Şimdi Ara

Knight Online Hayat Offline :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim dersler iiyi takdir ALLAH IMA bin şükür
    ama sosyal yasamdan çooooooooookkkkkkkk uzak kaldımmmm
    kapansınnnn yeter
  • ben bıraktım valla şöyle yaptım gittim maradona bütün ezikler dupeciler orda yazdım genelden (shout) şifremi idmi 2 saat sonra zaten hacklenmiştim hiçte üzülmedim bi kere bi daha üyelik almaya çalışmıştım ama alamyınca bıraktım bi daha ama şuan 57lik adamım ile olan anılarımı hatılıyorum :P
  • Walla o kadar niye kaptırıyosunuz anlamıyorum benim dersler iyi 1 tane zayıf var ama olsun sosyal yaşantınızı ihmal etmeyin sonuçta bu bir oyun zevk almak için oynayın
  • quote:

GECEN MATEMATİK YAZILISINDA KEESKE HOCA RAPTOR HANGİ KAĞITLA UPRAGE BASILIR DİE SORSAYDI DİE DÜŞÜNÜYODUM

çok güldüm bu kısma
  • zevkli oyun kapanmasın
  • KEŞKE YAZILILARDA LVL 50-60 ARASI NE ESİLİR SORSALAR YA DA BENCE RAPTOR +7 Yİ +8 YAPMAK RİSKLİMİDİR SORSALAR BENCE KNİGHT ONLİNE HAYAT OFFLİNE KNİGHT SİGARADAN İÇKİDEN DAHA BETER BİR BAĞIMLILIK SİZCE DOĞRU DEĞİLMİ?KNİGHT ONLİNE HAYAT OFFLİNE
  • arkadaşlar size acıklı bir knight öyküsü;

Adamın biri yıllarca okumuş çalışmış sonunda üniverstyi kazanmış ve okumaya başlamış.Malum yeni ortamın verdiği gerginlikle kendini internet cafenin kucağına atmış.Bakmış yanında biri bi oyun oynuyo ilk defa gördüğü bi oyun sormuş adama adamda knight bu demiş ve ilk tanışma böle olmuş...

Adam başlamış oynamaya.İlk başları çok zevkli gelmiş ve kaptırmış kendini lvl kasma derdine.Tabi bu arada üniverstede ilk dönem sınavları olup bitiyo ve adam malesef neredeyse tüm derslerinden kalıyo...

Derken ikinci dönem ve değişen bişey olmuyo gene tüm derslerden kalıyo.Okul bitiyo evine geliyo tatile hiç ders almamış vaziyette gene knight.Derken bi gün dc oluyo ve girdiğinde hiç bişesinin kalmadığı fark ediyo..

Arkadaşalr yukarda anlatığım başımdan geçen olaylar.Makine mühendisliği 1 sınıf öğrencisiyim.Önümüzde ki senede 1 sınıf olucam.Nedeni 12 ders aldım ve sadece 3 ünden geçtim.2 dönemde de ingilizce den ve ilk dönem bilgisayardan..

Sonrada soyuldum ve knighta bi süre zorunlu ara verdim..

Şimdi sizlere soruyorum bu oyun bunlara değer mi?

Ben vazgeçemedim hala oyundan sıfırdan char açıp kasıyom her serverde can sıkıntısına ve sonunda ytl ile item alacam çünkü olacak gibi değil..Canım çok sıkılıyo..

Neyse başlamış arkadaşlara yapabilecek bşey yok ama yeni başlayanlat lütfen bırakın bu lanet oyunu...

• evet bu yıl ilk dönem evde hiç knight oynayamıyordum evde ve deneme sınavlarında hep sınıf 1.si idim 2.dönem evde o5ynamaya başladım ve 2.sinde sınıf 1.si olmama rağmen yinde ilkinde sınıf 6.sı oldum biraz karışık oldu pardon ama yinede zararlı bir oyun
  • Knighta başlarken günde bir iki saat oynarım ben abartmam iye başladım.Ama nooldu okuldan gelince pc başına geçtim,sabah ta pc nin başından okula gittim.Pc 24 saat açıktı ve sadece okulda olduğum 8 saat boyunca ppazarda kalıyodum KO da.Arkadaşlarımla küstüm,çünkü onları hep sattığımı düşündüler.Onlar grupça gezerken ben evde Knight başındaydım.1200 lük buffıbn çılmasını bekliyo olurdum.En sonun da babam oyunu sildi.Ben ne mi yaptım şu an tekrar yüklüyorum Ne yapayım ? Çaresi olsa...Kolum olsaydı bu illet şimdiye dek kesip atmıştım Ama yazın belki hayatın gerçek tadına yine varırsam bırakmayı düşünüyorum...YArdım edin ve msn de KO yu bırakmaya çalışanlar görüşelim...Adreslerinizi bekliyorum bye

• yanlıs hatırlamıyorsam bı abımız 35 yasında evlı 2 cocugu olan bı abımızmı dıem amcamız dıım en ıısı sırf bu oyun yuzunden ayrılmuılar bu oyun aldı goturuor walla her konuda
  • Kİm bilir daha kaç yuva yıktı Biz en verimli olacağımız yaşta bizim gençöliğimizi çürütüyorlar.

BİZİ DIŞTAN YIKAMADILAR İÇTEN YIKIYOLAR HELAL OLSUN GENÇLİĞİMİZ bUNUN BAŞINDA HARCANIYOR.
  • bende sosyal hayattan uzağım

• quote:

Orjinalden alıntı: dew_

bende sosyal hayattan uzağım

aynen bittik resmen içimizden vuruyorlar bizi off ya yine :( nese eyter konumiim :(

• beyler türkiyede 1 nesil dandik 1 oyun yüzünden yok oldu gözlemlerime göre knight oynayan herkes sos yal hayattan uzak bırakmayada çalaışanlar bırakamıyo bunu bi ilcaı olmalı ?

elleri raptor tutuan herkese apostan sonra 1 sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adramalech -- 18 Haziran 2006; 16:33:00 >
  • en ii si oyunu kökten yok etmek oyunun kalktığını kafamıza sokarsak bilgisayardanda uzaklaşırız araya başbakanımı soksak ne [sm=s20.gif

allah knight ın cezasını versin mamamımaımaımaı mamaı.......(knightoust)

• knightı bırakalım arklar bi yolunu bullaum ve bırakalım bu bole gitmez hayat gidiyor dersler kotu ne yapacaz bilmiorum yarın akrne alıcaz baba korkusundan evdenmi kaçsam diye dusunuyorum
  • :D kaçmana gerek yok baban senşn ne mal olduğunu biliyodur (kızma bende aynı durumdayım)

zarların üstündeki sayılar kadar hayatımız kalmış olabilir bırakalım şu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: adramalech

:D kaçmana gerek yok baban senşn ne mal olduğunu biliyodur (kızma bende aynı durumdayım)

zarların üstündeki sayılar kadar hayatımız kalmış olabilir bırakalım şu oyunu

:D bncede haklısın

• ben oyunu yarıyıl tatılınde bırakmıstım arkdas punk buster ayagına yenıden baslattı ama ıstedıgım an bırakırım yaın oynıcam yaz sonu bırakcam
  • Eskiden oyundan daha çok zevk alıyodum.

Şu an Lvl'i ve İtemleri çok iyi bir chara sahibim.

Ama bu charda sıkıyor 70 lik char versinler gene sıkar.

Günde 10 saat aralıksız kalınca gözlerime bişiler oluyor. Bşaın ağrıyor . Uykun geliyor.
    Arkadaşlarından uzaksın , sevglinle görüşme kısıtlanıyor Vs..

Şu an hala oynuyorum ama 2 saat felan aşağı çektim Günlük oynama saatimi.

1,5 senedir bu oyunu oynuyorum. İlk charımı 4 ay oynadım hacklendi . Bu charım 1,1 yıldır war , sağlam bir char ona rağmen dışarı çıkma isteği , gezmek tozmak vs. istekler içinden çok geliyor.

Şu an sadece ben deil mahallece Çokmüş durumdayız. Hemen hemen bütün arkadaşlar kendini bilgisayara verdi.Buluşma yerlermiz hep cafeler olmuşdur artık Hem buluşma,hem Konuşma , vakit geçirme Vs.. halini aldı.Ben Kurtulsam bile arkadaşlar bilgisayrı zor bırakcak en fazla kızardaşlarla haftada 2 kez gezebilyosun.
    Erkek arkadaşlarla hep aynı şeyler.
    Ama yaz geldi.. Yaz , Bizi bilgisayardan iyice soğutur. dışarsı sıcak , güneş war millet gezerken ben neden bu sanal alemde bilgisayar başında 10 saat durup kendime yazık ediyim?

Edit : Yazım Yanlışı .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.