Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.366
Cevap
36
Favori
251.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman beni kasacak iyi bir klan bulmam lazım. Forumca yardım ederseniz sevinirim ben buradan yazarım yine. Bu arada ben warrior açmayı düşünüyordum pek kullandığım bir karakter olmadığı için? Zor kasarsın diyorsunuz warrior açmayım mı? Oyuna para yatırmayı düşünmüyorum en baştan söyleyeyim zevkine gireceğim. Başkasına muhtaç olmayacak gerekirse kendi yağında kavrulacak bir karakter istiyorum. Zamanında buffer priest kasmıştım görevleri yapsınlar diye millete ağız bükmekten oyunu bırakmıştım. Kolay kesen, zor yatacak bir karakter istiyorum.

Steam versiyon en son güncel usko yu mu içeriyor yoksa eski sürümü mü oynayacağız? Ne yenilikler olacak bir bilgisi olan var mı?

Anladığım kadarıyla normal server gibi steam adında yeni bir server olacak ona ve sadece ona girip oynayabileceğiz? Ares,dies,ronark gibi serverlerla bir bağımız kalmayacak steam versiyonda da olmayacak doğru mu? Peki Sadece Steam1 mi olacak yoksa Steam2 Steam3 filan diye bölecekler mi serverı?

Bir de cevaplanmamış ama oyun Türkçe mi gelecek? Ben bıraktığımda İngilizceydi sonradan Türkçe'mi oldu yoksa Steam'le mi Türkçe olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

steam hesabıyla

nerede yazıyor bu bilgi? bu tür oyunlarda steam sadece launcher acmaya yarıyor ondan sordum. ban durumunda onemli cunku bu olay.

o degil de serverlar kanadadaysa 200den asagi ping olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Ocak 2016; 17:40:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

O kadar eskilerde oynamadım belki ama zamanında Olympia da Ardream da az mı oynadık be

Fotoğraflara bakılırsa oyun bayağı değişmiş, yine ardreama kasarım ben

Olympia ardreamde oynamıştım nicki Arph assastım.
  • HOBAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numan -- 21 Ocak 2016; 17:30:23 >
  • 2005-2010 arası oynamıştım, 2010 dan sonra arada kurup bi hafta oynayıp koxperlardan dolayı sıkılıp silmiştim. Şimdi bu haberi gördüğümden beri aklımda bi bu oyun var 3.57 ortalama var feda edeceğim galiba

İşin şakası 26 Ocakta hemen başlayacağım oyuna, inşallah bu koxper kekolar olmaz. Hangi karakterle oynasam ne yapsam bilemedim. Warrior pek beceremiyorum, Mage en iyi oynadığım karakterdi fakat bi müddet sonra para gerektiriyordu. Assasian olsam eskiden herkes assasiandı yada archery idi ne bileyim oda sıkıyordu. Battle Priest düşünüyorum ama emin değilim. Bu arada Steam den alacağımız Premiumlar ne kadar acaba ? En başta almamayı düşünüyorum çünkü bi hayal kırıklığına uğrama payı var hala. Oynayacak olanlarla itibata geçelim, unuttuğumuz herşeyi yada yeni olan herşeyi daha hızlı hatırlar ve kavrarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakepeople16 -- 21 Ocak 2016; 17:47:51 >

• Blind Man kullanıcısına yanıt
    Hiç uzun sürmez. Üç dört kişi başlamanız iyi. Belirli karakterler savaş alanında bazen bulunmuyor. Her biriniz bir karakteri açarsınız.
  • Efsane efsana

Bir neslin oyunu bi bu bi de metin2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004-2010 arası oynadım.

-Knight online basit bir oyundu, buradakilerin yazdığı gibi efsane falan değildi, çok basitti ve türk çoğunluğu mevcuttu. bu sebeple kolayca oyun yükseldi.
    -2005'lerde ulaşılması kolaydı. 700 mb client boyutu uygundu. ulaşılabilirdi.
    -oyun koxp'tan falan bitmedi, oyun zamanı yakalayamaması sebebiyle bitti, bakın wow'a bitiyor mu ? neden? adamlar sürekli yeni genişleme paketi çıkarıyor ve bu paketler laf olsun diye yapılmıyor, ciddi içerik kazanımı var.

Bu oyun tutmayacak. 2016 yılındayız, ne eski alışkanlıklar var, ne de insanlar o kötü grafiği kabullenir.
    2005 yılında güzel sayılabilecek efektlere sahipti, güzel ortam vardı. Artık öyle birşey yok.
    Ayrıca knight online içerik açısından da 2016 yılında oynanabilecek özelliklere sahip değil.
    Eskiden şöyleydi, böyleydi demeyi bırakın. oyun 2005 yılına göre iyi özelliklere sahipti, herşeyin bir devri zamanı var.

• Paint grafiklerinden 2016 grafiklerine gecerlerse baslarim. Supernova mi atiyosun paitten daire ciziyosun belli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

O zaman beni kasacak iyi bir klan bulmam lazım. Forumca yardım ederseniz sevinirim ben buradan yazarım yine. Bu arada ben warrior açmayı düşünüyordum pek kullandığım bir karakter olmadığı için? Zor kasarsın diyorsunuz warrior açmayım mı? Oyuna para yatırmayı düşünmüyorum en baştan söyleyeyim zevkine gireceğim. Başkasına muhtaç olmayacak gerekirse kendi yağında kavrulacak bir karakter istiyorum. Zamanında buffer priest kasmıştım görevleri yapsınlar diye millete ağız bükmekten oyunu bırakmıştım. Kolay kesen, zor yatacak bir karakter istiyorum.

Steam versiyon en son güncel usko yu mu içeriyor yoksa eski sürümü mü oynayacağız? Ne yenilikler olacak bir bilgisi olan var mı?

Anladığım kadarıyla normal server gibi steam adında yeni bir server olacak ona ve sadece ona girip oynayabileceğiz? Ares,dies,ronark gibi serverlerla bir bağımız kalmayacak steam versiyonda da olmayacak doğru mu? Peki Sadece Steam1 mi olacak yoksa Steam2 Steam3 filan diye bölecekler mi serverı?

Bir de cevaplanmamış ama oyun Türkçe mi gelecek? Ben bıraktığımda İngilizceydi sonradan Türkçe'mi oldu yoksa Steam'le mi Türkçe olacak?

Team yoksa kasamazsın bende öylesine girip takılmayı düşünüyorum teamla falan uğraşamam

• arkadaşlar premium almadan girebilecek miyiz bu kadar yoğunluk olacak varya bu steam parayı kırmak ıcın şu dandik oyunu bile alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

Ağzından bal damlıyor reis.Şu genie ve dolarıda düzelttiler mi oyunun tadından yenmez artık. :)

Şu hali bile oynamak için yeterli. Saçma sapan itemler olmadan tl nin üstün olmadığı oyun olacak. O kadar aradan sonra oynamak için bu kadar heyecanlanacağımı sanmıyordum. Bildiğin eskiye döndü oyun.

Allah razı olsun desem yeridir, acayip heyecanlandım bu haberler sonrası :)

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende varım 5 6 yıl sonra dönmem zor olur ama bakarsın sarar
  • Server adı: Cypher

• Kıskandım valla.

Silkroad da gelse keşke

• 1-2 yıl önce oyunu bırakırken 82-69 warrior dragon+7 set iron set roc2 raptor9 pe2 gibi itemlerim vardı bırakırken pre bitmişti ve itemler kitliydi sonra serverlar birleşmiş vs benim server eski oly di sonra ressu oldu sonrada başka birşey olmuş ne olmuş bir girip bakayım dedim tanıdık vs var mı diye bir baktım itemler gitmiş vs hiç umursamadım arkadaşlarıda göremedim şimdi steam ile tekrar bir başlangıç yaparım ama devamını getirirmiyim bilmiyorum
  • İşin kötüsü artık eskisi gibi zamanımız yok o yüzden ben ardream da takılmayı düşünüyorum. Ama ardream hiç bir zaman cz zevki vermiyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.