Şimdi Ara

Knight Online ile Silkroad arasında kaldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şimdi beni ergen sanıcaksınız ama değilim. Ben bu 2 oyunuda zamanında çok oynamıştım 2 side birbirinden güzel. Son zamanlarda o kadar canım cektiki ikisini anlatamam. 2 oyununda son durumunu pek bilmiyorum. Sizce hangisi daha çok oynanılabilecek durumda ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• ikiside birbirinden bitmiş oyunlar salla
  • knight oyna ama usko deil euko denilen uskoyla birebir server var no koxp no dpe gir adam akilli oyna
  • Silkroad bir oyun degildir benim gozumde. Bilgisayari acik tut bot kassin kendi basina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sro oldu knight oldu baska oyunlar ara yada private sro sarar seni

http://playsro.com/

buyur.
  • Knight , Silkroad , Cabal , Hero unutulmayan oyunlar
    Knight'ın yayımcılığını artık Mgames(yapımcısı) yapıyor.Ayrıca yeni bir yayımcı daha almış oyunu belli kesime yayımlıyormuş.
    Silkroad R çıktı.Silkroad ile aynı sadece bazı oyun içi sistemler farklıymış.
    Cabal yakında Türkçe olacak ve Türklere özel serverlar tahsis edilecekmiş.
    Hero Türkiye için yönetim oyunla ilgisiz.Bu oyunlar içinde en az hile Hero dadır diye düşünüyorum.
    Knight'ı ben bırakırken partiye girmek istediğimde hf(hile/koxp) var mı? diye soruyorlardı.Eğer durum böyleyse sende koxp kullanmak zorunda kalacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Sro oldu knight oldu baska oyunlar ara yada private sro sarar seni

http://playsro.com/

buyur.

Nasıl bir sunucu mbot çalışıyormu
  • Bota gerek yok okadar zor kasılmıo ama item konusunda baya emek harcamak zorunda kalıcaksın :)
  • Knight Online oynayamassın.Heryer para kasan a koxperlarla dolu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.