Şimdi Ara

Bir online oyun hayatımı nasıl değiştirdi anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tek bir kelimesi bile yalan değildir saçma yorum yapacak olan arkadaşlar lütfen konudan çıksın.

Merhaba arkadaşlar. Bundan tam 2 sene önce başladım League of Legends'a. O zamanlar oyun sayesinde çok eğleniyordum ama sosyal hayatım tam bir faciaydı. Kızlarla tek kelime konuşamaz, erkekler tarafından sürekli itilip kakılırdım. Ama yapacak hiçbir şeyim yoktu kaderime razı olmuştum sonucta benim gibi bir asosyal napabilir ki ? Öğretmen tahtaya kaldırıp soru sorsa daha cevap vermeme fırsat bırakmadan tüm sınıf bağıra bağıra gülüyordu öyle düşünün.

Bunlar üzerinden 2 ay falan geçti. İnsanların bana karşı davranışları gittikçe kötüleşiyordu. O sıralarda ben de Konu Dışında açılmış bir konu gördüm. Birisi dövüş ve savunma sanatlarının yararından vs. bahsetmiş. İşte o zaman gaza geldim dedim tamam ben dövüşmeyi öğrenicem. Hemen mahallede biraz soruşturdum ve bi kick box kursu buldum. İlk işim oraya gitmek oldu. İçeri girdim hoca ısınma yaptırıyordu çocuklara. Beni gördü yanıma geldi ve ne istediğimi sordu. Ben de derdimi kısaca anlattım. Adam birden kahkaha atmaya başladı beni resmen kovdu yani anlayacağınız bir tekme de o vurdu bana.

Artık sabrım kalmamıştı. Sinirle eve gittim ve yapabildiğim tek şeyi yapıp lolü açtım. En sevdigim karakter olan Lee Sini seçtim ve beklemeye başladım. Bu arada Lee Sinde tüm skinleri açmıştım ve en sevdiğim Muay Thai'ydi. O an kafamda şimşek çaktı. Arkadaşım bana muay thai lee sinin yaptığı hareketlerin gerçek teknikler olduğunu söylemişti. Tamam işte fırsat budur dedim. Amacım hem lol oynayarak lig atlamak hem de lee sin sayesinde dövüş tekniklerini ögrenmek olmuştu. Tabi sıkı bir çalışma beni bekliyordu.

Aradan 3 ay geçti ben eğitimimde baya ilerlemiştim. Kimya dersinde kafamda hayaller kurarken öğle tenefüsü zili çaldı. Kantine yemek almak için indim. Genelde yemeğimi alıp gelip sınıfta sessizce yerim. Kantin sırasında birden arkamdan birisi ittirdi ve önümdekine çarptım. Kafamı kaldırıp bir baktım ki çarptığım kişi 12lerden okulun belalısı Akif. Ben özür dilemeye çalışırken o beni aldı resmen fırlattı. Ben yerdeyken üzerime doğru geliyordu ve ben bu kavgayı kafamda binlerce defa canlandırmıştım. Hazır hissediyordum kendimi anlayacağınız. Akif üzerime gelirken ayağa kalktım ve Q yeteneğimi üzerine attım daha sonra arkasına Ward koydum ve ultiyi ağzına çakıp bir de tekrar Q ile üstüne uçtum. Bildiğin insec yaptım yani herkesin ortasında. Kantinde "OMG DID YOU SEE THAT???" tarzı bağırışmalar yükseliyor hocalar beni ayakta alkışlıyordu. Kantinci teyze çılgına döndü ve "Herkese bedava şinitzel!" diye bağırmaya başladı. Her ne kadar aylarca antreman yapmış olsam da ben de kendime inanamamıştım tabi. O günden beri okulun reisi benim.

İnanmayacak arkadaşlar için lol hesabım:
    http://www.lolking.net/summoner/euw/19708052

Şuan EUWest sunucusunda 8. sıradayım ve takım konusunda TSM ile yazışmalar içerisindeyiz. Okuduğunuz için teşekkürler.

• Okumayın asosyal lolcü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evpandası -- 14 Mart 2015; 17:46:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın kendini birşey sanan bebe
  • Akif ilerde keşke zebaniye dönüşseydi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peçeteden nasıl yolunu buldun olm sen
  • LoL oynayan velettir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

LoL oynayan velettir

Siyasi konulardan kim olduğunu biliyorum lütfen eğlenmek için açtığım konudan defolup git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonzai diye geldim :(

• Rez

• Lol>All
  • Ne yalan söyleyeyim güldüm

• doğru söyle dün karate kid mi izledin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneKeybi

quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

LoL oynayan velettir

Siyasi konulardan kim olduğunu biliyorum lütfen eğlenmek için açtığım konudan defolup git.

Eğlenme anlayışını beğendim asosyal arkadaşım

• Csb

• Elo boost.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne lan

• Yazık. Akif öyle bit dövmüş ki kafayı kaybetmiş

• Hoca niye kovsun parasıyla değilmi

Csb

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.