Şimdi Ara

Knight Online Hayat Offline :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benceeeeeeeeeeee kapanmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gerçi işime engel olsa bileeeeeeeeeeeeeeeeee kas beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii ortammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm levelin kaççççççççççççççççç strench kaçççççççççççççç eziksin sennnnnnnnn bu sorular beni delirdiyorrrr yavvvvvvvvvvvvvvvvv

• kapansın tabi bela oyuun
  • yaa beyler alkol hoş ortam loş takmayın yaa bırakın gitsin ben lise 1 öğrencisiyim şimdi derslerimin güzel olmasını diil knight da 70 lwl charımın olmasını istiorummm
  • quote:

Orjinalden alıntı: M3RH4M3T

Walla o kadar niye kaptırıyosunuz anlamıyorum benim dersler iyi 1 tane zayıf var ama olsun sosyal yaşantınızı ihmal etmeyin sonuçta bu bir oyun zevk almak için oynayın

olmuyo işte olmuyo zewk almak için diil kariyer yapmak için oynuyom ii olmak için oynuyom eziq char la hiç bi zewk alamıyom

• Katılıyorum walla O Yuzden Bu Yazın Sıcagında Yazlıga Denıze havuza Gıtmeyıp 15 Troll KEsen Kardeslerımız War Czde Yazıktır Gunahtır Walla Ne dıım Bundan Sonra Knıghtı Kasmayacam makarasına Gırıcem Gırersem yada Satabılırsem Charımı Satacam Kökunden Kurtulacam En ıyısıde Bu olur Bence
  • Beyler bu kadar konuşuyoruz ama bir sonuca varabileceğimiz sanmıyorum pek.Benim bu oyun yüzüden çekmediğim kalmadı üstte saydıklarınızın çoğunu ben de yaşadım defalarca bu oyun yüzünden ailemle tartıştım kendime hep sözler verdim ama bi yerde irade meselesi olaya bi kötü alışkanlık gibi bakın ve böyle devam ederseniz gelecekte ne olacağını düşünün ben şu an bunu deniyom sevdiklerimi bir oyuna tercih etmek istemiyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların fikirlerine her zaman açığım
    SAYGILARLA...
  • ehuehue ben dışarı çıkmaz oldunm 7 ders 1 geliyodu 5e düşürdüm inanmayanlar sakıp sabancı anadolu lisesine gelsin yarın:D
  • BİZ KNİGHT MADURLARIYIZ BAĞIMLILIIK YAPTI ÜZERİMİZDE SAKIN YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLAR BIRAKIN LÜTFEN NE OLUR SONRA BİZİM DURUMUMUZA DÜŞERSİNİZ
  • OKULDA 2 BİN ÖĞRENCİ SANAVA GİRDİ BEN 1999. OLDUM ARALARINDAN 100 SORUDAN 2 Sİ DOĞRU
  • yaw beyler ben bir aydır oynamıom ama canım çok sıkılıyor yeni bir oyun önerebilir misiniz?

bırakma sebebim:çok hile war

daha az hileli knighta benzer

şimdiden saolun
  • Oyun konusunda bi kaç tane daha online oyun var onlardan seç derim ama bağlanma oyuna o kadar
    quote:

Orjinalden alıntı: deniz_173

yaw beyler ben bir aydır oynamıom ama canım çok sıkılıyor yeni bir oyun önerebilir misiniz?

bırakma sebebim:çok hile war

daha az hileli knighta benzer

şimdiden saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavilider

arkadaşlar size acıklı bir knight öyküsü;

Adamın biri yıllarca okumuş çalışmış sonunda üniverstyi kazanmış ve okumaya başlamış.Malum yeni ortamın verdiği gerginlikle kendini internet cafenin kucağına atmış.Bakmış yanında biri bi oyun oynuyo ilk defa gördüğü bi oyun sormuş adama adamda knight bu demiş ve ilk tanışma böle olmuş...

Adam başlamış oynamaya.İlk başları çok zevkli gelmiş ve kaptırmış kendini lvl kasma derdine.Tabi bu arada üniverstede ilk dönem sınavları olup bitiyo ve adam malesef neredeyse tüm derslerinden kalıyo...

Derken ikinci dönem ve değişen bişey olmuyo gene tüm derslerden kalıyo.Okul bitiyo evine geliyo tatile hiç ders almamış vaziyette gene knight.Derken bi gün dc oluyo ve girdiğinde hiç bişesinin kalmadığı fark ediyo..

Arkadaşalr yukarda anlatığım başımdan geçen olaylar.Makine mühendisliği 1 sınıf öğrencisiyim.Önümüzde ki senede 1 sınıf olucam.Nedeni 12 ders aldım ve sadece 3 ünden geçtim.2 dönemde de ingilizce den ve ilk dönem bilgisayardan..

Sonrada soyuldum ve knighta bi süre zorunlu ara verdim..

Şimdi sizlere soruyorum bu oyun bunlara değer mi?

Ben vazgeçemedim hala oyundan sıfırdan char açıp kasıyom her serverde can sıkıntısına ve sonunda ytl ile item alacam çünkü olacak gibi değil..Canım çok sıkılıyo..

Neyse başlamış arkadaşlara yapabilecek bşey yok ama yeni başlayanlat lütfen bırakın bu lanet oyunu...

+1

• BEN hergün knight oyunuOm
    DİPloma 5.00
    ÖSS ii geçti

FOREVER WARİOR

DİES 61 WARİOR
  • Konudaki arkadaslarin cogu şuan işsizdir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: easypeasy

Konudaki arkadaslarin cogu şuan işsizdir :)

hahaha hocam güzel değinmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: easypeasy

Konudaki arkadaslarin cogu şuan işsizdir :)

universite sinavini 4.girişte kazandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Ben de şuan KPSS ye hazirlaniyorum.. Bu oyun için boşa zaman harcamisim

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Ben de şuan KPSS ye hazirlaniyorum.. Bu oyun için boşa zaman harcamisim

10 yıl önce tam bu matematikdir fizikdir temelini alma zamanlarina denk geldi bu oyun. Ot gibi boş okuduk ilkokulu liseyi çok zorlandim hemde çok

işin kötü kısmı şimdide salaklar para kazanmak için 24 saat bilgisiyarin basinda farm yapiyor resmen amelelik. inşaatda çalışmışsın bir farki yok

gunun 15 saatini derse verse zaten bir iş güç sahibi olur.

ben şimdi mezun olunca maaşım iyi olacak. çekerim 40-50 gb tek seferde. amelelerde otursun bana gb üretsin :)

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    İş güç sahibi olcan hala knight diyorsun haci

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

İş güç sahibi olcan hala knight diyorsun haci

aga ne yapayim biz müptelası olduk knighti birakamiyorum ara veriyorum hep

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.