Şimdi Ara

knight onlineden heroya geçen varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kamaşullah

http://s1.metaldamage.net/c.php?uid=147027 knight online ı brakıp heroya geçmişmiş adam nerden nereye bakmanızı tavsiye ederim

bırak şimdi bu işleri dandini2
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamaşullah

http://s1.metaldamage.net/c.php?uid=147027 knight online ı brakıp heroya geçmişmiş adam nerden nereye bakmanızı tavsiye ederim

böyle birşey yapmaktaki amacın ne ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kivanch

Hero bütünüyle Knightden Daha iyi bi oyun.Ama Knightdeki Pvp sistemi herodaki bounty e 5 takar.Ama para vericem derseniz Hero,Knight bunlar yalan WOW en iyisi.

dib not :TABİ DAHA ÖNCEDEN UO OYNUYANLARI HİC Bİ OYUNUN PVP SİSTEMİ KESMEZ

derim ko da pvp var dersen eğer sana. İteme bağlı ko da herşey. Genelde Ko oynayanlar o kadar kendilerini kaptırıyolarki başlarını kaldırıp acaba ne yeni oyunlar var demiyolar bile. Bana 13 yaşındaki bi çocugun bile pvp yapabilceği bi oyundan bahsediyosun ( ko herkezin etrafında bu tarz örnekler var ) Quest bug la 2 günde 65 olunan bi oyundan ne beklersinki......

• +1 ko çok basit bi oyun 15 günde lvl 70 olan insanları biliyorum... 13 yaşındaki çocuğun adam kestiğinide ...
    herkesin kedine göre bi zevki var zoru sevenler hero oynar kolayı sevenler (bence sadece kendini kandırmak bişey yapabiliyorum diye) ko seçer ... hero da bazı şeyleri yapmak emek istiyo.. ko daki kadar şans yada hırsızlığa dayanmıyo.. kıyaslamak çok saçma 2 oyunu... alakasız 2 oyun tek ortak yanları türleri....
  • Hakkıyla oynayan kişilerde var ko yu saygı duyuyorum onlara ama onlarıda şu yönden kınıyorum suçsuz oldukları halde ya itemleri siliniyo dupe wipe ta yada charları hackleniyo. Ama halen akıllanmıyolar daha char kasma sağlam olma hevesleri var. Emeğin baktın boşa gidiyo bırak gitsin ne uğraşıyosun...
  • Ben ko oyuncusu deilim ko nun ben yapısından bahsediyorum banane 14 yasındaki cocuktan vbanane 5k plzcilerden bunların oyunun yapısıyla ne alakası var pk sisteminden bahsettim sadece Ve Koda herodan daha hızlı ve aktif pvp var.Hızlı ve aktif olması yanında kolay oynanmayı da getiriyo tabi.DUpe flnda harbi yapıyolar GÖrev dupeleyip 1 günde 40 dan 60 olan gördüm.

Bende heroyu daha cok seviyorum Ama buradaki cogu kisi hero oynadıgı icin heroyu böyle gözü kapalı savunuyo Tepelere cıkartıyo.HEro herseyiyle kodan daha bi oyun bubnuda yeniden tekrarlıyorum.
  • TY TÜM GÖRÜŞLER İÇİN
    AMA KODA SAĞLAM BİR ÇARLA SADECE 1 SAAT SAVAŞTA OYNAYIN
    BÜTÜN OYNADIĞINIZ OYUNLARI SİLERSİNİZ
  • ko nun pvp sistemi tarşışılmaz. savaştayken kaptırıyordum kendimi. ama bir sürü neden bu güzelliği alıp götürdü
    (yapımcıların gözlerinin para bürümesi, tembeller, agacılar vs)
  • -21654651654 ufuk... Ko da sağlam bi char la (ki eziklede aynı zevki alıyon bence fark yok kesiyosun kesilmiyosun ii bi ego tatmin yöntemi) savaşa çok girdim... king le pk yaptım, slot bastım... çok eğlendim... ama kosp dupe geldi ko öldü aynı zevkli 5 satır halinde 200 dmg yerken alabilirmisin ufuk?? ko nun açığı çok ne dupenin ne kosp un önüne geçemezler...sana ko da ii eğlenceler 5lileri yerken pk da yada savaşta...
  • +10250000 ASW

Adamlar artık moradondayken bile öldürüyordı seni

Ben de KO yu bırakalı 3-4 ay oldu,cz ve savaşlar harikaydı bir zamanlar,ama artık koxp her adım attığın yere.son nokta bir warriorun elinde +8 tw ile ok atmasıydı,ondan sonra oyunu kapattım ve açmadım.

umarım hero böyle olmaz
  • bende katılıyorum size karaya ve ASW
  • Bu konu bence burda noktalansın çok kısaca herşeyi söyliyim Ko ' nun günümüzdeki oyunların hiç biriyle kıyaslancak özelliklere sahip değil bu birincisi. İkinci olarak Ko da pvp sistemi berbat ( uzun bi süre oynadıktan sonra bu yorumu yapıyorum yanlış anlaşılmasın ) burda boşuna övmeyin çünkü ucuz bi malzeme ko 3. olarakta Hero nun bu oyunla kıyaslanması başlı başına yanlış olur. ( Dikkat! ben size kıyasladınız demedim ) Son olarakta pvp nin kralı ULTİMA ONLİNE ' dadır tamamen yeteneğine bağlıdır. Hiç bir oyunda ondan aldıgım pvp zevkini alamadım.....( şahsi görüşüm katılıp katılmamanız ilgilendirmez beni)

Saygılar......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 27 Kasım 2006; 16:36:17 >
  • Yukardada belirttigim gibi benim gibi 7 8 yıllık bi Ultima online oyuncusunu hic bi oyunun pvp sistemi kesmiyo Tyrande eminim senide kesmiyodur.
  • Pvp sistemi demiyimde Anlatılmaz yasanır UO yok böle bisi :D gerimi dönsem?
  • Ben eski tayfamı topladım sayılır eskilerdeniz biz 6 senelik bi geçmişimiz var Uo ile sende gelirsen kapımız açıktır
    Tabi Nebuladan bahsediyorum ama daha server açılmadı.
  • Nebula Acılcakmı hic haberim yok takip etmiyorum ne zamandır Gelirim tabi ama cd yi bulmam lzm HAYATIMIZ KAYCAK GENE desene Kivanchh De MOrgoth
  • Vallaha bir sürü şey yazılıp çiziliyo ama açılacağı kesin. Fakat zaman belli değil bekliyoruz... Şimdiden söyliyim herşeyi değiştirmişler sitesini bi kontrol et istersen...

Üye listeside 3 bin küsürdeydi en son...
  • Gene girmek icin 1 saat harcıyacaz acıldıgında desene İnsallah bu sefer acıldıgında 2 ay acık kalıp 3 ay bakıma sokmazlar habire :D
  • http://www.nebula.gen.tr/raven/ burayamı takılıyo eski nebulacılar.
  • bende geçtim ko dan 73 lvl priestim vardı aresteydim lanet olsun o oyuna koxp dupe lag kalitesiz hizmet anlayışı ben 26 yaşındayım çok bile dayandım agacılara sonunda heroyla tanıştım bana unutturdu ko meletini :D çoluk cocuk oyunu ko yaa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.