knight ta 81 lwl lik rogue vardı hero online da 8 Dan 6 Kyu
heroyu bilmem ama knightda atmışın bu forumu başlatan kişinin K2 networka çok garezi olmalı====> bu yüz ifadesini hiç sevmem
bende ko dan geldim sebvebi hemen hemen aynı aga, 10 k pls, dupe,hack,koxp vs... lvl 28 assasin, ingilzice olmadığı için zorlanıyorum ama üstesinden gelirim sanırım, en azından ingilizcemi geliştiririm az cok, mtu herzaman arka planda
Muhabbet almış başını gitmiş
Heroyu indiriyorum bakalım bide bu oyunu tadak deilmi.
Ko kabak tadı verdi artık.
22 Kasım 2006; 22:20:12 - 25 Aralık 2006; 16:41:08 hala başlayamadınmı? yada başlamicaktın madem niye anketörlük yaptın =)
quote:
Orjinalden alıntı: CANPOLAT68
BANA BİR GECEDE 9 LVL DEME OYUNDA 45E KADAR ÇOK RAHAT LVL KASILIYO 3SAATTE39DAN40 OLDUM SEN HESAPLA ARTIK POWERÖFYARMA AMCA
quote:
Orjinalden alıntı: @Ufuk@
ko dan heroya geçen varmı? varsa koda bıraktığı seviye nedir? ve hero ile koyu kıyaslamasını isticem birde koyu neden bıraktığını?
bu arada herodaki türklerin yoğunluğu nekadr ve oyunun geneli kaç yaş gurubu?
ko dan heroya geçen varmı?:BEN GEÇTİM varsa koda bıraktığı seviye nedir?: BEN 5-6 TANE 60+KASTIM EN YÜKSEK 64 LVL ve hero ile koyu kıyaslamasını isticem:HERO DAHA İYİ BENCE SANA TAVSİYEM KENDİN OYNA VE KIYASLA birde koyu neden bıraktığını?SIKILDIM SAÇIMA AKLAR DÜŞTÜ KASACAM DİYE İTEM YAPACAM DİYE BANA K.O DEME NE DERSEN DE
NOT:HERO YU BEGEN MEN İÇİN K.O DAN SIKILMAN LAZIM AKSİ HALDE BEGEN MEZSİN BEN K.O DAN SONRA OYUN ARAYIŞI İÇİNE GİRDİM SİLK ROAD ONLİNE LİNEAGE 2 FERENTUS OYNADIM SİLK ROAD ONLİNE DE 45 LVL OKÇU YAPTIM ONDANDA SIKILDIM GENE OYUN ARAYIŞI İÇİNE GİRDİM ŞİMDİ HERO OYNUYOM
BEN K.O OYNARKEN DESEYDİN HERO ÇOK GÜZEL GEL OYNA Bİ DENE FALAN BEGENMEZ DİM ŞİMDİ AYNI ŞEY K.O İÇİN GEÇERLİ
Çok güzel yorumlamışsın saol
Bu arada linkimdeki oyuna herkezi beklerim 2006 en ii online oyun seçildi 2. türk serveri yeni açıldı arkadaşlar isterseniz yeni haritadada başlayabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme