Şimdi Ara

knight onlineden heroya geçen varmı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Warlock charım böle olur...
    Alchemy
    Magery
    Medi 30- Tacs 70
    Parry
    Sw
    Healing
    Anatomy

Craft ise
    Mining - Tinkering - BS - Alchemy - Tailoring - Fishing :P - Cooking (mecburen)

Ben kasmaya başladığımda macroya bırakırım anatomy heal - magery - parry - alchemy zaten macromanla oluyor.

SW ve tacsi kendim kasarım sorun olmaz
  • hehe makroman cok ise yarıyo dogru söylüyosun ama oyunda önce baya bi para yapman lzm magery heal vs kasmak kolay deil dolu reg bandaj fln gidiyo dierleri kolay :D ama bu arda parry makro ile kasılmıyodu bildigim sw kasarken kasılıyodu kalkan block icin.
  • beyler sohbetinizi bölmek gibi olmasın ama siz konuyu icene uçurmuşunuz hbr verim bune böle adam ko dan hero ya geçen ve farklearı sormş siz UO ya geçmişiniz
  • Siz nece konuşuyonuz ben anlamıyorum =))
    şu ufak adamlar vardı hani şehirde adam öldüren katil oluyodu vs vs sanırsam o oyun (hiç bilmiom =P )
    ya siz pm den dvm etsenize :D milleti hero dan soğutuyosunuz ayıp yaa =))
  • Yaws laf lafıo açmış işte gereksiz topic açmaktan iyidir.

Ayrıca Nebulada artık görevliler macronun çözümünü bulmuşlardır. Bi kere karakter süreleriniz belli adam bi araştırma yapsa herşey ortaya çıkar ve gm ler players time olayınıda her zaman denetleyeceklerini söylüyolar macro bence imkansız gm ler asla izin vermezler... Çünkü şu anda çalışan görevliler eskisi gibi değiller sürekli denetleme halinde olucaklar... Vede son olarak şunuda belirtiyim artık eskisine nazaran skilll kasmak çok daha zor olucak ama damagelerde ona göre ayarlancak. Yani yeni nebulada eğer 60 sw en varsa eskisine nazaran bu 75 80 e denk olucaktır. Buna dahil bi açıklama yapılmıştı...
  • Benim çevrem geniştir GM arklar vardı benim oyundaki tüm GM leri tanırım bir çoğu UO dan vazgeçip WoW a girdiler. Ama Tekrar oyuna dönerler veya ben onlara haber veririm edit bile alabilirim. Yani direk 7x Boş char :)
    Edit Charla Oynamayı sevmem ama direk herkesin üzerine çıkmam gerekiyor :) Ben sabırsız bi adamım..
  • BANA BİR GECEDE 9 LVL DEME OYUNDA 45E KADAR ÇOK RAHAT LVL KASILIYO 3SAATTE39DAN40 OLDUM SEN HESAPLA ARTIK POWERÖFYARMA AMCA
    quote:

Orjinalden alıntı: @Ufuk@

ko dan heroya geçen varmı?
    varsa koda bıraktığı seviye nedir?
    ve hero ile koyu kıyaslamasını isticem
    birde koyu neden bıraktığını?

bu arada herodaki türklerin yoğunluğu nekadr ve
    oyunun geneli kaç yaş gurubu?

ko dan heroya geçen varmı?:BEN GEÇTİM
    varsa koda bıraktığı seviye nedir?: BEN 5-6 TANE 60+KASTIM EN YÜKSEK 64 LVL
    ve hero ile koyu kıyaslamasını isticem:HERO DAHA İYİ BENCE SANA TAVSİYEM KENDİN OYNA VE KIYASLA
    birde koyu neden bıraktığını?SIKILDIM SAÇIMA AKLAR DÜŞTÜ KASACAM DİYE İTEM YAPACAM DİYE BANA K.O DEME NE DERSEN DE

NOT:HERO YU BEGEN MEN İÇİN K.O DAN SIKILMAN LAZIM
    AKSİ HALDE BEGEN MEZSİN BEN K.O DAN SONRA OYUN ARAYIŞI İÇİNE GİRDİM SİLK ROAD ONLİNE LİNEAGE 2 FERENTUS OYNADIM SİLK ROAD ONLİNE DE 45 LVL OKÇU YAPTIM ONDANDA SIKILDIM GENE OYUN ARAYIŞI İÇİNE GİRDİM ŞİMDİ HERO OYNUYOM

BEN K.O OYNARKEN DESEYDİN HERO ÇOK GÜZEL GEL OYNA Bİ DENE FALAN BEGENMEZ DİM
    ŞİMDİ AYNI ŞEY K.O İÇİN GEÇERLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 3 Aralık 2006; 11:18:50 >

• peki 40-49 dene bakalım o dediğini ben 40 lvli yani sadece 1 günde kastım haberinn olsun :) 40 -49 bi gecede aldım.... Alabilirsen hll olsun
  • HELAL
  • az önce geçtim asdsadasd
  • Neden bıraktım 1 . ben elle kasıp gecemı gunduzume katıp zorla lvl kasıyorum . 2. kosp'cular gelir ks yapar veya 2 gunde 60 + olur(buda benim canımı sıkar) 3.cok fazla dupe vardır yani (itami kopyalamak) 4.orada sadece party le kasabılıyorsun tek imkanı yok kasamassın . Bi guzel yeri vardı oda cz de yani rolandda savaşmak artık oda sıkıcı her onunde gelen 400 metreden 5 li ok atıyor (74 lvl dim) Heroya niye gectim 1.Skil efectleri var oyuna hava katıyor 2.tek basına lvl kasabılıyorsun cok rahat 3. para kasmak ıcın cok iyi esyalar caseler felan dusuyor 4. pvp veya savas bi onu cozemedım onuda cozersem tmm dır....
  • PvP si çok geniç daha önce shadow anlatmıştı...
    http://resim.donanimhaber.com/m_10748713/tm.htm
    ama ii lvl ve item yapmadan tavsiye etmem =))
    (ko dan adam gibi birilerinin geçmesine sevindim) ii eğlenceler
  • tşkr carsamba gunu bir giriyim neler olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

Neden bıraktım 1 . ben elle kasıp gecemı gunduzume katıp zorla lvl kasıyorum . 2. kosp'cular gelir ks yapar veya 2 gunde 60 + olur(buda benim canımı sıkar) 3.cok fazla dupe vardır yani (itami kopyalamak) 4.orada sadece party le kasabılıyorsun tek imkanı yok kasamassın . Bi guzel yeri vardı oda cz de yani rolandda savaşmak artık oda sıkıcı her onunde gelen 400 metreden 5 li ok atıyor (74 lvl dim) Heroya niye gectim 1.Skil efectleri var oyuna hava katıyor 2.tek basına lvl kasabılıyorsun cok rahat 3. para kasmak ıcın cok iyi esyalar caseler felan dusuyor 4. pvp veya savas bi onu cozemedım onuda cozersem tmm dır....

heroda kasmak kolaymış 1v1 yaparız orda cz gibi yerler var mı
    baktıkça ögrencez orda at bile var

• Kıvanch Geçmiş olsun canım :)

Tyrande - ben yaparım :) olmadı edit pülüzz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

Neden bıraktım 1 . ben elle kasıp gecemı gunduzume katıp zorla lvl kasıyorum . 2. kosp'cular gelir ks yapar veya 2 gunde 60 + olur(buda benim canımı sıkar) 3.cok fazla dupe vardır yani (itami kopyalamak) 4.orada sadece party le kasabılıyorsun tek imkanı yok kasamassın . Bi guzel yeri vardı oda cz de yani rolandda savaşmak artık oda sıkıcı her onunde gelen 400 metreden 5 li ok atıyor (74 lvl dim) Heroya niye gectim 1.Skil efectleri var oyuna hava katıyor 2.tek basına lvl kasabılıyorsun cok rahat 3. para kasmak ıcın cok iyi esyalar caseler felan dusuyor 4. pvp veya savas bi onu cozemedım onuda cozersem tmm dır....

heroda kasmak kolaymış 1v1 yaparız orda cz gibi yerler var mı
    baktıkça ögrencez orda at bile var

en azından koxp cu yok lvl kasmasıda ınsandan ınsana degısır bazılarına zor bazılarına kolay gelır bana gore kolay anladın ben kendı fıkırımı koydum oraya....

• Bizide görürsün artık Mastiff
  • Bakarız :)
  • ben geçtim

knight ta 81 lwl lik rogue vardı
    hero online da
    8 Dan 6 Kyu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.