Bildirim
KNİGHT ONLİNE SORUNUM VAR... LÜTFEN YARDIMCI OLUN...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Walla bilmem ama bence KO nun dosyasından Launcher i calıstır
bekle update yapcak o sonra bi girmeyi dene...
olmassa 1-2 saat sonra dene belki serverlara rest falan atılıyodur! -
sabah aynısı bana da oldu ama bence bu aptal oyunun yeni bi hatası -
yok ya ben 3 günden beri deniyorum deli olucam kırıcam pc sonunda yinede tavsiyen için sagol denedim bi şey olmadı aynen devam ediyo -
bu knight beni deli edicek arkadaşlar başka yardımcı olabilecek kimse yok mu? -
ARKADAŞLAR PATCH LARI YÜKLÜYOR BEN O PATCH LARIN HEPSİNİ ZİPTEN CIKARIP SONRA C: PROGRAM FİLES İN İÇİNDEKİ KNİGHT ONLİNE İÇİNDEKİ DOSYALARLA BİRLEŞTİRİM Mİ?
O ZAMAN OLURMU ACABA? DELİ EDİYO BU KNİGHT BENİ YAAAAAAA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcane2004 -- 3 Haziran 2006; 10:09:16 > -
arkadaşlar kimsenın bi bilgisi yok mu yaaaaaaaaaaaaaaaaa??????????? -
Arkadaş istersen fazla post kasma kendin duzenle diyip adamcana bi msj yazabilirsin
Ve o Sorun Patch i yuklemeyip direk girmektendir simgeye sag tikla hedef bul de ordan launcher a gir patch dolsun sonra start de gir tahminime gore olcak.. -
sagol kardes tavsıyen ıcın denıcem sımdı -
Başlğı açan arkadaşla aynısorunu bende yaşıyorum acc. name ve pass. girdikten sonra Connection failed yazısı çıkıyor hata kodu (10050) diyor...
Varmıdır bir bilgisi olan...
Teşekkürler... -
Özür diliyorum ---> UP
Bir bilenden yardım lütfen... -
arkadasım o olay bende firewall kademe normalde 3 tyeydi ama kuvvetlendirmek istedim 4 e getirdim artık açmıyodu sonra tekrar 3 e getirdim oldu -
evet firewalla ilgiliymiş...bende düşünüp kademesini düşürmüştüm ama windovz anlamamış bunu sonra manuel bişiler yaptım oldu neyse saol yardım için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X