Şimdi Ara

Knight Online Europe (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece login olurken proxy kullanın, server ekranında proxy kapatırsanız kendi türk ip nizle ve 0 pingle oynarsınız, malum server İstanbulda.
  • @Gurcellonline , @Irfanline , @iade ve @ultraslanharun
    Hocalarım siz başlamayı düşünüyorsanız şayet bende başlarım. Ama bu 4 arkadaştan başka kimseyle oynamam bu oyunu
  • Açıkçası bir clan kurulsa güzel olur ventrilo server bulurum ben böylece insanların yaşlarını olgunluk derecelerini konuşmalarından veya seslerinden anlamış olur saçma insanlarla uğraşmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenozHealzU

Açıkçası bir clan kurulsa güzel olur ventrilo server bulurum ben böylece insanların yaşlarını olgunluk derecelerini konuşmalarından veya seslerinden anlamış olur saçma insanlarla uğraşmayız

Bu seferde clandan birinin itemleri soyulduğunda ventrillo'da şu vardı bu vardı beni o soydu bu soydu tartışması çıkar. Oyundan zevk almak istiyorsanız forum clanından vazgeçilmesini tavsiye ediyorum. Keza şimdiye kadar onlarcası denendi bir tanesi bile başarılı olamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

quote:

Orijinalden alıntı: GenozHealzU

Açıkçası bir clan kurulsa güzel olur ventrilo server bulurum ben böylece insanların yaşlarını olgunluk derecelerini konuşmalarından veya seslerinden anlamış olur saçma insanlarla uğraşmayız

Bu seferde clandan birinin itemleri soyulduğunda ventrillo'da şu vardı bu vardı beni o soydu bu soydu tartışması çıkar. Oyundan zevk almak istiyorsanız forum clanından vazgeçilmesini tavsiye ediyorum. Keza şimdiye kadar onlarcası denendi bir tanesi bile başarılı olamadı.

Aynen yaa adamlara kendi domainimden subdomain açtım bana bile sen soydun dediler aman uzak durun.

• Betada clan kurulmuştu orda kimler varsa ordakilerle devam edelim oo tayfa güzeldi yaş ortalamasıda güzeldi.. Clan kurulursa on olan kişiler kursun warstar falan fln yani....
  • Arkadaşlar gerçekten Knight Online ı özledim. Knight da sabahlamayı özledim. Gerçekten güzel mi EUKO ona göre başlayalım.
  • süper diyebiliriz :) güzel eskiyede andırmışlar azcık betada ama yenisinde ne olucak bilmiyoruz oda güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar gerçekten Knight Online ı özledim. Knight da sabahlamayı özledim. Gerçekten güzel mi EUKO ona göre başlayalım.

Betada iyiydi ama açılınca neler olur bilinmez. İllaki koxp olacak yada dupe olacak önemli olan euko nun ne yapacağı bana göre ilk 1 ayda belli olur. Koxpa izin vermezlerse oynarım ama aynı koxperı 2 gün üst üste pk da yada expte görürsem benim için biter euko.
  • aynen warstar ın düşüncesi bendede var ama onları yok etmekte bizim elimizde warstar oo pis koxperları ama yapıcaz elimizden ne gerekiyorsa :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basque

aynen warstar ın düşüncesi bendede var ama onları yok etmekte bizim elimizde warstar oo pis koxperları ama yapıcaz elimizden ne gerekiyorsa :(

Bizim yapacağımız pek bir şey yok. Aslında ben olsam en fazla 1 ay free yaparım serverı ondan sonra premium olmayan giremez derim. Aynı blizzard gibi işi sıkı tuttuğunun göstergesi olur hem para kazanır hem oyuncunun güvenini kazanır. Belki ilk zamanlar fazla kazanmaz ama her zaman artar oyuncu sayısı. Uskodanda çok büyük miktarda adam bu tarafa transfer olur. Zaten uskoda şimdi şeriflik falan çıkardı kendince bişeyleri düzeltmeye çalışıyor. İnşallah bu bi rekabetin göstergesidir.
  • Beylerhttp://www.eukotr.com/ diye bir forum sitesi mevcut henüz yeni zaten oyunda ayın 1 inde açılacak.Hertürlü bilgi buradan ingilizce ve türkçe olarak paylaşılacak.Bir bakıma resmi site gibi.Çünkü resmi siteden alınan bilgiler türkçeye çevrilip paylaşılıyor.Haberiniz olsun ekip kurmak isteyenlerde gelip birbirleriyle tanışabilir.Ben Asas açmayı düşünüyorum duruma göre ardream yada base yapacağım charı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggunseli -- 21 Ekim 2011; 19:30:07 >
  • Arkadaşlar, nttgame'in forumunda araştırma fırsatım olmadı. premium hakkında bilgisi olan var mı veya bununla ilgili yazı okuyan? ilk günden itibaren mi olacak, nasıl olacak, fiyatı ne olacak gibi.
  • Yabancı sitelerden pre alırız sorun olmaz :)
  • Premium fiyatları hakkında bilgi varmı ? Ve türkiyeden para yatırıp alabilme imkanımız varmı ?

Bu arada Rusher clanı olarak bizde başlıcaz mage olarak.
  • Türk iplerine kapalı oyun ama forumu Türkçe
  • Premium ve cash almada sıkıntı olmaz arkadaşlar.Büyük ihtimal bynogame mtcgame gibi siteler satar.Ama inşallah gb satışı olmaz.
  • ben premium konusunu sorarken aracı siteleri kastetmedim arkadaşlar :) yani ilk günden itibaren pus aktif olacak mı ve fiyatları official knight online'deki gibi mi olacak? ayrıca kredi kartım varken aracı sitelere pek güvenmiyorum açıkçası.
  • Acaba Donanım Haber euko ya özel bi alan açarmı?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.