Şimdi Ara

Knight Online Steam Melee Clan [VATAN Clan] (Cypher) [KARUS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
4.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mustafa

Dursun hocam, daha fazla kişiye hitap ederiz

Zaman kaybetmeden 83 kasmak daha kârlı olacaktır bence. 59 için uğraşılmaz. Zaten slotlar dolu olacak, çok merak ediyorum ben ilk günü . 83'ten sonra yan charlara 59-69 kasılabilir. Boss kovalamak adına

@KheanJaii, steame herhangi bir ücret yatırmanız gerekmiyor şuan için. Zaten oyun geldiği zaman duruma göre herkes premium alacaktır, kaldı ki şuan ki fiyatlardan ziyade indirim olacaktır kesinlikle. Bu hafta adam akıllı duyuru gelecektir NTT GAME tarafından, bakalım steam'i nasıl kullanacaklar, bize ne konuda yararı olacak.

CS:GO mantığı gibi itemlerimizi TL bazında satabilecek miyiz ben en çok bunu merak ediyorum?

26 Ocak Steam yeni server, Whatsapp grubu alımları başlamıştır, tarzında bi konu açıp, arkadaşların telefonlarını göndermeleri için pm'leri bana yönlendirebilirsin hocam uğraşmak istemezsen, ben ilgilenirim. Burdan net cevaplar gelmiyor pek, 26'sına fazla bişey yok şunun şurasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.

quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Heves ettim napsam bilemedim ardream düşündüm ama 80e kasıp item mi yapsam ilk başlarda..

Hocam 59 çar iş yapmaz bence ya, 83 yapıp boss kovalamak, exp kasmak falan daha mantıklı. Zaten sadece steam üzerinden giriş yapılabilecek bir server olacak, böyle bir fırsat varken direk 83 çar yapmayı düşün bence. Eslantta bos kovalarken bi iron neck falan düştüğünü düşünsene Direk 500-1000TL arası bir fiyat eder heralde ama ardream kasarsan böyle bir şansın olmayacak bile. Sen bilirsin tabi yinede.

Boss kovalamak zaten en zevk aldığım iş ama 83e kasmak hadi 80 olsun zor be. Kaç gün sürer ki

Valla senelerdir knight oynamıyorum, yeni sistem, görevler falan nasıl bilmiyorum ama tahminimce 1 ayda 80-81 olunur, 2. ayın sonundada 83 görülür diye düşünüyorum. Tamamen tahmin yürüttüm ama. Bence bunun pek bi önemi yok hocam, clan olacak, muhabbet olacak ben 5 ayda kasarım sorun olmaz Tabi genie parasını saymazsak

• Eğer itemler steam üzeirnden tl olarak satılması kolaylaşırsa oyun parası değersiz olur. Tl üzerine olur her şey gibi geliyor.
  • Midgard başlarında oynadım pre artı gb aldım
    Fakat 19 gün sonra heryer Kozp oldu ve elimi bile sürmedim bi daha
    300tl zarar ettim 10 yıl sonra geri dönmüştüm oysaki

Boşuna güvenmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile hurda olmazsa bende gelirim.
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Hocam fark ettim de çok olumsuzsun ama bu server USKO'dan tamamen bağımsız olacak, Steam'e bağlı bir serverda hile hurda olması çok düşük bir ihtimal bence ki Steam de böyle bir oyuna kapısını açmaz zaten. O yüzden GMler yeni serverda çok daha dikkatli davranacaklardır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukas Podolski

Hocam fark ettim de çok olumsuzsun ama bu server USKO'dan tamamen bağımsız olacak, Steam'e bağlı bir serverda hile hurda olması çok düşük bir ihtimal bence ki Steam de böyle bir oyuna kapısını açmaz zaten. O yüzden GMler yeni serverda çok daha dikkatli davranacaklardır diye düşünüyorum.

bak bu yılların olayı değil

midgard konsuunu oku

yaşadıklarımı gör

aynı konular konusuldu

gmler röportaj verdi

midgard eskisi gibi olmayacak
    diğer serverlarda onlıne kimse yok burada bir sürü olacak

biz kendi ekmek kapmızı bloklamayız

ve hakikaten rekor sayıda pre sattılar

presiz oyuna girilmedi
    ve ben preyle 120 sıraları gördüm

bu kadar para kazanıp tabiri caizse ayaklarına sıktılar
    midgardın durumu anlatılıyor
    ben 19 gece gündüz oynadım

• steam nick; chequxx

-beklentileri hiçbi şekilde yükseltmiyorum ama yine de bi heves bekliyoruz :)
    pvp sunucularda yeteri kadar oynadık artık ara vermek gerek

şahsi görüşüm steam ko nun son şansı bu da olmazsa, kimse kurtaramaz
  • @Exclusive.

whatsapp grubu icin exclusive'e pm atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

Orijinalden alıntı: Lukas Podolski

bak bu yılların olayı değil

midgard konsuunu oku

yaşadıklarımı gör

aynı konular konusuldu

gmler röportaj verdi

midgard eskisi gibi olmayacak
    diğer serverlarda onlıne kimse yok burada bir sürü olacak

biz kendi ekmek kapmızı bloklamayız

ve hakikaten rekor sayıda pre sattılar

presiz oyuna girilmedi
    ve ben preyle 120 sıraları gördüm

bu kadar para kazanıp tabiri caizse ayaklarına sıktılar
    midgardın durumu anlatılıyor
    ben 19 gece gündüz oynadım

Hocam haklısınız midgardda öyle olmuş ama steam ko farklı bir client aynı euko gibi. Ve biz 3 4 ay zevk alarak oynasak yeterli evlenmiyoruz oyunla sonuçta. Oyun bozmaya başladığında satarız itemleri bırakırız sorun o değil. İtem vs. den önce player sayısı azalmadığı sürece bu oyun oynanır. Şuan her serverda ticaret yapanalrdan başka giren yok. Pk exp alanları dolu olduğu sürece oyun canlı kalır oynanır. Bu da en az 4 5 ay sürer. Bence yeterli bir süre. Sonra sen sağ ben selamet. Bu kadar olumsuzluğu bir kenara bırakın bence. Burda herkes bir şeylerin farkında.

• Human okçu açıcam herkese başarılar.
  • @SemhDkmen
    Arkadaşlar başlıyoruz biz de. Gerçekten oynayacaksanız online süreniz yüksekse yapalım bir şeyler. Daha önce de dh ile iş yaptık ama patladık. Orionda 16 kişi başladık 4 kişi kaldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski günleri yâd etmeyi isterdim fakat bilgisayar kullanmıyorum uzun süredir.

• Hovam whatsaap grubu felan varsa ekleyin beni.Bende steam'e geldigi gibi baslayacagim.Euko'da koxp cikinca ve klan dagilinca birakmistim oyunu.Simdi tekrar baslayacagim.Yas:24.

• oyuna girişi premiumlu yaparsa çok user kaybeder steamdaki insanlar bilinçli tüketici öyle oyuna girmek için para vermez.oyuna girişe premium istenirse bende oynamam şahsen.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    istemez büyük ihtimalle ama server dolu olursa mecbur premium almak zorundasın
  • İlk 1-2 gün deneyeceğim tutarsa pre alıp devam.
  • Oyun eskiye yakın olursa bende oynarım. Ama hile hurda koxp vs olucaksa hiç bulaşmaya değmez. Pvp serverlarda devam ederiz pk lara.
  • Bende gelmeyi düşünüyorum hadi hayırlısı.
    İşten güçten vakit bulabilirsek iyi olucak.
  • ben de orionda pazar yapıp steamde başlamak istiyorum aranıza katılabilirim. Ancak presiz steam serverına girilebilecek mi bunun hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.