Şimdi Ara

Knight Online Europe (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SLDRY

Estafurullah ne kusuru. Evet oyunda neredeyse sıfır hile olunca zevkli oldu pklar, exp kasmalar. Dur bakalım kısmetse başlamayı düşünüyorum zaman gösterecek nasıl olacağını :)

yorumlarını beğendim, seviyeli bir kullanıcıya benziyorsun,yeni de açmışsın sanırım donanımhaber account'unu. hoşgeldin öncelikle :)

evet kesinlikle başlamalısın, 1 hafta kaldı :)
  • Beyler oyun ne zaman normal sürüme geçecek? Bende oynayayım diyorum.
  • 1 hafta sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk.

@Gurcellonline , @Irfanline , @iade ve @ultraslanharun
    Hocalarım siz başlamayı düşünüyorsanız şayet bende başlarım. Ama bu 4 arkadaştan başka kimseyle oynamam bu oyunu

Saygilar sunarim :)
    Helebir acilsin bakarim nedir ne degildir diye. Ama kalici olacagimi sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rope

quote:

Orijinalden alıntı: SLDRY

Estafurullah ne kusuru. Evet oyunda neredeyse sıfır hile olunca zevkli oldu pklar, exp kasmalar. Dur bakalım kısmetse başlamayı düşünüyorum zaman gösterecek nasıl olacağını :)

yorumlarını beğendim, seviyeli bir kullanıcıya benziyorsun,yeni de açmışsın sanırım donanımhaber account'unu. hoşgeldin öncelikle :)

evet kesinlikle başlamalısın, 1 hafta kaldı :)

Hoşbulduk, teşekkür ederim yorumun için. Kalp kırmak değildir ana amacımız ona göre yorum yaparım. Genelde okuyucuydum forumlarda bu konuda işin içinde bizzat olunca yorum yazma gereği duydum ve yazmaya başladım :) Evet şunun şurasında ne kaldı bekliyoruz sabırsızlıkla temiz bir oyunu, umarım hep temiz kalır da zevk alırız.

• ben ezigim 42 lvl
  • Arkadaslar bende bu oyunu oynamama karari almistim fakat oyle guzel yazmissinizki kafam bolundu.Hile yok birsey yok daha ne olsun.Hakikaten dediginiz gibiyse baslayip oynayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Arkadaslar bende bu oyunu oynamama karari almistim fakat oyle guzel yazmissinizki kafam bolundu.Hile yok birsey yok daha ne olsun.Hakikaten dediginiz gibiyse baslayip oynayabilirim.

+1 betada 52 lvl'e kadar kasmıştım acayip sarıyo falan ama acayipte zaman öldürüyor facebook v.s diyer takip ettiğim hiçbir forumu takip edemez oldum günlük işleri bi kenara at zaten
  • normal ztn ben başladım warstar arkadaşlar sagolsun yardım ettiler sonra bi baktım oyunun 2 ci günü 60 oldum 3 cü günüde 69 oldum dedim yeter beta ztn bu kdr exp yeter 1 gecede asırı derecede np kastım warstar kardesıme tesekkur edıyorum chrisviole aztec longan arkadaslarım kurulcaksa beraber olalım dıyeyım yıne aynı tayfa guzel gıdıyor super oldu zevkını aldım uskonun eskilerden king player asas olaraktanda 1 kasımda devam edicem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basque

normal ztn ben başladım warstar arkadaşlar sagolsun yardım ettiler sonra bi baktım oyunun 2 ci günü 60 oldum 3 cü günüde 69 oldum dedim yeter beta ztn bu kdr exp yeter 1 gecede asırı derecede np kastım warstar kardesıme tesekkur edıyorum chrisviole aztec longan arkadaslarım kurulcaksa beraber olalım dıyeyım yıne aynı tayfa guzel gıdıyor super oldu zevkını aldım uskonun eskilerden king player asas olaraktanda 1 kasımda devam edicem :)

Okadar soruyoruz bide exp parti varti varmı diye söylemiyonuz bide 69'a kastık diyo adam ya 3 günde

• dayı exp party biz ayarladık kastık :) demekki sen yokmuşun oyundaki nickin ne söle bakem:D
  • Az kaldı beyler dayanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basque

dayı exp party biz ayarladık kastık :) demekki sen yokmuşun oyundaki nickin ne söle bakem:D

iMagic'di dostum genelde uzun süreli oyundaydım ama
  • tamam oo zaman takım kurucaz ztn son günde seni alırız beraber oluruz merak etme bu sefer el birliği ile kasıcaz :)
  • Hımm eski günlerimi tekrar yaşayabilir miyim acaba Başlayalım bakalım birşey kaybetmeyiz
  • bilemedim şimdi akarada 81 lvl archer var quest bowu var +7 fiyatıda uygun onumu alsam yoksa bir hafta dahamı beklesem
  • warstar proxyfirewall ı kurmakta zorluk yasıyorum yukledıkten sonra kayıt olmam gerektığını söylüyor ancak kaydola bastığımda acılmayan bı lınk gelıyor tıkanıyor nasıl cozecegım bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

quote:

Orijinalden alıntı: GenozHealzU

Açıkçası bir clan kurulsa güzel olur ventrilo server bulurum ben böylece insanların yaşlarını olgunluk derecelerini konuşmalarından veya seslerinden anlamış olur saçma insanlarla uğraşmayız

Bu seferde clandan birinin itemleri soyulduğunda ventrillo'da şu vardı bu vardı beni o soydu bu soydu tartışması çıkar. Oyundan zevk almak istiyorsanız forum clanından vazgeçilmesini tavsiye ediyorum. Keza şimdiye kadar onlarcası denendi bir tanesi bile başarılı olamadı.

Şöyle bir etkinlik olabilir.4 Partylik Bir Clan Toplanır Ama Sadece Exp İçin. Organize Olarak Seri Şekilde Expler Kasılır, Ardından 70 Olan Clandan Ayrılır Başının Çaresine Bakar Yabancı Clana Vs Girer İşte. Exp Kasmak İçin Organize Olmak Şart Biliyorsunuz Yeni Açılan Her Serverda Solo Kalanlar Biryere Kadar Kasabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esculope

quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

quote:

Orijinalden alıntı: GenozHealzU

Açıkçası bir clan kurulsa güzel olur ventrilo server bulurum ben böylece insanların yaşlarını olgunluk derecelerini konuşmalarından veya seslerinden anlamış olur saçma insanlarla uğraşmayız

Bu seferde clandan birinin itemleri soyulduğunda ventrillo'da şu vardı bu vardı beni o soydu bu soydu tartışması çıkar. Oyundan zevk almak istiyorsanız forum clanından vazgeçilmesini tavsiye ediyorum. Keza şimdiye kadar onlarcası denendi bir tanesi bile başarılı olamadı.

Şöyle bir etkinlik olabilir.4 Partylik Bir Clan Toplanır Ama Sadece Exp İçin. Organize Olarak Seri Şekilde Expler Kasılır, Ardından 70 Olan Clandan Ayrılır Başının Çaresine Bakar Yabancı Clana Vs Girer İşte. Exp Kasmak İçin Organize Olmak Şart Biliyorsunuz Yeni Açılan Her Serverda Solo Kalanlar Biryere Kadar Kasabiliyor.

panpam haklı çoğunluk asassa bende glaci light mage olabilirim deru apos vs. için

• quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Hımm eski günlerimi tekrar yaşayabilir miyim acaba Başlayalım bakalım birşey kaybetmeyiz

bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum açıkçası :)
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.