Şimdi Ara

Knight Online Steam Melee Clan [VATAN Clan] (Cypher) [KARUS] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
4.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende gelebilirmiyim Clana şimdilik bütün vasıfları taşıyorum :)
  • Juvixted kullanıcısına yanıt
    Bir sürü premium çeşidi var hangisini alcagına bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuan için durdurduk dediğim gibi. Aksi halde çok kalabalık oluyoruz, kontrol etmek biraz sıkıntı doğuracaktır. Oyundaki duruma/aramıza gelen arkadaşların aktif olup olmamasına göre tekrar alıma başlayacağım
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Exp pre örneğin.Esas soru KC ler ne kadara denk gelicek 1.5 kurundan mı 3 kurundan mı hesaplanacak acaba.

• Juvixted kullanıcısına yanıt
    Bildiğime göre %20 steamda knight online bulorda başlıklara tıkla sağ taraftan türkçe forumunu seç sabitlenmiş başlıkta yazıo herşey 3 4 gün önce paylaştılar.En sağla m kaynak orası bizzat nttgame paylaşıyor bilgileri.

• exp pre mi alacaksın yoksa disc mi
  • Bu arada enpara kullanın %50 indirim alın
  • Merhabalar hocam, ben ve arkadaşım ortak olarak 1 warrior oynayacağız yeriniz varsa tüm kriterler fazlasıyla uyuyor, katılmak istiyoruz.
  • Nereden başvuruyoruz ?
  • Ben de geleyim mi?
  • yahu sadece tek kylan my olacak? bir klan daha kurulur duruma göre alt klan vs olabilir. Birde oynarym deyip oynamayan olacaktyr. Bekleyelim oyun açylsyn duruma göre hareket edilir.
  • yahu sadece tek kılan mı olacak? bir klan daha kurulur duruma göre alt klan vs olabilir. Birde oynarım deyip oynamayan olacaktır. Bekleyelim oyun açılsın duruma göre hareket edilir.
  • Vay yeni server yeni heyecan.. Tam konuyu okuyup başlamalı mıyım derken alımlar durmuş yine başlayamadık.
  • Eklerseniz sevinirim
  • Arkadaşlar merhaba herkese tekrardan.

Bazı arkadaşlarımız yeni serverlar açılınca oralara kaymayı tercih ettiler. Bu yüzden şuan için alım devam ediyor. Fakat dediğim gibi konu içerisinden değil, özel mesaj ile ulaşın. Mesaj atan arkadaşlar çok fazla olduğu için dönüş yapamadım, gelmek isteyenler mesaj atarlarsa haberleşelim.
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Levellar kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Arkadaşlar merhaba herkese tekrardan.

Bazı arkadaşlarımız yeni serverlar açılınca oralara kaymayı tercih ettiler. Bu yüzden şuan için alım devam ediyor. Fakat dediğim gibi konu içerisinden değil, özel mesaj ile ulaşın. Mesaj atan arkadaşlar çok fazla olduğu için dönüş yapamadım, gelmek isteyenler mesaj atarlarsa haberleşelim.

Herkese selamlar , aksam muhtemelen iki clanimizim birlesimi ile alakali teamspeak'ten konusacagiz :)

Cypher'i almaliyiz hemde elit insanlarla devam edecegiz

• @Antares, Ben daha 61'im hocam. Adam akıllı kasamadım . Clandaki arkadaşlar aldı başını gitti valla, beni kasacaklar artık . Siz?

@TheMarjinaLs, Haber bekliyoruz sizden
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Dün event vardı değerlendirseydiniz keşke. Biz 75 olduk çoğumuz 1 tane 77 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Dün event vardı değerlendirseydiniz keşke. Biz 75 olduk çoğumuz 1 tane 77 var.

nasıl bi event hocam bu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.