Şimdi Ara

Knight Oyununa PreSizLerin Girme Yolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • presiz girmedinin yolu dikkatli dinleyin yada okuyun=ilk önce sokağa inioruz snra kapısında knight online premium satılır yazan internet kafaye giriyoruz.daha snra adama sana güvenebilirmiyim die soruyoruz.parayı basıppremium u alıoruz.ewe gelip istediğimiz serwer a tıklıoruz olay budur
  • deniim bakim nolcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞekerKızHamdi

saol gırdım valla

doStum Lütfen Doğru Soyle Arkadaşları İnandırmam lazım .
    ßen giriyorum ama Neden millet giremiyor anlamadım
    yapacağınız şey çok kolay salon 1 2 3 değilmi?
    1 re tıklayın sonra 3.e tıklayın
    2. ye gireceğiniz an salon 1 re seri seri enter ve mause le tıklıosunuz
    salon 2 dolu dedimi aynı şekilde devam ediyorsunuz bu kadar..
    Ala alala Anlamayacak ne var.
    Çok girmek isteyen varSa hilal adamın programını kullansın
    Ala alalalaa Sanki babamın hayrına yazdım Sıkınıtınız bitsin die yazdım

• sağol hemşo ama failed verdi failed veren arkadaşlar için sadece mauseye 2 kere üst üste basın fazlası failedarkadaşın dediği doğrudur öyle kaç kere girmiştirbiz biliyorum
  • Biraz karısık ya Giremez isem ugrasmam zaten premium da almam oyuna parada vermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

presiz girmedinin yolu dikkatli dinleyin yada okuyun=ilk önce sokağa inioruz snra kapısında knight online premium satılır yazan internet kafaye giriyoruz.daha snra adama sana güvenebilirmiyim die soruyoruz.parayı basıppremium u alıoruz.ewe gelip istediğimiz serwer a tıklıoruz olay budur

onu yapmayı bizde biliyoruz
    parasız varsa söle?
  • Bu Taktik Pathos - Ronark - Logos Gibi Serverlarda Olmuyor Çünkü Cont. Yazısı Löp Dİye Üstüne Geliyor Gene Yek
  • quote:

Orjinalden alıntı: birlik001

sağol hemşo ama failed verdi failed veren arkadaşlar için sadece mauseye 2 kere üst üste basın fazlası failedarkadaşın dediği doğrudur öyle kaç kere girmiştirbiz biliyorum

Turkçene hasta oldum
  • djsummer evet qanqa c1 e girdim ardreamdayım saolasın ss koyucam ama ımages arızalı heralde
  • ya ben giremıyorum yardım edın ya en az 3 saat ım oyuna gırmeye gıdıyo aq ya
  • ya şeker bişi dicem sana adam dioki sadece 2 lere girilio we serwer 2 ye girme yolunu annatıo sn nası 1 e giridn annamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

ya şeker bişi dicem sana adam dioki sadece 2 lere girilio we serwer 2 ye girme yolunu annatıo sn nası 1 e giridn annamadım

Denk gelmiştir o yaptıgı olayla alakası yok bence
  • Ne uğraşıyonuz böyle yaw..

Gelin Cs - War Rock falan kasalım
  • önceden sürekli entere basma yöntemi vardı. suanda da oluyor. fakat okadar hızlı basmayın failed loggin server hatası veriyor ve sizi serverdan bi kaç dk lığına banlıyor.
  • girilmior
    zaten 3. server connecting bile demiyor 2 e tıkladıktan sonra non pre verio sonra bişicik olmuo
  • wallaha kanka ne kadar elım warsa hepsınle enter maouse le otekı enterle basıyom ama ronark 2 faıled werıyo ^^ olmp denedım oda faıled
  • walla denedim oyun kendiliiinden kapandı
  • Şuan oyundayım çıkarsam denicem
  • 1 keredenemekten biş cıkmaz deneyelim olcakmı bakalım
  • Çok saçma ya bie serverda Non Pre gelice bita connecting gelmio
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.