Bildirim
Knıght Online Hüzünlendiren Efsane Müzik (Gençliğimiz) Ağlamak Serbest
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Haftalık soundtrack konusunu açtığın için teşekkür ederiz. -
256 mb ram 32 mb ekran karti. celeron pc... suanda bunun 100 kati pc im var ayni keyfi alamiyorum simdi kimse dandik pc yi begenmez... knight yuzunden benim hayatimdi ozamanlar internet cafe pc leri bundan bi tik yukardaydi belki sirf ortam olsun diye oraya gider oynardik. -
ahhh esikler ah...... -
Harbiden şu konuyu 100 defa açtilar ama her gördüğümde açar dinlerim ve videonun altında en üstteki yoruma katılıyorum. -
İlk cleaver +8 imi bastığında çığlık atmıştım... Ne günlerdi be sayesinde oks'den s.çtım. Şimdi koxperlardan geçilmiyor ortalık güzelim oyunu mundar ettiler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
açılıştaki devi hatılayan var mı -
Resmen kültür mirası -
benimde oks mi batıran oyundur ama hiç pişman olmadım ne hayaller kurardım oğlum olunca beraber oynarız diye :D
kederlendim -
aşk acısı da neymiş... ah ulan ah -
Ne günlerdi. Okuldan kaçıp kaçıp giderdik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
duygulandım lan bide araya minor ,swift ,koşma sesleri gelince tam olurdu beee -
quote:
Orijinalden alıntı: ForExtreme
duygulandım lan bide araya minor ,swift ,koşma sesleri gelince tam olurdu beee
Bide kecoon a vurunca çikan viyaklama sesi...
Kulagimda halen hepsi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haftalık knıght online müziği konusu -
Gece gece duygulandım yine -
Ah ulan ah eskiden oynardım arkadaşlarım öğretti bana bu oyunu şimdi ne o arkadaşlarım ne de bu oyun var. -
-huummınaa yapma bunu yapma bunu
-
Vay be ne günlerdi. hepsi yalan oldu şimdi -
Evet ne günlerdi. Arkadaşım başlattıydı bana da. OKS'den 1.5 ay önce. Dershaneden kaçar kaçar oynardık. Ama OKS'mi batırmadım elhamdülillah -
çok oynadım o zamanlar cebinde 1 tl bile yoktu hiç harçlık vermezdi babam allahtan evde internet vardı gb alanlara çok özenirdim bir sürü güzel item alırlardı ben hep gb kasmaya çalışırdım şimdi para var oyunu oynamaktan zevk alamıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- doğum tarihi bulma programı
- komik kullanıcı adları
- knight online item kodları
- knight online skill sıfırlama
- anahtar görevi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X