Şimdi Ara

Knight Online Europe (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda türkçe küfürlerin *** olduğunu farketmiştim bu beni biraz şüphelendiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouCannotChangeYourFate

Acaba Donanım Haber euko ya özel bi alan açarmı?

Herşey kesinleştikten sonra gerekirse düzenlemeye gidilecektir.
  • Arkadaşlar oyuncuyua ihtiyac var mı sonuna kadar gidicek arkadaşlar aranıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

oyunda türkçe küfürlerin *** olduğunu farketmiştim bu beni biraz şüphelendiriyor

mgame usko ve euko'ya aynı clienti göndermiş db'dede benzerlikler var.mesela madenci,stadyumdaki adam vs bunların isimleri Türkçe Burak fln yazıyor :)
  • beyler koxp un burada da olacağı aşikar ama yeni açıldığı için ilk 1 yıl güzel güzel oynarız diye düşünüyorum.bu arada ben archer açıp oynamayı düşünüyorum.Clan da kurabilirim.archer ağırlıklı bir clan olur.Katılmak isteyen arkadaşlar buradan pm atarlar oyun açıldıktan sonra . adam gibi oynarız yabancılarla takılmayı düşünmüyorum. bizim insanımız bu oyunda biraz hileci hurdacıdır ama yine bizim insanımızdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar gerçekten Knight Online ı özledim. Knight da sabahlamayı özledim. Gerçekten güzel mi EUKO ona göre başlayalım.

2008'den beri yapmak istediğim şey bu :)
  • Kaç gün kaldı ya acılsın artık :D
  • Bir clan altında seviyeli +17 max. 10 kisi toplanalım diyorum arkadaşlar?
  • Oyuna giriş baasit olacak mı? Bu proxy işi çok uğraştırırsa bezdirir valla.
  • +18 olsa daha bile iyi olabilir lisede okuyan millet şimdi uğraşmasın bu işlerle ünililer gelsin
  • işin iyi tarafı açıldığı zaman 1.5-2 ay sonra ardreamda olan adamlarda bile ezik itemler olcak(yani USKO'da ezik olan itemler) çünkü gb falan olmıcak adamlarda +5chitin görev itemleri falan ii olur :D +5glave, eline +1 reb ib alan ardream'in sahibi olur ilk zamanlarda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

Oyuna giriş baasit olacak mı? Bu proxy işi çok uğraştırırsa bezdirir valla.

yurtdısında yaşamıyorsan proxysız gıremezsın
  • oyun açık mı?
  • indiriyorum.. vakit geçirmeye iyi olur.

edit: beta ne zaman bitiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 22 Ekim 2011; 15:53:14 >
  • Beta çoktan bitti eski clan gerçekten çok iyiydi 1 2 tatsızlık yaşansada bence tekrar kurulması gerek DonanımHaber clanının
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Bedirhan:

Beta çoktan bitti eski clan gerçekten çok iyiydi 1 2 tatsızlık yaşansada bence tekrar kurulması gerek DonanımHaber clanının

+1 ilk 10 sıralamasında DonanimHaberi görmek istiyoruz
  • arkadaşlar, bu başlığı okuyorsanız eğer baştan okuyun. beta ne zaman kapanacak, proxy ile kolay mı gibi soruların cevapları hep önceki sayfalarda var. üşenmeyin okuyun, bütün sorularınızın cevapları var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

Oyuna giriş baasit olacak mı? Bu proxy işi çok uğraştırırsa bezdirir valla.

yurtdısında yaşamıyorsan proxysız gıremezsın

Kim diyor arkadaşlar bunları size? Proxy ile giriş her yerden serbest. Bunlar official forumda soruldu yanıtı alındı. Hatta proxy bile gerekmiyor hotspotshield ile login olup server seçme ekranında HSS disconnect edip kendi ip niz ile oyuna girebiliyorsunuz. Yani betada böyle idi büyük ihtimal açılıncada böyle olacak.
  • c westte takılıyorum bu günlerde dediğini burada denedim malesef dc oluyor disconnect edince
    zaten takılınca da 15-20 dk da bir dc oluyoruz euro ko da umarım dediğin gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaimine_RAJA -- 22 Ekim 2011; 19:04:30 >
  • Nasıl server önerir misiniz ? Eski KO'cular olarak geçmemizi tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.