Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE SORUNUM VAR... LÜTFEN YARDIMCI OLUN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KNİGHT YÜKLEDİM OYUNA GİRDİ İD GİRDİM ŞİFREYİDE GİRDİM AMA OK DEYİNCE Bİ YAZI CIKIYO VE OYUN KAPANIYO YAZI ŞU (FAİLED LOGGİNG İNTO THE LOGİN SERVER SERVER (-1)) DİYOR VE BENİ KENDİ SİTESİNE ATIYOR NEDENİNİ SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM...ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN SAGOLUN ARKADAŞLAR ....

• Walla bilmem ama bence KO nun dosyasından Launcher i calıstır

bekle update yapcak o sonra bi girmeyi dene...

olmassa 1-2 saat sonra dene belki serverlara rest falan atılıyodur!
  • sabah aynısı bana da oldu ama bence bu aptal oyunun yeni bi hatası
  • yok ya ben 3 günden beri deniyorum deli olucam kırıcam pc sonunda yinede tavsiyen için sagol denedim bi şey olmadı aynen devam ediyo
  • bu knight beni deli edicek arkadaşlar başka yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • ARKADAŞLAR PATCH LARI YÜKLÜYOR BEN O PATCH LARIN HEPSİNİ ZİPTEN CIKARIP SONRA C: PROGRAM FİLES İN İÇİNDEKİ KNİGHT ONLİNE İÇİNDEKİ DOSYALARLA BİRLEŞTİRİM Mİ?
    O ZAMAN OLURMU ACABA? DELİ EDİYO BU KNİGHT BENİ YAAAAAAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcane2004 -- 3 Haziran 2006; 10:09:16 >
  • arkadaşlar kimsenın bi bilgisi yok mu yaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş istersen fazla post kasma kendin duzenle diyip adamcana bi msj yazabilirsin
    Ve o Sorun Patch i yuklemeyip direk girmektendir simgeye sag tikla hedef bul de ordan launcher a gir patch dolsun sonra start de gir tahminime gore olcak..
  • sagol kardes tavsıyen ıcın denıcem sımdı
  • Başlğı açan arkadaşla aynısorunu bende yaşıyorum acc. name ve pass. girdikten sonra Connection failed yazısı çıkıyor hata kodu (10050) diyor...

Varmıdır bir bilgisi olan...

Teşekkürler...
  • Özür diliyorum ---> UP

Bir bilenden yardım lütfen...
  • arkadasım o olay bende firewall kademe normalde 3 tyeydi ama kuvvetlendirmek istedim 4 e getirdim artık açmıyodu sonra tekrar 3 e getirdim oldu
  • evet firewalla ilgiliymiş...bende düşünüp kademesini düşürmüştüm ama windovz anlamamış bunu sonra manuel bişiler yaptım oldu neyse saol yardım için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.