Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE GÜNCEL OLARAK OYUNA DEVAM EDEN BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİZE SORUM UZUN ZAMANDIR OYNAMIYORUM USKO YAKLAŞIK 2-3 SENE KADAR TEKRARDAN BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİR KAÇ SORUM OLACAK CEVAPLARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM...

1-) Exp yaparken koxperlar banlanıyormu plat premium olduğunda ve paralı koxp olduğunda,
    2-) Pkda ban atıyoralr mı koxperlara,
    3-) En son en güncel olan server hangisidir?

Teşekkürler şimdiden..

• 3. soruna cevap verebileceğim. Server olarak en güncel ve hareketli olan serverlar alt serverlardır. TİTAN ve DESTAN'dır.
  • ban yeme şansın var. Pk plat paralı şu bu bakmaz. Ama oyunun kendi oto kasma ürünü var o legal.
    Titan - Destan en güncel server şuan.
  • 1- Koxperları ipleyen admin yok, herkes rahat rahat koxp kullanıyor
    2- Atmıyorlar
  • 1- banlanıyor
    2- arada sırada tek tük ban yiyorlar
    3- titan destan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna tekrar başlamadan önce şunu bi oku.Konunun 2009 da açılmış olduğunada dikkat et.Son olarakta oyunda şuan yasal olarak koxpun olduğunu bil.

http://forum.donanimhaber.com/m_36098971/tm.htm

Hatta bu konuyu,oyuna geri dönmek isteyenlerin hepsi incelesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 30 Mayıs 2013; 9:03:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@B!B

Oyuna tekrar başlamadan önce şunu bi oku.Konunun 2009 da açılmış olduğunada dikkat et.Son olarakta oyunda şuan yasal olarak koxpun olduğunu bil.

http://forum.donanimhaber.com/m_36098971/tm.htm

Hatta bu konuyu,oyuna geri dönmek isteyenlerin hepsi incelesin.

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir oyun bulmama yardım et
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bence Knight dan vaz gec derim ben O oyuna 7 yılımı verdim cok param gitti cokda kazandım fakat bı sonucu olmuyor sonu yok yanı bı anlam ifade etmiyor 83 lwl olman full itemin olması Cz de koxper dolu kıme yetişceksin hangi bossu kesıceksin de item düşürceksin neyse bence vazgec derim hiç başlama onun yerine Drakensang oyna derim ve farkını görürsün.Knight demek Money Demek GB demek Paranın boşa gitmesi demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FET27

Arkadaşım bence Knight dan vaz gec derim ben O oyuna 7 yılımı verdim cok param gitti cokda kazandım fakat bı sonucu olmuyor sonu yok yanı bı anlam ifade etmiyor 83 lwl olman full itemin olması Cz de koxper dolu kıme yetişceksin hangi bossu kesıceksin de item düşürceksin neyse bence vazgec derim hiç başlama onun yerine Drakensang oyna derim ve farkını görürsün.Knight demek Money Demek GB demek Paranın boşa gitmesi demek.

Bu adam burada sırf bi drakensang online dedi 2 senemi yedi :D
    Knightden uzak dur para dedi hak verdim
    Drakensag'a baktım sırf diablo 3'e benzemesi birde web bazlı olması çok hoşuma gitmişti...ya sonra ?
    Otur andermant kalk andermand knightde ki gibi anvil olsa yine can kurban item açacan para verecen özellik basacan yine para verecen
    Nefes al para :D
    En son id silerken elmasları ve harcadığım andermantı hesapladım baktım 2.000 geçiyor yeter dedim bıraktım hesabı bastım delete :D
    Sonuç yaş oldu 30 lol atıyorum :D çoğunluk çocuk gelip durduk yere ana bacı yapıyor oyunu rezil ediyorlar onada bi çözüm buldum girer girmez alayını engelliyorum görmüyorum konuşmaları.Kaliteli bi oyun ama işte batırmasalar.
    Haa bide gümüşten çıkamıyorum Allah belasını versin :@

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.