Şimdi Ara

Knight online yasaklama mı geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • knightonlineworld.gamersfirst.com internet adresine ilişkin ihbarınızla ilgili olarak, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca 5651 sayılı "İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun" da yer alan suçlar kapsamında ve 5651 sayılı yasanın uygulama usul ve esaslarını belirleyen yönetmelikler muvacehesinde; ihbarınıza konu içerikle ile ilgili olarak, Ticari Amaçla İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcılar (İnternet Kafe vb.) üzerinden filtreleme suretiyle erişimin engellenmesi tedbiri uygulanacak olup bu kapsamda halihazırda İnternet kafelerle sınırlı olarak söz konusu URL/alan adı filtrelenecektir.
    İhbarınızla ilgili işlem süreci devam etmektedir.Şikayetinizin Adli mercilerce de inceleme konusu yapılması takdirinizdedir.
    İlginiz ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

Daha fazla bilgi için vvvvvv.ihbarweb-org-tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
    Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı

Alıntıdır başka bir forumda buldum.

• Her sene çıkıyor aynı haberler bişey olduğu yok sen oyununa bak bişey olmaz
  • öldürülen çoçukdan sonra böyle haberlerin çıkması çok normal.
    Ayrıca bende açık open dns.
  • Musa öldü Ko yasaklandı..
  • oldu
  • Aman yok yasaklamasınlar sonra , oradan çıkan çoluk çocuk diğer oyunlarıda zehirler kalsınlar yerli yerinde , zaten saçma sapan karınca gibi ölüyorlar
  • Yasaklasınlar her türlü girerim.Gerizekalılar ne zannediyorki oyun mu kapanıcak sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yputubeda kapalı zaten giremiyoz hııı
  • o çocugun öldürülmesini bilmeyene söyliym o çocuk gb programı yapmış tek başına nasıl yaptıgı bilinmiyor
    günde hesaplamalara göre o sistem ile 2bin tl yani 2milyar para kazanılıyormuş gerçek hayatta musayı öldürenlerde bu programı almış benim bildigim bu eger yanlışsa lütfen düzeltin
  • o çocuk olayı gerçekten çok kötü birşey... ya sonunda oda oldu... ama yazık gerçekten yazık millet ne hallere düşmüş...
  • haberlerde de öle diyor ama ben inanmıyorum. 13 yaşındaki bi çocuk öle programlar yapıp da 2 milyar para kazancak da falan falan.. bence ii bi charı vardır yada satmıştır etmiştir sonunda başına bu gelmiştir. bence bu daha mantıklı. oyun için neler yapıldığını görün işte. yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim41

o çocugun öldürülmesini bilmeyene söyliym o çocuk gb programı yapmış tek başına nasıl yaptıgı bilinmiyor
    günde hesaplamalara göre o sistem ile 2bin tl yani 2milyar para kazanılıyormuş gerçek hayatta musayı öldürenlerde bu programı almış benim bildigim bu eger yanlışsa lütfen düzeltin

yanlış duymusun.

çocuk knight değil metin 2 oynuyomus bi kere.
  • demiş olayım, o çocuk milletin charını soyup satıyor gibi geliyor bana.ve sonunda sert kayaya çarpmış.
    tahminim bu...
  • Arkadaşlar bu oyunlar yüzünden ilk ölüm değil bunuda biliosunuz

hani bursalı biri vardı gazete de çıktı kalbinden bıcaklandı 80 char için

charıla beraber mezara gitti.
  • arkadaşlar ben k2network çalıştıgı reklam tanım ajansında stajyer olarak çalışmaktayım gazatede yayınlanan metin 2 adlı oyun knıght onlinenın türkçesi olarak tanıtılmış reklam bilişim ekibi bu yanlışı gazateye bildirdi diger yayın organlarına da bildirceklerdir sanırsam yanı kapanma k2 etkiliycegini sanmam daha dogrusu kapanmaz.

Çocugun ölmesine çok üzüldüm fakat hacker die tanıtıkları cocuk bir cok forumda free olarak verilen bir keylog sayesinde bu ünü kazandı ve bunla bizim gibi insanları soydu benim aklımdakı teori ortalıklarda 5 bin tl ye satabilecegim çar geçdi die övüne övüne gezen bu çocugumuz metin 2 karakterini çaldıgı adam tarafından duyuldu bence ve o tv lerde güvenlık kamerasında cıkan 18 yasındakı genc de o çarın sahibi bence. ve sonunda cocugu alıp bir yerde önce dövdü sonra tv lerde cok cok duyulunca korkup cocugu öldür dü benim teorim bu.

forumda çarım çalındı die bas bas baran cok kulanıcı var. Bir düşünün diyorsunuz elime geçse onu öldürüüm tabi bunlar cogu insan için sadice lafdan öte gidemez sadice sinir boşalması ama bazı insanların sinir hastalıgı olabilir onu da düşünmek lazım sinir hastası olcaksın 5 bin tl lik karakterini çalcaklar ve çocuk elinde. sadice döver ve çarı geri almaya kalkar ama paniklerse ne yapacagı kestirilemez.

• bu arkadaş çoğu kişinin charını soymus olabilir hacker felan hikaye bence..
    Allah rahmet eylesın
  • 3 yıldır gelicek o
  • Arkadaşlar emin olmamakla birlikte çocuk Metin 2 oynuyor. Bir arkadaşı var 18 yaşında beraber takılıyorlar cafede... Sonra çocuk makinaya keylogger atıp arkadaşının charını çalıyor(Olmaz demeyin cafede takılanlar bilir :) bu oyunda arkadaş diye bir şey söz konusu olamaz bence istisnalar hariç.) Daha sonra bu charı satmaya kalkıyor ve eleman bunun yaptığını anlayıp kaçırıyor çocuğu... Tabiki de bu da bir hurafe... Yani ordan gelen haber böyle ancak kesinlikle net bir bilgi değil. Haberlerde de bu tarz haberler geçiyo sonuçta "Hacker Musa" diye geçiyo eğer GB programı yazsa "Programcı Musa" olurdu tahminime göre...

Malum ülkemizde her keylogger koyabilen "Hacker" sayılıyor...

Hatalı olabilir dediğim gibi hurafemsi bi açıklama bu...

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.