Şimdi Ara

Knıght Online Hüzünlendiren Efsane Müzik (Gençliğimiz) Ağlamak Serbest (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Server listesini görmeyeydim iyidi hüzünlendim

Npcnin oraya kaçtım
  • Bu müzik geçmişe dondurdu benı 2008 de bırakmıstım 6 seneyı gecmıs huzunlendım iyimi
  • ya müziği bile farklı oyunun her dinlediğimde oyuna girince ki o sağda cıkan cocugu gorup gülerim ne dediğinide anlamazdım ama kötü bişey demediği belliydi :D :D
  • Çok kötü hissettim kendimi bir an için.Çok duygulandırdı çook..
  • ağlattın kardeş
  • yaşımdan utanmasam ağlarım abi bu müzik resmen alıp götürüyor ya. o yaşlara dönsem de daha çok kaçsam keşke okuldan.
  • oyunların en efsanesi. Bu oyundan aldığım zevki hiç bir oyun vermedi. İnsanlar bambaşka bi hayat olarak oynadı oyunun içinde bende öyle. Ama keşke oynamasaymışım diyorum daha büyük hayallerimden uzak kaldım şu oyun yüzünden.
  • Ah be duygulandım.
  • tam tamına oyuna başlayalı 10 sene olmuş ozamanlar dev bi goril böğürürdü,son server beramus"tu yani yeni açılan,hala arada kurar oynarım canım sıkılır eski günleri ararım,ilk başladıgım zamanlar maradondan çıktığımda brethe gitmiştim kallugaya geçtiğimde zombilerin ilersinde cardinallerin en küçük olanlarına yatmıştım çok zoruma gitmişti wariordum)Kobold kesip 5 parça toplayıp bi uyanığa tradeden kaptırmıştım hey gidi.. ne 70 olabildim nede 80 ama güzel oyundu kapsamlıydı ve bu yuzden muhabbeti bitmez bu oyunun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.