Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE'SONUNA NASI GELİNİR OYUN NASI BİTER ? İÇERİ lütfen okuyun :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu oyunu 4 4.5 yıldır oynuyorum ılk once ares ondan sonra xgenon areste fazla ıtemlı bır carım olmadı olan ıtemler ezık mage ıtemleri 42 leveldı ılk acıldıgında ordan xgenon xgenonda 2 yıl kadar oynadım cok guzel arkadaslarım oldu kankalarım beni satanlarda oldu soyanlarda xgenonda ilk charım HIDALGO_TR idi 45 level dı +7 + 8 fp set +7 dual md +7 dex takılar ozaman boyle bir char cok degerli idi ozamanlar elt clanı vardı en ıyı clandı dagıldı ozaman 65 + charların ıtemleri cok babalar dısında +6 govdelik shell gerisi +7 chıtın set +7 dual md +9 dex takılar kekuri falandı neyse bu char 54 level oldu +7 ib +8 fp set yaptım ozaman eslantta dm lerin orda dts ler wardı ozaman bi apos bi dts bi troll paramun tc falan filan yoktu tc vardı ama kesen yoktu kesende 3 tane healerla kesiyorlardı oda ıtem ıcın neyse ogun charım soyuldu goz gore gore hıc bısey yapamadım charımın sıfresını degıstıremedim orda koya ara verdim ama azimle bir char kastım MEMORİSS idi deli gibi kastım 62 level yaptım +8 chıtın set +8 md +7 dark vane dual kekuri +1 pp dex belt 9 dual dex9 lar vardı hepsini ticaretle yaptım bunların Ozaman PatrioTTürk clanındaydım adnanus biliyorsunuzdur drake geldi o aralar oyle takılıyoduk bi gun msn e biri ekledi selam dedi selam dedım sen kımsın dedım bakalım bılgısayarında neler varmıs dedi ko oynuyormussun dedi cevap yazmadım ugrasmam dedım sildim engelledim ondan sonra korktum ıtemleri arkadasa werdim adam benım charla girmiş ıtemleri istemıs benım salak arkda vermiş gine ko hayatım bitti o gun ondan sonra yeni serverlar gelmeye pasladı patos logos falan hepsinde kucuk kucuk charlar yaptım ardream charları +7 dual shard dex9 set +7 chıtın set +7 fp 8 falan manestede yaptım boyle bi char artık dedim yeter buyuk adam olucaz j4kkas diye bir char satın aldım +8 md +7 shard +7 shell set pp re dex 9 vardı 68 leveldi aldım charı +8 dual md wp falan yaptım ondan sonra kasmaya basladım 70 oldu o ara 2 parca +8 chıtın yaptım 70 quest daggerını aldım sızınlede paylastım +8 md +6 quest shard dual re wp dex 9 belt kekuri +2 rol +0 yaptım ticaret yapıyordum yanımda arkadasım vardı re yi 700m den tezgaha koydum ıceri gittim char dc yemiş tekrar gırıyım dedım sıfre yanlıs dıyor not pad yazdım ctrl v yaptım yanlısmı degılmı dıye kontrol ettim dogru sıfre ama girmıyor yanlıs pv diyor email sıfre degıstırıyım dedım hersey degısmıs alternatif dahıl ondan sonra bukadar dedım adamla konustum charda olan adamla j4kkas da adam dıyor ben satın aldım su bu derken yapacak bısey yok bıgun ıstanbuldayım dıyor bi gun malatya bıgun adana yapacak bırsey yok ogrenemedim bısey kankam erkan bana charını paylastı +8 chıtın set +8md +7 flame shard dual rol dual eme in ib ss +0 73 pk yaptım kastık ıtem falan derkene işte bu haftada 4 x shell 8 dual +1 rol in ib yaptık +8 shard +7 flame shard htta baktık bu char bile bana zevk vermiyor manes gıbı bir serverda bundan otesi zor var ama yapmak zor alpherios var bılıyorsunuzdur +8 shell set +9 raptor +3 unique set adamı durdurulamıyor neyse bu charda zevk vermemeye baslayınca warrıor dızelim dedik arkadas buldu bi yerden ortak 76 warrıor +8 shell set +1 roc +1 rol pe +1 we +1 in ib giga +7 raptor 8 dread shiled +7 toto +8 +7 1h giga derken hala bu halde duruyor char ama zevk almamaya basladım herkesin hayalınde charlardan bırıdır bunlar herkes bunun ıcın oynar bende bunun ıcın oynadım en fazla 1 ay sonra sıkıyor zevk vermiyor bir oyun ıcın deymez ne gb alın ne premium gidin eglenın bu oyunun yas ortalaması 10-26 dır hayatınızı yasayın benden size dost arkadas kardes tavsiyesi yakında warrıorun resimlerini koyucam hepinize iyi geceler tesekkurler bu oyundan sıkılırım ama bu donanimhaberden sıkılmam >>> murtazaa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydehset1907 -- 5 Ekim 2007; 23:39:16 >

• 2004 te cıkan oyunu nasıl 4.5 yıl oynadınız?

kendi reklamını yapmıssın resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 5 Ekim 2007; 23:36:57 >
  • ömrüm çürür bu kadar şeyi okusam senden beter olurum bea ..
  • Bu oyun 2004 de cıkmadı 1998 de cıktı 2001 gibi Türkiyeye geldi yanlıs bılıyorsun mgame bilgilerine bakmanı oneriyorum. Reklammı sadece charımı gostermek istedim boyle konusulacagını bılsem video koymazdım kaldırıyorum hemen amacım bu degıl !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydehset1907 -- 5 Ekim 2007; 23:38:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scream1907

ömrüm çürür bu kadar şeyi okusam senden beter olurum bea ..

aynen keşke biraz daha kısa olsaydı
  • Haklısın ama bide bırakabilsek
  • Ben bu oyunda basımdan gecen herseyı yazmak istedim okumak ısteen okur ıstemeyen okumaz okuyan arkadaslara tesekkur edıyorum sunu unutmayın bu pislik oyunun sonu yok burda siz kazanmıyorsunuz siz oyunda 1 gb kar yapınca kazanmıyorsunuz 50 np gelince droptan rol dusunce k2 kazanıyor sadece k2 kazanıyor onların hepsi geri k2 ye donuyor sadece bos bi oyun bu boş !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazydehset1907

Ben bu oyunda basımdan gecen herseyı yazmak istedim okumak ısteen okur ıstemeyen okumaz okuyan arkadaslara tesekkur edıyorum sunu unutmayın bu pislik oyunun sonu yok burda siz kazanmıyorsunuz siz oyunda 1 gb kar yapınca kazanmıyorsunuz 50 np gelince droptan rol dusunce k2 kazanıyor sadece k2 kazanıyor onların hepsi geri k2 ye donuyor sadece bos bi oyun bu boş !!

hayatında hiç maça gittinmi, yada küçükken lunaparka, bu ve benzeri şeyleri yaparkende para harcıyosun ve birileri hep kazanıo seninse kazancın eğlence oluyo. işte olay bu ama sen ve senin gibi psikolojisi bozuk bi hırsla kendini oyuna kaptırmış ve oyunda bişeyler kaybedincede k2 ye yüklenen bi cok insan var. artık takmıyoruz. konusur gidersin. iyigeceler..
  • Hayır bu yaptıgımız bilgisarın basında saatlerce oturmak yanında kola gibi seyler atıstırıp hayatımızı bi paramuna gececek bi sarı ısıga baglıyoruz benim pisikolojim bozuk olsaydı saatlerce oynamaya devam ederdim oynamayın diyen yok ama b.kunu cıkarmanın anlamı yok ben yaptım saatlerce bılgısayarın basında kaldım sabahladım ama artık işim bile olmaz arada girip 30dk max 1 saat pk yapıp cıkıyorum bana yetiyor daha fazlası zevk vermiyor. Ayrıca k2 ye gelince neden bu oyunu sadece Türkler oynuyor yuzde 90'ı Türk neden acaba buna bukadar muhtac olacak insanlarmıyız ? verdigin ornekler cok guzel lunapark vb.. onlardan gercekten zevk alıyoruz burda elle tutulamıyan sadece bir ekranda olan seyden kendimizi aldatıp elin japon ve amerikalı ınsanlarına para yedirip hayatımızı köreltiyoruz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydehset1907 -- 5 Ekim 2007; 23:58:04 >
  • Okuyan wrmı
  • okudum
    ve
    sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur45

Okuyan wrmı

+1
  • Ben okumadım üşeniorum

Oyun 2004 de cıktı dien arkadaşa >>>>>>>> BİDE YUH DİORUM

BEN OYUNU 5 YILDIR OYNUYORUM
  • uzun ama surukleyicidi
  • okudugun ıcın genede tesekkur ederim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazydehset1907

okudugun ıcın genede tesekkur ederim:)

Biz tessekur ederiz bizi bilgilendirdigin icin
  • aman Allahım bukadar boş yaşıyan bi insan olamaz olmamalıda.

kastım char dizdim. ----> soyulacağını bile bile şifresini değiştirmedim (yuh kendi emeğini de mi saygın yok sen bu dünyaya bilgisayar başında pineklemek için mi gldin, soyulacaksa şifreyi değiştir. Ara vermek istiyosan ara var gelince de aynı yerden devam et)

ufak ufak charlar açıp(her serverda) onları da iyi kötü dizmek ta ayrı bi lüzumsuzluk(kusura bakma yorum için bu konuyu açmışsın bu da benim yorumum)

şimdi senin bu mazine bizim Türk gençliği hasta olur ama ben senin adına üzüldüm doğrusu.

edit: neyseki sonunda bırakmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 6 Ekim 2007; 0:12:43 >
  • BU SAÇMALIK NE ZAMAN BITICEK YA OYUNU BIRAKAN TOPİC AÇIYO. YA BANA ŞÖLE KAZIK ATTILAR BÖLE HACKLEDILER ZAMANIM GITTI CART CURT. YAW KARDEŞİM BIRAKTINSA BIZE NE(VE BIRAKANLARIN SIZDE BIRAKIN DIYE YAPTIKLARII PROPAGANDA CABASI).YETER ARTIK MIDEM BULANDI YA KUSUCAM.BIRAKAN BIRAKIR OYNAYAN OYNAR 4 YILA YAKINDIR OYNARIM HİÇ Bİ İŞİME ENGEL OLMADII KIMSE BENII HACKLEMEDII KIMSE BANA KAZIK ATMADI İŞ STRESINI GAYET GUZEL ATTIGIM Bİ UGRAŞII YETER ARTIK YETERRRRRRRRRRRRR OYUNU BIRAKIPTA TOPİC AÇANLARA

• quote:

Orjinalden alıntı: onur45

Okuyan wrmı

ben okudum sahsen cok etkılwyıcıydı tamda bende yarına gb alıcaktım
    acaba almasammı harcasamı parayı dıe dusunmeye basladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

aman Allahım bukadar boş yaşıyan bi insan olamaz olmamalıda.

kastım char dizdim. ----> soyulacağını bile bile şifresini değiştirmedim (yuh kendi emeğini de mi saygın yok sen bu dünyaya bilgisayar başında pineklemek için mi gldin, soyulacaksa şifreyi değiştir. Ara vermek istiyosan ara var gelince de aynı yerden devam et)

ufak ufak charlar açıp(her serverda) onları da iyi kötü dizmek ta ayrı bi lüzumsuzluk(kusura bakma yorum için bu konuyu açmışsın bu da benim yorumum)

şimdi senin bu mazine bizim Türk gençliği hasta olur ama ben senin adına üzüldüm doğrusu.

edit: neyseki sonunda bırakmışsın

bak o 45 level charın sıfresi degısmıyordu degıstırıle bilse direk degıstırırdım ama degısmıyordu anladınmı ? ufak ufak char acmamın sebebide sıkılmamdı ama ozamanda sıkılıyorum +8 shardlı char oluncada bısey fark etmıyor bu oyunun sonu yok bu oyunun sonu biziz anladın mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.