Şimdi Ara

Knight Online Hakksızlık Bu Kadarı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben beramusta lvl 61 bır prest ım belkı tanırsınz adım Kucukbreew bır kac bır 3 hafta once bır apostle

partysıne gırdım bır tanede oto heal almıs baskan o party ben dahıl nerdeyse 5 tane 60 + adam bır kopscu yuzunden 30 gun baan ve 5 lvl drop yedı lvl 46 cıvarındakı 12 yasındakı bır cocuk yuzunden ustlelık ben gold premıyum uyeydım bu konuda bır hakksızlık yok mu ben bılmıyodum oto heal oldugunu zaten ben kops partylerıne gırmeyen bır adamın

• gmlar islerine geleni banlıyorlar islerine gelmeyeni banlamıyorlar ama sen gold uyeliklisin seni nasıl banlıyorlar anlamadım gercekten buyuk haksızlık yasamıssın gecmis olsun
  • bişey sorabilir miyim ?

o priestte oto heal olduğunu nasıl anladın ?
  • GM ler senin onun arkadaşı olmadığını nerden bilsin ?

Madem biliyorsun kosp vs. kullananlarla aynı party de olanlarında ban yiceğini neden party de duruyorsunki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

bişey sorabilir miyim ?

o priestte oto heal olduğunu nasıl anladın ?

evet sözlerinde çelişki var
  • ya ne demek nasıl anladın en kolay şey odur ya koxp olduğu anlanmazmı
    1-apostle düştüü gibi itemleri alır
    2- kimsenin eli koxp akdar hızlı değildir o kadar mükemmel healleyemez
  • Anlamalıydın koxpu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Demek...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordMorriS

ya ne demek nasıl anladın en kolay şey odur ya koxp olduğu anlanmazmı

ama bunları party içindeykende anlayabilirdin dimi ?
    ki bence anladın ve " ben burda sabaha kadar apost keserim hayatta ölmem" die düşündün.
    kutuda otomatk açılıo, ohh kebap daha ne istersin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 22 Haziran 2006; 10:09:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orjinalden alıntı: LordMorriS

ya ne demek nasıl anladın en kolay şey odur ya koxp olduğu anlanmazmı

ama bunları party içindeykende anlayabilirdin dimi ?
    ki bence anladın ve " ben burda sabaha kadar apost keserim hayatta ölmem" die düşündün.
    kutuda otomatk açılıo, ohh kebap daha ne istersin :)
    Çok haklısın sana katılıyorum zaten priestsin dersinki ohh sabaha kadar rahat adam nasısa oto bende bi köşeye oturuyum da seyrediyim demişindir ee öyle yapınca da BAN lanırsın tabi

• ben mumkun oldugunca tek yada cok guvendigim arkadaslarımla kasıyorum
    şu sıralar scrol sorunu oldugu icin kasma olayınıda bıraktık
    bufcılara iş duştu ona np kasıyorum
  • Bende Apostle Partysindeydm 10-15 dk Geçti Adam Geldi Partye Auto Heal Var İşte Bende Hemn Disband Yaptım Partyi Ne OLur Ne OLmaz O Adamı Bugünde Gördm Sordm Ne Kadardan Beri Kullanıyorsn Koxp 1ay Dedi ŞAşırdm Hiç Banlanıcam Diye Korkmadın mı Dedim Yooo Dedi Şaştm Kaldm Adam 1aydan Beri Koxp Kullanıyor Ban Bile Yememiş !
  • aposlarda eğer bi priest oto heal-buff ise ya kapattırırım yada disbantlarım.
    en doğrusu bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come0nßaby.®

Bende Apostle Partysindeydm 10-15 dk Geçti Adam Geldi Partye Auto Heal Var İşte Bende Hemn Disband Yaptım Partyi Ne OLur Ne OLmaz O Adamı Bugünde Gördm Sordm Ne Kadardan Beri Kullanıyorsn Koxp 1ay Dedi ŞAşırdm Hiç Banlanıcam Diye Korkmadın mı Dedim Yooo Dedi Şaştm Kaldm Adam 1aydan Beri Koxp Kullanıyor Ban Bile Yememiş !

bu işler böyledir suçsuz olan banlanır suçlu olan oyuna devam eder.Arkadaşın magesi vardı 60 lvl skill bugla kastıydı 60a hala oynuyo şimdi üstünde pet set war.

konuyu açan arkadaş şunu bil:
    kurunun yanında yaş da yanar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.