Şimdi Ara

knight online kim nasıl başladı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt kim nasıl başladıysa bu salak oyuna burda paylaşalım

• kime varmı ??
  • saçma sapan topicler açma
  • salakca bir oyun değilki zevkliydi... girmek kolayken tabi.. arkadaslarım oynuyodu sanada bir civciv derken basladık iste naıl olcak herkes aynı ilk baslayanı bulmak lazım simdinin 70-75 lewellerini.. ben 4 ay once basladım onlar gibi senelerdir oynasam kraldım bea
  • dur bakıım 2 yıl önce ark ım wardı artık ona ark deil ayı diorum gel sanada öğretiim dedi 5 kişi cafee gittik az 1 oynadım lwl 6 oldum sonra eve yükledim 2 haftada 19 oldum ama bunun 1 haftası arenada geçtio arkadaşı da 1 daha görmdim taşındılar bulsam zaten ağzına edeem
  • ben int cafeden kaptım valla hepsi mecnunun sucu o olmasydı hiç kimse kapmazdı bu knight sevdasını burda

• Ah Ah! Lanet olassıca bi cafe köşesinde başladım.Kuzenim oynuyodu bu ne lan falan dedim dedi KN_online olm ne dandik oyun bu falan dedim şe**fsiz benide bulaştırdı.
    Oynamaya başlayınca oyunu gözümde büyüttüm ingilizcem gelişti ama bi bka yaramadı pre. siz 56lvl warrior yaptım baktım zor kasılmaya başladı pre. aldım 64e kastım kaç kere hacklendiğimi bilmiyorum o warrior şu anda 49 lvl (inanmayanlar için söliim server chyper)

sölemem gereken başka bişi yok zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yolda yürüyodum.. ayaam takıldı yere kapaklandım.... hep bu gmler yapmıstır dedim... Sonra kendi kendime GM de ne olaki dedim?? sonra yürümeye devam ettim biri dileniyodu (oturduu yerden para kazanıyodu emeksiz) Lanet olası Kospcular dedim.... Kosp ne olaki die sorarken biri cep teledonumu çaldı lanet olası hackerler dedim.... Alla alla salak salak konusmaya başladım bi cafeye gidiyim dedim girdim msn de konusurken yanımdaki 7 yaşındaki velet benim dediklerimi diyerek KO oynuyordu bende kaydoldum girdim.... işte böle başladı.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

saçma sapan topicler açma

sana mı sorcam daha onbaşı gelmiş üstüne laf sokuyo ayıp ayıp kınadım seni şöle mrk ettim herkes konuşssun örenek dedim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T3COME -- 22 Ağustos 2006; 13:09:13 >
  • benim Kıvanç diye bi arkadasım vardı okulda hep birileriyle bu oyunu konusurdu yok ben bole yapıom yok ben sole yapıom die hep birilerine artislik yapardı bigün merak ettim işte bende sordum nerden indircem die gittim kafeden cd ye çektirdim indirmeye ugrasmak istemedim kıvanc dies de mage oldugu için bende diese mage açtım human ilk gunlvl 12 oldum die sevinmiştim noobluk işte tam 1 sene onceydi tabi 1 senedir knight bnm dersleriminde ailemle ilişkimide sosyalligiminde .....

ben bole b aşladım lanet olası oyuna:)
  • bana arkadaş gösterdi herkez birbirine hava atardı 1-2 saatte 1 lwlden 10 lwle zor geçerdik
  • bi gün yegenler yine konuşuyo dedi ki sanda açalım bende dedim tmm ama begenmessem oynama ona göre tmm dedi begnmessen bana werirsin o hesap gittik cafeye açtık bi warior ilk gün lvl 7oldum ertesi gün oldu bu dedi kalk yine gidiyoz durmuyo ki sonra 15oldum işte o gecenin a.q o gece içimden bu oyunu oynamak geldi kendi kendime diom ki yarın 25olurmuyum diesonra ertesi gün oldu bu demeden ben dedim gideliimi die bu şaşırdı tabi sonrası ALLAH Kerim bugüne kadar geldi [8|
  • ulan bı basladık bu oyuna bırakamadık ne bıçım bı oyunmus :S
  • ben kuzenimle geziyodum int cafeye oyun almaya gitmiştik sonra bilgisayarların önünden geçerken millet jep aynı oyunu oynuyodum ben kuzen ime dedim la bune lan dedim oda knight online dedi lan ne bok gibi oyundadeim yürümye devam ettik sonra kuzen im antalyaya gitti evine sonra bende onalra kalmaya geldşim eve girer girmez kooş knight onlineı yükeldim dedi
    sonra ben onu seyrederken bulaştımı bne bende oynıycam dedim bana bi okçu açtık salak gibi zırt pırt hp ye werdim ilk gün 5 oldum sonra sabah ın köründe kalkıp oynamaya başladım gitgide bulaşıyodu banada akşam yatarken bi lvl atlasam elime horn cross bow alırım düye düşünüyodum sonra ben evime geri döndüm kuzen im oyunu bırak tı ma ben hala oynuyom a*q
  • Arkadaşlarım Oynuyordu Sonra Bende Oynamaya Başladım.
  • arkadaş bir gün cafeye gitmiş sonra ko yu görmüş eve gelip yüklemiş sonra bulaşmış ona sonra başka bir arkadatşa ondan gördü ona da bulaştı sonra bende merak ettim gerisi Allah Kerim
  • Walla suçlu mustafa abi beni o başlattı bu lanet oyuna :D
  • bana arkadaş öğretti iyiki öğretmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.