Arkadaslar knighti kurdum formattan sonra giriyorum her yer bembeyaz karakter bembeyaz ı ya basıom beyaz itemlerin ustune geliyorum adı yazmasi gerekn yerde ustu cizik okunmuyor formattan once boyle bisi yoktu yardım edin lutfen
relog
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga
relog
kac kere ckp girdim duzelmedi
charı başka zone a götür sonra relog at yine olmazsa silip tekrar yükle
silip yuklemstm ama duzelmedi
İşine yarar mı bilmiyorum ama ekran kartı sürünü en son ne zaman güncelledin ?
walla bilgisayardan fazla anlamıyorum ekran kartı fln dusuktu sanırsam ama formattan önce yinede calısıyordu formattan sonra oldu nasil guncelleyebilirim ekran kartını
Arkadaslar yardm edin lutfen ekran kartını guncelledim ama olmadii
Ben eskiden oynarkende böyle oluyordu, zamanın varsa bir daha format atıp deneyebilirsin
Ekran kartından olabilir bilir kişiye sormalısın.
Arkadaslar sorunu cözemedim ya tekrar silip yukledm ekran kartını guncelledim ama nafile giriyorum 1-2 dk bisi yok ondan sonra beyaz beyaz kareler olusuyor bazı yerlerde kesik kesik oluyor kasmaya basliyor sonra bi hata weriyor lutfen yardım edin
Sanırım fastloading yükledikten sonra merging files yazısında bitene kadar beklemedin ondan oluyo diye biliyorum grafiklerin beyazlaşmasını başka aklıma bişe gelmiyo
Anlamadım biraz daha acarmısın ne yapmam gerek
Format attıktan sonra ekran kartı driverlerini felan güncelleştirdinmi?
Zaten bilgisayarcıya attırmıstım pc nin kendi driver cd si wardi onu wermstm oradan yuklemis olmasi lazim ekran kartı k-lite code pack
bir ss koyarmısın
Bunun olması için 2 ihtimal var. Knight Online klasöründeki fx,item,object klasörlerini silmiş veya ismini değiştirmişsindir. Charecter Data sorunu yaşamamak için path isimli bir belge olusturup launcheri acıp mercining yazısının gitmesini beklemeden oyuna girmişsindir. Bunları yapınca ekranda her yer bembeyaz olur.Yalnız senin durum farklı galiba oyuna giriyorsun sorun yok 1-2 dk sonra beyaz beyaz kareler oluşmaya başlıyor.Dogru anlamışmıyım? Eğer boyle oluyorsa tekrar format at driverleri dogru yuklediginden emin ol. Ama önce Usko'yu kaldırıp tekrar kurmayı dene.
Ko klasörünü bırak 1 dosya bile olmasa ko açılmaz zaten
quote:
Orijinalden alıntı: HipmodeLs
Bunun olması için 2 ihtimal var. Knight Online klasöründeki fx,item,object klasörlerini silmiş veya ismini değiştirmişsindir. Charecter Data sorunu yaşamamak için path isimli bir belge olusturup launcheri acıp mercining yazısının gitmesini beklemeden oyuna girmişsindir. Bunları yapınca ekranda her yer bembeyaz olur.Yalnız senin durum farklı galiba oyuna giriyorsun sorun yok 1-2 dk sonra beyaz beyaz kareler oluşmaya başlıyor.Dogru anlamışmıyım? Eğer boyle oluyorsa tekrar format at driverleri dogru yuklediginden emin ol. Ama önce Usko'yu kaldırıp tekrar kurmayı dene.
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
Ko klasörünü bırak 1 dosya bile olmasa ko açılmaz zaten
quote:
Orijinalden alıntı: HipmodeLs
Dene bakalım açılıyormu açılmıyormu.Yazdıgım klasörlerin isminin sonuna 1 koy.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme