Şimdi Ara

Knight Onlinede Bazı Para Kasma Yöntemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
15.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Knight onlinede para kasma yontemlerinden bir kaçını sizlerle paylaşacaqım yazmadıklarımı siz tamamlarsanız çok sevinirim.. :)

1. Arkadaşlar Şimdi zırhcıdan +1 fabric alıp +7 ye basıyoruz tanesi 2m 3m edior günde 20 tane bassanız ve 3m den satsanız 60m edior arkadaşlar ve çok iyi bir kazanç sağlıyorsunuz..

2.Shadow sekeer - dire wolf -dark eyes - lycan gibi yerlerde +8 yakmalık item düşürmeye çalısabilirsiniz ve upgrade yapılan yerin ordan 1.5 - 2m e pazara koyabilirsiniz

3.FT - BDW - CHAOS gibi etkinliklere katılarak Para kazanabilirsiniz mesela ft ye girdiniz ve kazandınız Lvl e gore gem verior o gemleri satabilirsiniz (70 Ve 70 üstü ft ye girebilir eslanttan )

4.Gorev itemleri düsürüp onları satabilirsiniz mesela skeletondan skull dusurup satın

5.Ticaretle uğrasın ucuzdan alıp pahalı ya satın biraz zaman ve sabır istiyor.

6.+60 healler priestler bankanın yanındaki kızdan en küçük pot ve bir kağıt vererek 720 lık pot verior ve onları satabilirler.

7.Ve En çok kazanç getirecek İş budur belki zarara girersin belkide Çok iyi bir kazanç sağlayabilrsiniz Upgrade yaparak çok iyi para kazanabilirsiniz ama şans istiyor.

Benden Bu kadar yazmadıklarımı Forumdaki arkadaşlar yazarsa Çoook sevinirim. (Herkeze Bol Kazançlar)

• Bir Tşk Yeter
  • Yeni Arkadaşlar için Faydalı Olabilir
  • +8 item düşürüyorum 1mden koyuyorum kimse almıyor :D Hayır, pot param bitti,repair yapacak param yok :( Bdwde felan biraz kasıyorum anca 20k felan :(
  • bu para kasma yöntemleri hepsi geride kaldı 3 sene öncesinin yöntemleri şimdiki yöntem krowaz git topla elementleri ve bas veya pazardan +1 topla +6 yap %300 Kârla (azami) sat veya bütün gün boss ağacı peşinde koş belki drop alırsın kendi ekibin olması gerekli bunun içinde
  • en önemlisi maden ve monster stone bunları unutmuşsun şans var ise mükemmel para var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

+8 item düşürüyorum 1mden koyuyorum kimse almıyor :D Hayır, pot param bitti,repair yapacak param yok :( Bdwde felan biraz kasıyorum anca 20k felan :(

Folk ta Buy Kuran Arkadaşlar vardır her sw de onlara satabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Ultima online ve Kripto para
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

bu para kasma yöntemleri hepsi geride kaldı 3 sene öncesinin yöntemleri şimdiki yöntem krowaz git topla elementleri ve bas veya pazardan +1 topla +6 yap %300 Kârla (azami) sat veya bütün gün boss ağacı peşinde koş belki drop alırsın kendi ekibin olması gerekli bunun içinde

ben kendim yapıyorum 20m ile işe başladım şu an 9gb yaptım çarım dizili ve 20 - 25 gün sürdü 9gb yapmak biraz zaman ve sabir istediğini soylemistim

[simage][/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: emocanlar

quote:

bu para kasma yöntemleri hepsi geride kaldı 3 sene öncesinin yöntemleri şimdiki yöntem krowaz git topla elementleri ve bas veya pazardan +1 topla +6 yap %300 Kârla (azami) sat veya bütün gün boss ağacı peşinde koş belki drop alırsın kendi ekibin olması gerekli bunun içinde

ben kendim yapıyorum 20m ile işe başladım şu an 9gb yaptım çarım dizili ve 20 - 25 gün sürdü 9gb yapmak biraz zaman ve sabir istediğini soylemistim

[simage][/simage]

25 gün bir markete girip çalışsan şuanda belki 80 char alır krowaz set dizmiş olurdun

ve bence +8 yakmalık işi öldü artık 800k'ya folkta satılıyor. +55 charlar full lycan dire wolf doldurmuşlar insanlar görevlerini yapamıyor. fakat ares'te falan bu işle uğraşan olmadığı için güzel para var anvil önünde 4m'e yakmalık satılıyor. tabi böyle bir sw'de oynamak isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Glinz

quote:

Orijinalden alıntı: emocanlar

quote:

[simage][/simage]

25 gün bir markete girip çalışsan şuanda belki 80 char alır krowaz set dizmiş olurdun

ve bence +8 yakmalık işi öldü artık 800k'ya folkta satılıyor. +55 charlar full lycan dire wolf doldurmuşlar insanlar görevlerini yapamıyor. fakat ares'te falan bu işle uğraşan olmadığı için güzel para var anvil önünde 4m'e yakmalık satılıyor. tabi böyle bir sw'de oynamak isterseniz

Kardes belki adam çalışmak istemiyordur Bu bi istek meselesi Belkide bakkalda felan cırak vardır Cırak alımı olmaya bilir bu durumda napıcaz :D

• Step 1 : Find a trina
    Step 2 : You Rich Now
  • 650k dan luferden 100 tane kırmızı kutu alıyoruz moradonda 950k'dan satıyoruz gunde temiz bir sekilde 30m kar ediyoruz
  • En kazançlı iş maden bence.. Ms'leri de değerlendirirseniz çok güzel kâr elde edersiniz bir günlük fragment, kutu, ts, opal safir cristal, ms'den 1 adet rol (tamamen şans - rol 3gb) 580m kadar para kaldırdım 1 günde. En fazla kârım buydu. 50m 60m in altına düşmüyorum maden ile... Bir de +8 item işine girmeyin 800 900k dan satılıyor artık...
  • en kazançlı iş upgrade işidir kim ne derse desin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

en kazançlı iş upgrade işidir kim ne derse desin

arkadaşa katılıyorum

2.5 gb param kalmıştı +6 iron impact aldım +7 oldu sonra trina koydum +8 geçti.

+7 hell breaker ve 1.5 gb ile takas ettim önden 3 tane bow+8 attım trina+hb oda +8 oldu 18 gb'ye sattım (bu kısmı kötü oldu sanırım ucuza vermişim.)

sonra +7 eagle +7 enion bow +8 md basma girişimlerim oldu. sanki o itemi bastıktan sonra şansım gitti ve paramda tabi

bu arada @IIIg0rk3mIII

tek charla 50m kazanıyorsan ben bu işe gireyim birde normal mattock mu kullanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urek Mazino -- 30 Temmuz 2011; 4:41:44 >
  • quote:

quote:

arkadaşa katılıyorum

+7 hell breaker ve 1.5 gb ile takas ettim önden 3 tane bow+8 attım trina+hb oda +8 oldu 18 gb'ye sattım (bu kısmı kötü oldu sanırım ucuza vermişim.)

sonra +7 eagle +7 enion bow +8 md basma girişimlerim oldu. sanki o itemi bastıktan sonra şansım gitti ve paramda tabi

bu arada @IIIg0rk3mIII

tek charla 50m kazanıyorsan ben bu işe gireyim birde normal mattock mu kullanıyorsun

Hepsi hikaye asıl para ticarette tabi yapabilirsen

• upgrade yaparken zaten ticaretin içinde oluyorsun istemeden :D
    Her bastığın item TL bazında satılabilecek item olmuyor tabiki..
  • quote:

quote:

arkadaşa katılıyorum

bu arada @IIIg0rk3mIII

Golden mattock kullanıyorum 1 karakterim ile . O karakter genelde 50 70m lik item atıyor. Ama tek karakter ile kasmak baya zor... Madenden para kazanmak istiyorsan en az 8 karakter ile bu işi yapmak gerekiyor.

• maden işini bence 69 - 59 karakterlerin gelir kaynağı olsun diye yapmışlar birde oyuna yeni başlıyanlar için çünkü kaos-bdw-forgotten temple dışında para kazanabileceği bir yer yok zaten kaos ft saatleri aynı 1 sine girebiliyorsun anca. Gem yok Bf yok ...
    80 karakterle maden işi yapılmaz bana göre hem gemden hem eslantta boss kovalayarak hem bf ye girerek hem cz de Chaos Tree moplarını keserek kendi kendini dizer tabi birazda oyun bilgisi lazım..
  • quote:

maden işini bence 69 - 59 karakterlerin gelir kaynağı olsun diye yapmışlar birde oyuna yeni başlıyanlar için çünkü kaos-bdw-forgotten temple dışında para kazanabileceği bir yer yok zaten kaos ft saatleri aynı 1 sine girebiliyorsun anca. Gem yok Bf yok ...
    80 karakterle maden işi yapılmaz bana göre hem gemden hem eslantta boss kovalayarak hem bf ye girerek hem cz de Chaos Tree moplarını keserek kendi kendini dizer tabi birazda oyun bilgisi lazım..

Reyis 1 hafta full time bos kestik czde nerdeyse bütün boslarıda bizim kesitiğimiz oldu ama bir tanede item çıkmadı ft den hiç değil 25m filan gliyo pot paran çıkıyo çok rahat ama daha fazlası değil bossdan ayda yılda bir neck çıkacakda yada başka item onu satacanda ohoooo en güzel yol tl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.