişecek ki

+1

• quote:

ne değişecek ki

Uskoda böyle senin gibi ek gelir sağlayanlar yüzünden bu hale gelmedi mi?

Valla online gm desteği olursa babamda koxp kursa onu da ispiyonlayacağım bu serverda.
  • günah keçisi ben oldum he şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanjou

quote:

quote:

ne değişecek ki

+1

+1
    Günah keçisiymişmiş.
    Sen para kazanacaksın diye onca insanın ağzının tadı niye bozulsun?
    Para kazanacak başka yol mu yok?
    Neden illegal?

• quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

quote:

Orijinalden alıntı: vanjou

quote:

quote:

ne değişecek ki

+1

+1
    Günah keçisiymişmiş.
    Sen para kazanacaksın diye onca insanın ağzının tadı niye bozulsun?
    Para kazanacak başka yol mu yok?
    Neden illegal?

+1
    işte bide böyle koxpcular soyuldukları zaman emekten bahsederler.
    haberleri yokki koxp kullanarak o server daki tüm oyuncuların hakkına giriyorlar ama onlara sorsan benim kimseye zararım yok ben k2 yi kazıklıyorum derler.

• yahu onu bunu boşverin lisanslı lisanssız usko lisanslıda ne oldu ? ne geçti elimize ? Belki 3-5 item satmışızdır 1-2 char..Sonuç ? Ya Şeytana uyup koxptan ban, ya da soyulma hadiseleri..

Ben bu oyunu zevk için oynuyorum , betada exp kastığım arkadaşlarla da çok konuştuk; exp kasmayı , paramundaki sohbeti bile özlemişiz diye ayrıca kara karada düşünüyorduk 83e nasıl elle kasarız diye o dereceye gelmişiz, lakin sonuçta kasacağız sonuçta bu bir oyun ve zevk almaya bakacağız..

Bu oyunu illegal olarak gelir haline getiren , kendi anasına avradına bile bile sövdüttüren ve bunuda pişkin pişkin söyleyebilen şahıslara ve bunlara tamamen göz yuman usKO yöneticilerine , maddi ve manevi ne kadar hakkım geçmiş ise, bilsem ki 100.000 sene cehennem kapılarında bekleyeceğim , bekleyeceğim..

Çünkü insanların stres atmak amaçlı,zevk amaçlı (nasıl ki bisiklet kullanmak, yüzmek, araba sürmek) kullandıkları oyunu bu hallere getirenler ( bir zaman diliminde bende bu insanlar tarzındaydım) insanların paralarına, eğlencesine çomak sokarak kul hakkı yiyorlar..

İnsanları çileden çıkartanlar , paralarını soyanlar , ruh halini bozanlar elbette bunun cezasını çekecektir ya burda ya gerçek zamanda..Şayet inanmıyorlarsa bunların karşılığının cezasız olacağını o zaman durum daha vahim

Şahsi olarak Allah beni affetsin bu oyun uğruna kırdığım kalplerden , girdiğim kul haklarından ötürü..Benim gibi yapanlarında Allah yar ve yardımcısı olsun..Çünkü buna gerçekten ihtiyaç olacak

Bir oyun uğruna bunlara değmez...Her firavunun bir musası vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 20 Ekim 2011; 22:14:56 >

• quote:

ne değişecek ki

günah keçisi sen ve senin gibi düşünen kişiler. bu hayatta ek gelir sağlamak için o kadar çok seçenek var sen gidip hileyle, insanları bezdirerek, oyundan soğutarak kazanmaya çalışıyorsun. yaptığın ayıp, başka bir şey değil.

ayrıca, zaten senin amacın* PvP olsa da PvE olsa da hiçbir şey yapamassın, çünkü o kişiliğe sahip bir birey değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rope -- 20 Ekim 2011; 1:42:25 >

• Oyundan son kare :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLDRY -- 20 Ekim 2011; 12:57:53 >
  • özledim ya tayfa güzeldi ama pk lar süperdi :D on numara sendede kareli s varmış bendede vardı:D
  • Bir daha donanimhaber clanına girmeyi düşünmüyorum. Umarım yabancı clanda yer bulabilirim ve Türk olduğum için atmazlar.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.