Şimdi Ara

Knight Online Hayat Offline :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eski tadı olsa ben de bağımlılıga devam ederdim ama artık işin içine para girmiş hiçbir tadı yok. Emek yok bilek yok. Macrolu mouse heryer. Hiçbir tadı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Eski tadı olsa ben de bağımlılıga devam ederdim ama artık işin içine para girmiş hiçbir tadı yok. Emek yok bilek yok. Macrolu mouse heryer. Hiçbir tadı yok

beklentileri düşük tutmak lazım. Steam ile eski günlerin hayalinde başlayanlar hayal kırıklığına ugradi tabi

Eski knight zevkinin 10 da 1 i sizi kesiyorsa bir nebze oynayabilirsin ama diger türlü zor

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Şuan sınava hazirlamıyorum ama canın en çok ne çekiyor diye sorarsan csgo.. Şuan online aralarında favorim. Dota 2 de cok oynarim ama güncellemeler ile yavaştan bozdular gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Şuan sınava hazirlamıyorum ama canın en çok ne çekiyor diye sorarsan csgo.. Şuan online aralarında favorim. Dota 2 de cok oynarim ama güncellemeler ile yavaştan bozdular gibi

ben bf serisine sardim. knighttan sonra anca kesti beni. gta 5 de iyidir.

o zamanlar böyle grafikli oyunlar yoktu.

knight ayni knight degisen hic bir sey yok. insan birakmak istese alternatifi cogaldi

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Knight bos hocam steamko baktım exp kasmak bile yok. Undying battalionlarda farm yoksa knight demem ben ona

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.