Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.366
Cevap
36
Favori
251.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ghetto Bird kullanıcısına yanıt
    Sanırım olacak diğer forumlarda beyaz pelerin taklan çok sağlam ardeeam Clanları geçio diye duydum
    Çok sağlam asasların zaten ardeeam charları da olur
    Bu sefer ardeeam olacak gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Yiğenim sen benim mesajlarımı neden sildin cevap verir misin? Var mı öyle habersiz mesaj silmek şikayet edeceğim seni.
  • Peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Sanırım olacak diğer forumlarda beyaz pelerin taklan çok sağlam ardeeam Clanları geçio diye duydum

Hocam bana siz de başlayacakmışsınız gibi geliyor
  • Laptop elimde patladi, sistemi de anca hazirana alicaz. Biz artik millet item yaptiktan sonra gelicez herhalde.

Ben oyunda exp kasarken donen sohbeti ozledim baba. Exp kasmayi, o yuzdelerin artmasini sevdim. Exp icin genieden ziyade bot olsa ya. Genie cok pahali. Bot olsa aylik bari uygun olur. Ama sadece emc eslantta falan calisacak. Pkda asla ve asla calismayacak. Acmaya calissan bile oyun kapanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenZekiMüren

Laptop elimde patladi, sistemi de anca hazirana alicaz. Biz artik millet item yaptiktan sonra gelicez herhalde.

Ben oyunda exp kasarken donen sohbeti ozledim baba. Exp kasmayi, o yuzdelerin artmasini sevdim. Exp icin genieden ziyade bot olsa ya. Genie cok pahali. Bot olsa aylik bari uygun olur. Ama sadece emc eslantta falan calisacak. Pkda asla ve asla calismayacak. Acmaya calissan bile oyun kapanacak

Genie bir nevi bot. zr skill pot. özelliği bu yani. Laptop çok mu kötü? Bu oyun çok iyi sistem istemiyor.
  • Antares kullanıcısına yanıt
    Yok ya laptop sizlere omur :D zaten 5-6 senelikti. Artik emri hak vaki oldu.

Biliyorum genieyi. Ama hem biraz yavas, hem pahali. Ben pek guvenemiyorum. Hf gibi kous gibi bot yapsa ntt kendi satsa. Kisitlamalari da kendi koysa. 50 lira olsun ayda ne olacak. Genieden iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Hocam bana siz de başlayacakmışsınız gibi geliyor

Son haberler olumlu ama
    Samımıyetı görmem lazım
    Bide clan lazım

Reelden kardeşimi kandırmam lazım

Bakalım üser sayısı çok önemli görelim
    İlk ay izlerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir ilgi çekiyor ki... Başlasam mı başlamasam mı diye gidip geliyorum. Enparayla birlikte steamin avantajını da düşününce aklımı öyle bir karıştırıyor ki. Başından kaldırmıyor illet oyun. Zamana yazık demek istemiyorum tekrardan...
  • Cok degil 1 yil icinde ayni seyler olacak. Ayni tas ayni hamam. Oyunlara gelmeyin oyunu bitirmeden son bir vurgun yapicaklar.

• tptptptptptpptptpptpttptp
  • Knight gibi bir oyunun Steam'a düşmesi , Steam'ın şimdiki kalitesini gözler önüne seriyor.
  • Milleti çok hevesli gördüm ben oynamayı düşünmüyorum.Sebepleri :

1. 2 hafta içinde +9 basanlar çıkacak
    2. Premiumsuz giriş yapılmayacak
    3. Premiumsuz + genie + magic hammersız 83'e kasılmayacak
    4. Buglar hala var.

Knight'ı ara ara uzun yıllar oynadım küçükken zevkliydi o noobluk keyif veriyordu +5 cleaver görevlerine girerdik bankayı +5 cleaver doldurup +7 +8 basıp satardım.Pve olarak oyun hiçbir şey sunmuyor ama pvp si tabikide güzel en güzel özelliklerinden biriside pazarıdır.

Sene 2016 aylık 100 150 lira vereceğim oyun knight olmaz hiçbir mmorpg ye o parayı vermem wow oynarım aylık ücretini veririm veya f2p güzel oyun bulursam her ay 30 civarı bir şey verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Can sıkıntısına girmek için başlarım yine, görevleri felan yaparım

Yalnız premiumu, npointi vs. steam üzerinden alabilirsek mükemmel olur, enparanın %50 iade kampanyası devam ediyor, premium yarı fiyata gelmiş olur.

Oyun içi satın alımlarda Steam Wallet zorunlu zaten hocam. Enpara için sıkıntı yok.
  • En eski ilk zamanlarında bende sıkça oynardım. Hiç bir zaman uber bir karakterim olamadı tabii ama kendince yeterliydi. En son 78 level falandı sanırım 600 tl'ye satmıştım. Bu saatten sonra bende girip zaman öldurmem açıkcası. Fakat ben Steam ile birlikte daha farklı bir kesimin yer alacağını düşünüyorum.

• sıfırdan başlanır mı ?
    Veya vaktimi bunun gibi bir şeye harcayacagıma . Daha yararlı yere harcamayı dusunmuyor değilim.Sonucta bana bi yararı olmaz anca vakit kaybı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

sıfırdan başlanır mı ?
    Veya vaktimi bunun gibi bir şeye harcayacagıma . Daha yararlı yere harcamayı dusunmuyor değilim.Sonucta bana bi yararı olmaz anca vakit kaybı.

Zaten herkes sıfırdan başlıyor şuan. Başlayıp başlamamak sana kalmış. Çoğumuzun yaşı zaten aldı başını gitti ben eğlenmek amaçlı tekrar başlayacağım en azından iş yerinden geldiğimde evde oyalanacak birşeyler olur. Pazar yapmak bile insana ayrı keyif veriyor bırakıyorum pazara yarım saatte bir gelip bakıyorum pc ye birşeyler satılmışsa onun mutluluğu bile yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: VisualPwnage

quote:

sıfırdan başlanır mı ?

Zaten herkes sıfırdan başlıyor şuan. Başlayıp başlamamak sana kalmış. Çoğumuzun yaşı zaten aldı başını gitti ben eğlenmek amaçlı tekrar başlayacağım en azından iş yerinden geldiğimde evde oyalanacak birşeyler olur. Pazar yapmak bile insana ayrı keyif veriyor bırakıyorum pazara yarım saatte bir gelip bakıyorum pc ye birşeyler satılmışsa onun mutluluğu bile yetiyor

4 yıl metın 2 oynadım , gerçekten fena bi oyundu aşırı zevk alıyordum gerek dedıgın gibi pazar olayı gerekse oynanış tarzı ve atmosferi bakımından muazzamdı (şahsi görüşüm)
    Knight'da hile olayı pek yok gibiydi yanlış hatırlamıyorsam .Ama metin 2'de her 10 kişiden 3'ünde hile vardı . Bu yüzden çok şikayetçiydim.
    Yeni versiyon Knight'a eski oyunlar erişemiyor , sıfırdan başlanacaksa bilmiyorum baslayabilirim .Gunde 2 saat iyi gider :)

• quote:

sıfırdan başlanır mı ?

Hocam oyun sonuçta. Oyunlar genel olarak vakit kaybı ancak eğlenceli.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.