Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.366
Cevap
36
Favori
251.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    channel sistemi olacakmış sanırım o yüzden böyle bir sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

channel sistemi olacakmış sanırım o yüzden böyle bir sıkıntı olmaz.

İleride krawos irem setinin gelme ihtimali var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Channel sistemi USKO'da da vardı.Hala var mı bilmiyorum, elbet vardır.1-2-3. server gibi.

@36 evet var hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 21 Ocak 2016; 22:51:15 >
  • Arkadaşlar, çok az kaldı . Usko'da serverlarda kanal 1-2-3 diye kanallar var. Yani bu server 1-2-3'ten farklı olarak, serverlar da içlerinde 1-2-3 diye ayrılıyor. Büyük bir ihtimalle burada da olacak. Yeni serverın adı Cypher bu arada, maziler .

Oyun çok güzel geliyor cidden, yalnız aşırı şekilde yabancılara ağırlık veriyorlar. Bu güzel bir şey, fakat bizim milletimiz bunu "ırkçılık" olarak algılıyorlar. Her neyse, umarım şu oyun eskisi gibi tatlı olur da, tadından yiyemeyiz.

• Juvixted kullanıcısına yanıt
    usko'yu uzun yıllar oynadım ama dediğin olay tam channel sistemi olmuyor, premium'la bile 1. servera giremediğim zamanları hatırlıyorum. çünkü server komple dolu oluyordu bu sefer öyle bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü tek server açıyorlar steam için ve ciddi bir oyuncu kitlesi olacak. tek server olup, server'dan çıkmadan kolayca channel değiştirebileceğimiz ve bol channel'in olduğu bir sistem olur diye düşünüyorum. şu an çoğu mmorpg böyle, usko'dan 3-4 yıldır uzağım o yüzden şu an nasıl bir sistem var tam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Ocak 2016; 23:08:44 >
  • her karaktere uygun mp rec silah verseler ne güzel olur
  • Bir yerde yazmıyor mantık yürüttüm.

• Olmasa iyi olacaktı ama bakacağız. çok uzun zaman oldu oynamayalı
  • Bende asas oynamıştım sh4dowman idi isim o zamandan kalan tek hatıra bu, arada bakıp hüzünlenirim.

https://m.youtube.com/watch?v=SZyRhamQUq8

• beyler bu steam'i tam olarak bilmiyorum.

KO ya kendilerine ait bir güvenlik sistemi getirirlermi yani ? koxp olmazmı ?

yorum yapabilecek varmı acaba ?
  • Midgardda ilk ay üye patlaması oldu
    Sıraya koyma olayı var presiz boş olsa bile almıyor
    Midgardda 100 den acıyordu sırayı ilk hafta gece 2 de bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lag olur mu sizce kanadada sunucular ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Arkadaşlar, çok az kaldı . Usko'da serverlarda kanal 1-2-3 diye kanallar var. Yani bu server 1-2-3'ten farklı olarak, serverlar da içlerinde 1-2-3 diye ayrılıyor. Büyük bir ihtimalle burada da olacak. Yeni serverın adı Cypher bu arada, maziler .

Oyun çok güzel geliyor cidden, yalnız aşırı şekilde yabancılara ağırlık veriyorlar. Bu güzel bir şey, fakat bizim milletimiz bunu "ırkçılık" olarak algılıyorlar. Her neyse, umarım şu oyun eskisi gibi tatlı olur da, tadından yiyemeyiz.

Yabancilarla ticaret yapmak daha kolay 3-5 e pek bakmiyorlar . Guzel kar yapiyorsunuz ayrica hileden hurdadan uzaklar . Carnac west ten ve usko nun ilk xamanlarindan biliyorum da ne guzel pazar yapiliyordu

Cypher koymuslar da cypher gibi olmaz umarim Dupe krali server

• Oyuna başlamayacak biri olarak ez olayından korkmayın
    Sadece eğer takım olursanız hiç önemli değil eskiden 10 kişi bile olsan eziksen bişey yapamıodun artık öyle değil
    Zaten görev itemli ve takılarıyla bile 4 arkadaş bütün görevleriyle sırayla yaparsınız

Eslantta da geçince 2 mageyle ful 70 üstüne paramunsu bile kasarsınız

Clan olayı cok önemli
    Artık bir clana dışarıdan girmek çök zor
    Hatta şöyle söyliyim Czde parti bile bulmak çöz zordu
    Az user olduğu için herkezin ne itemi olduğu playerlık var mı yok mu donuna kadar tanıyorlardı

Güncel sürümse zaten item kiralamaa ve kaosuda kapatılırsa çok büyük yemin eden ben bile başlayabilirim

5 ay önce büyük umıtlarla 10 yıl sonra döndüm ko gene boka sardı

Oyun güncel sürüm olursa malasef
    En az 2000 bin. Oda orta halli bi player olırsunuz
    10000 lira gibi para anca sizi pro yapar

Oyun inanılmaz paraya dönmüş
    Ama sadece belli başlı itenler para ediyor

İlk 3 günde shrd8 basılıp 1000 küsür bi rakama ertesi gün atılmıştı
    4 gun glave9 basılmıştı oda o kadar etti
    İlk hafta sonunda hb8 basıldı
    Sonrasın takip etmedim zaten en son kzpsuz giren yoktu oyuna

• eee ne yapalım başlıyormuyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Popüler konularda görüp geldim.

Şu oyunun zamanında yarattığı başarı ve popülaritesinden farklı yapımcı firmaların etkilenmemesini hiç anlayamayacağım. Bana göre KO'nun muadili bir oyun hiçbir zaman gelmedi.

KO'daki PK,PvP yapısı o dönem için efsaneydi. Oysa çok daha güzel grafiklerle yeni nesil bir KO gelse (oyunun ana yapısının içine etmeden) tadından yenmez. Bu oyun zamana ayak uyduramadığı içinde çok şey kaybetti.

Tarz olarak çok farklı olsa da LoL örneğini vereceğim. İlk zamanki grafikler ve atmosfer ile şuan ki arasında uçurum fark var ama PC'lerden götürdüğü aman aman bir performans da yok.

Yapılmak istense zamana göre göze çok daha güzel görünen bir oyun haline gelebilirdi. Bu gün bu oyunun bu hale gelmesinde oyunculardan çok yapımcıların suçu var.

Çok uzun zaman oldu ama girip oynadığımda aynı zevki alırım diye düşünüyorum. Beni oyundan soğutan şeyler saymakla bitmez.

GB item ticareti, koxp, dupe, ilk +8 shard gösterip sonra +1 shard koyup keklemeye çalışan levetler. Ah ah nerde o eski moradon, nerde o eski yıl başı zamanı düşen dev kardan adam.

İş güçten vakit bulursam bakmayı düşünüyorum... İlk çıktığı zaman servera giriş problemleri yaşanırsa anında silerim.

FreeToPlay denilen oyunun girişine para ödeyemem ya da saatlerce sıra bekleyemem. Eskiden vakit boldu şimdi işten gelip 2-3 saat oynarım maximum. Onunda büyük kısmını sıra bekleyerek geçirmek istemem.

Size katılıyorum,Knight Online tarzında karakterinizi gelistirip,pvp yapabileceğiniz oyun bulmak çok zor.Birkaç alternatif bulunmakta fakat ya pve sistemi yada pvp sistemi Knight Online'ye gore zayif kalmakta.Knight Online'yi eşsiz yapan özellikler kesinlikle bunlardı bana göre.Yıllar içerisinde bir çok oyun oynadım ama hem pve hemde pvp sistemi üst düzey bir oyuna rastlayamadım.Oysa Mmorpg piyasasında bu kadar talep ve buna karşı arz varken hala bir eksiklik olduğunu söyleyebilirim.Knight Online'nin grafikleri düzeltilse,arayüzu duzenlense çok iyi olurdu , yapımcılar böyle bir işe girişmekten ziyade var olanı ekleyerek-çıkararak bu zamana getirdiler.2016 yılında bu kadar eski kalmış ve kronik sorunları devam eden oyunu bugün merak edip indirdim acaba ne değişmiş diyerek.Gördüğüm kararı ile hala bir miktar popüler ancak grafikler inanılmaz kötüydü. Acaba ben mi yaniliyorum?Bu kadar eski grafikleri hala ısrarla kullanmak ne kadar doğru?
    Evet bir zamanların efsanesi ünvanını sonuna kadar hakeden Knight Online bence efsane olarak kalmalı ve anılarını da yaşamaya devam etmeli.
    Teşebbüs edip oyuna tekrar başlayacaklar (ozelliklede uzun zaman sonra) hayal kırıklığına uğrayabilirler.

• 6.sınıfta tıp kazanma hayalim vardı.Okul 2. dershane 4.sü idim.Oyuna bağımlı olduktan sonra okula haftada bir veya 2 gün gidiyordum nerdeyse.Şimdilerde ise temelim olmadığı için fizik yapamıyorum özürlüyüm soruları alayım diye konu açtım.Varın anlayın nasıl berbat bir oyun olduğunu.
  • Knightı Knight yapan pvpsi artı kendine ait olan ortamı

Kendi dili

Kendi konuşma tarzı

Başlı başına bi dünya ben uzun süre ko oynayıp bakkala gittiğimde MEhmet abiye'' Bro sigara pls Fast '' demişim Ada'm hala anlatıyor 10 yıl geçti

Bu oyunun grafıkle gram alakası yok

Bu oyundan sonra elder wow wildstsr
    Hatta en son archeage
    Ve aa da uzun sure oynadım

Grafıkse grafik Boss kesenin kralı bu oyunda gemi yapıosun. Ve Okyanus'tan Karayip korsanlarındaki boss çıkıyor

Hemde kodan daha elit bir kitle var üser sayıları mükemmel

Ama guild wars2

Ve wow harıc hiç biri koya yaklaşamadı

Koda önemli olan hırs

Wowda en büyük bossu bile kessen drobu tanımadım fakat ıntıyacı olan Ada'ma bırakabiliyoun

Kodak, en dandik bossu kes ve drobu bırak bakalım mümkün mu bu

İroni neckla için cinsel ilişki tekliflere alırdık bu oyunda

Hırs ve pk keyfi
    En yakın oyun en sağlam para harcadığım oyunlar yanına yaklaşamadı

Hatta kendileri bile yapamadı Knight grafiklisi
    Kingdom önline bak bakalım kaç kişi oynuyor

Bu oyun hiçbir zaman geçilemeyecek efsane bütün oyunları oynamış ve oyuna başlamayacak biri olarak söylüyorum

Bir tek blade &soulu oynamadım

• herkes sıfırdan mı başlayacak steam versiyonda?

• Geçen sene olsaydı hiç düşünmeden başlardım, simdi okul dersler yoğun.
    İnternet kafelerde geçen cocukluğumu ozlemedim degil, belkide bakarsiniz yaza dogru baslarim. Dusundukce seytan aklimi celiyor

Cok vakti olmayan arkadaslara ardream oynamalarini oneririm, ardreamda atilan pk'nin zevkini hic bir zaman unutamam.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.