Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE'SONUNA NASI GELİNİR OYUN NASI BİTER ? İÇERİ lütfen okuyun :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • crazy mıde bulandırıyosun senı bu forumda oyun oynaman için zorlayan bırılerımı var ?
    yeter abıı oynamıyosan oynamassın cıdden ben de dahıll herkes sıkıldıı bu oyun bırakma muhabbettıne sende forumu sureklı takıp edıyosan bılıyosundur yeter yanıı artık bırakan kendı namı hesaına bıraksın oyunu. boş muhabbette gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskindagger

crazy mıde bulandırıyosun senı bu forumda oyun oynaman için zorlayan bırılerımı var ?
    yeter abıı oynamıyosan oynamassın cıdden ben de dahıll herkes sıkıldıı bu oyun bırakma muhabbettıne sende forumu sureklı takıp edıyosan bılıyosundur yeter yanıı artık bırakan kendı namı hesaına bıraksın oyunu. boş muhabbette gerek yok

katılıyorum arkadaşa...
    bu arada 3 senelik oyunu 4 senedir nasıl oynuyorsun...tebrik ettim seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

quote:

Orjinalden alıntı: keskindagger

crazy mıde bulandırıyosun senı bu forumda oyun oynaman için zorlayan bırılerımı var ?

katılıyorum arkadaşa...
    bu arada 3 senelik oyunu 4 senedir nasıl oynuyorsun...tebrik ettim seni

Kardes Oyun 3 seneden daha eski

Ya Kanka Okadar Yazıyı Yazcagına Ses Kayıt Yapsaydın Hem Değişklik Olur Hemde Dinlerdik
    Okadar Yazı Okunmaz bea

Genede Emek Harcamışşın Teşkür

Butarz Konu Açıcak Ve Yazısı Uzun Sürcek Arkadaslara Tekbir Tavsiyem Ses Kayıt Yapın Daha İ Olur
    Yalnız Kayıt Arasına Reklam Koymayın :D
    (Kötü Bi Espiriydi)
    Biran Önce Espirilerimi Güncellemem Lazım Bu Nasıldı HehE

• rüyanda görsen inanma dumanın şarkısını bilen warmi..
  • Bırakamıyorum diyen yalancıdır.Bırakmak istemiyordur.

Bende yaz başında sattım ve bıraktım.
  • ya bu bırakanlar bıraksın artık gerçekten bırakanlardan sıkılmaya başladık her bırakan topic açıp edebiyat parçalıcaksa oo işimiz var bıraktım diyenlerin zaten %90ı geri başlıyo oynayan kendine oynamayan kedine ne haliniz varsa görün maden bıraktınız daha burayı neden takip ediyosunuz kardeşim burası oyunu oynayanların paylaşım yeri işinize bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock15

2004 te cıkan oyunu nasıl 4.5 yıl oynadınız?

kendi reklamını yapmıssın resmen

2003 DE AÇILDI AYRICA JAPKO ACILALI 5 YILDAN FAZLA OLUYOR
  • knight empire zamanları vardı onlar yaklaşık 4 yıl oldu sanırım tam emin değilim
  • Murtaza demek ki? Eğer sen gerçek Murtaza isen, F9ların videolarında imzası bulunan kişi isen, onların kusuruna bakma.

Fakat;
    1) Oyundan sıkılırım ama donanimhaber'den sıkılmam demişsin. Katılım tarihin: 6 Eylül 2007 mesaj sayısı 14.
    2) Murtaza'nın olgun biri olduğunu F9'lar ile takıldığını biliyorum. Kesinlikle crazydehset1907 diye hiçbir yerden üyelik alacağını zannetmiyorum.
    3) Murtaza bu kadar bozuk, basit ve şekilsiz cümleler kurmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Murtaza demek ki? Eğer sen gerçek Murtaza isen, F9ların videolarında imzası bulunan kişi isen, onların kusuruna bakma.

Fakat;
    1) Oyundan sıkılırım ama donanimhaber'den sıkılmam demişsin. Katılım tarihin: 6 Eylül 2007 mesaj sayısı 14.
    2) Murtaza'nın olgun biri olduğunu F9'lar ile takıldığını biliyorum. Kesinlikle crazydehset1907 diye hiçbir yerden üyelik alacağını zannetmiyorum.
    3) Murtaza bu kadar bozuk, basit ve şekilsiz cümleler kurmaz.

hayır ben gercek murtaza falan degılım yani knigtaki bu murtazaa nickli acc vardı donanimhaberde 1 hafta banlandı gırmekle ugrasmadım :) arkın bi accsı varmıs bunu verdi 1 videomu koymak ıcın bırde bunu u yazmak icin murtazaa nickide nerden gelıyor onuda solıyım 4 yıl once yalovada akradaslarım bana murtaza diye hitap ediyordu adım murat ordan murtazaa yazdım yoksa aresdeki murtaza ile alakam yok ayrıca o dedıgım herseyden sıkılırım dhden sıkılmamın katılım sayısı ile ne alakası var dedıgım gıbı eski acc banlandı murtazaa idi forumda arastırma yaparsan gorursun murtazaa nickini .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydehset1907 -- 6 Ekim 2007; 7:53:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burock15

2004 te cıkan oyunu nasıl 4.5 yıl oynadınız?

kendi reklamını yapmıssın resmen

oyunun 2004 de cıktıgını kim söledi sana ya bilip bilmeden atlıyorsunuz herseye
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur45

Okuyan wrmı

ben okudum özet:arkadaş baya bi charlar yapmış ama hep soyulmuş 2 3 kere falan sonunda arkadaşının charına ortak olmuş sonra char sıkmaya başlamış onlarda bi variora özenip gidip sağlam itemli bi varior almışlar sonra oda sıkmaya başlamış sonuç:siz benim yaptıklarımı yapmayın oyuna para vermeyin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.