Şimdi Ara

Knight Online Steam Melee Clan [VATAN Clan] (Cypher) [KARUS] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
4.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1 lvl alınca 1 lvl daha veriyordu. Dün ana baba günüydü slotlar herkes görev exp yaptı. Biz de görevlerle anca 75 olabildik zaman yetmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antares kullanıcısına yanıt
    Ben daha 49dum o event başladığında. Akşam luferdekileri yaptım, 61 oldum sabahta iş var kaldı öyle hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Ben daha 49dum o event başladığında. Akşam luferdekileri yaptım, 61 oldum sabahta iş var kaldı öyle hocam

Sağlık olsun
  • İlk mesaj güncellenmiştir.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba herkese tekrardan.

Bazı arkadaşlarımız yeni serverlar açılınca oralara kaymayı tercih ettiler. Bu yüzden şuan için alım devam ediyor. Fakat dediğim gibi konu içerisinden değil, özel mesaj ile ulaşın. Mesaj atan arkadaşlar çok fazla olduğu için dönüş yapamadım, gelmek isteyenler mesaj atarlarsa haberleşelim.

Clana alim hala devam ediyormu ? Benide ekleyeblirmsn?
  • DİRİLİŞ Clanımız ile VATAN birleşmiştir :) Güzel bir forum clanı oluşturmuş bulunmaktayız :)

Herkese başarılar
  • Geldim gördüm gittim

* Cyperdan çıktım ve başka serverda oynuyorum hepinize iyi oyunlar
  • Xiagondayim acaba cyberda mi baslasam tekrar.
  • tefal com.tr bize selam yolladi gece
     Knight Online Steam Melee Clan [VATAN Clan] (Cypher) [KARUS]
  • RevidaL kullanıcısına yanıt
    Tefalde çalışan biri mi var aramızda
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    dun gece yani tr saatiyle sabaha karsi olan bir muhabbetti bu. Taroki karsimizle bayagi muhabbet ettik kacirdin hocam sen
  • PM Bakar mısın hocam?
  • beyler bende cyberdayım priestim şuan pot satarak para yapmaya çalışıyorum para kastıktan sonra çar kasıcam 720 hp pota ihtiyacınız olursa pm atın :D pm: VIOLIN
  • 70 görevine yardım edecek vatansever var mı C2 deyiz
  • Şuan için priest dışında alım yapmıyoruz arkadaşlar. Çok fazla sorun yaşıyoruz 1 haftadır, herkes delirmek üzere . Ama yinede şu resmi şuraya koyayım;

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Aslinda gelebilirim ben erman falan taniyor zaten , bir kac kisiyle sabah duo girmistim nick milwall
  • quote:

Şuan için priest dışında alım yapmıyoruz arkadaşlar. Çok fazla sorun yaşıyoruz 1 haftadır, herkes delirmek üzere . Ama yinede şu resmi şuraya koyayım;

Guzel ekip

En kisa zamanda araniza olacam inlsh

• Herkese selamlar arkadaşlar,

Konu artık aktif değildir. Uygun şartlar olduğunda clana alım yapacağız, forumdaki arkadaşları her zaman bekliyorum. Fakat yaşadığımız bazı kötü durumlar, clanı gözden geçirmemize sebep oluyor ve yeni kurallar getireceğiz. Şimdilik konu kilitli, ilerde açabilirim.

Oyun içerisinden MjoLnir nickine PM atarak, bana ulaşabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.