Şimdi Ara

#knight online limit götürüyomu#?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar adsl nin 29 ytl lk internet paketinde knight online limit götürüyomu bazıları dosya indiriyo 3 gb lık limiti aşıyo diyorlar size danışmak istedim şimdiden teşekkürler

• Hayır limit aşımı yapmaz ama sadece net surfing ve knight oynuyosan götürmez ama yok ben film klip mp3 vırt zırt ta indirecem diyosan aşarsın.
  • diyelim ayda ne kadar götürür? klib falan indirmeden
  • 1GB geçmemesi lazım.
  • 1. serverda pazarda kalırsan normalı kapat onlar cok limit yiyor
    ayrıca test ettim
    1 saat tum yazılar acık 5mb
    1 saat tum yazılar kapalı 2mb

1 saat lvl kasarken 2 mb
    1 saat cz de 8-10 mb (sürelki sistemten bilgi geldigi icin)

netlimit kur hangi uygulama ne kadar download ne kadar upload etmiş ayrıntılı gün gün saat saat gorebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NetKing_ -- 22 Mayıs 2006; 16:11:45 >
  • dakikada mı saniyede mi ne 1byte 1gb 1 byte 1milyon katından fazla
  • ben mesela ayda 60 saat oturdum hepsi açık kaç mb limit yer birde sen 1. derken server birlerimi kast ediyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online rise online vb.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • götürüyor nasıl götürmez her kınayta girişte charakter data filan yüklenirken indiriyor diye biliyorum ben
    yanlış ise düzeltin
  • 1. serverlar dedim cunki
    1. serverlar daha yogun olduğu için
  • Benim ki de sınırlı şu ana kdr nerdeyse hiç geçmedik sınırı ki ben knightı çok oynardım bi aralar geçtiysek bile knight yuzunden diil indirdiğim knight videoları yuzunden geçtik!!
  • Arkadaşım bu oyun internet üzerinden oynanan bir oyun olduğu için çevrendeki yaratıkların insanların yağmurların hareketleri ayrıca yazılar internetten indirilir aşarmı demen biraz saçma olmuş çünkü bu senin younda durma sürene bağlı sen oyunda 24 saat aralıksız cz yaparsan aşar ama günde 2 saat deru partysi harpy partysi yapsan bile aşmaz...
  • her seyi yukarda acıkladım daha neyin tartışmasını yapıyorsun ki
    yapacagın tek işlem kac saat kaldın x 1 saate kac mb gider= giden limit

yani illa gelip senin başında duralım hesap mı yapalım
    akıllı olun biraz yaa
  • walla bende hıc asmadım
  • evet haklısn dpstum epeyce lımıt yıyo bu
  • http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp sitesinden aylık kullanım limiti hakkında bilgi edinebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: YEDİ BELA HÜSNÜ

http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp sitesinden aylık kullanım limiti hakkında bilgi edinebilirsiniz

bilmeyen yoktur heralde r.apidshare gibi bişi

• adsl kota bilgilerinde limit yerse görülüyomu peki?
  • Sana kesın bılgı verıyım

Sen Knıghtı gunun 24 saatı ve 30 gun boyunca acık bıraksan bıle taş çatlasa 1.5 gb gıder.

Nokta.
  • İnternette yaptığın herşeyde limit götürür. (Download/Upload)

MSN de limit götürür ama her harfi 1 byte (8 bit) olarak kabul edersen ki biçimlendirme, kime gideceği hakkında bilgi fln filan ekleninde 1kb lık yazı çıkar 10k a ki bu da bir uploaddır (bunun için para ödemezsin.) ama karşı tarafından böyle birşey gönderdiğini düşünürsek o da download olur, böylece indirme yaparak limit götürmüş oldun.

Knight OnLine da MSN den çok daha fazla yer çünkü orada kim bilir kaç kişi oyunu oynuyor ve senin çevrendeki her yaratığın ve her adamın hareketlerini görmen için download etmen gerekir, bu download yavaş olunca da lag oluşur.

------------

Tekrardan söylüyorum: İnternette yaptığın herşeyde limit götürür.
  • sizi çok rahatsız ettim ama bu lag nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.