en guselı actool 3 dk lık bı ugrastan sonra oyundasın
ANLADIM GİBİ AMA CYPER OLMUYO ^^ BAKIM ŞİMDİ İLK BAŞTA ORNEGIN CYPER SERVERINA GIRCEKSINIZ 1 TIKLAYIN NON PRE DICEK SONRA ARKASINDAN CYPER 3 TIKLAYIN NON PRE DICEK SONRA CYPER 2 TIKLADIGIN AN CONNECT GELDIGI GIBI CYPER 1 TIKLAYIN CONNECT YAZISI GIDENE KADAR ENTER VE MOUSE ILE 1 E TIKLAYIN SONRA SADECE NON PRE YAZISI KALIRSA GENE BAŞTAN C1 SONRA NON PRE C3 NON PRE SONRA C2 TIKLA CONNECT GELDIGI GIBI C1 E MOUSE ENTE BASIN GIRERSE GIRER AMA 575 GIRCEK GİBİ TY MAN ^^
quote:
Orjinalden alıntı: greedy187
quote:
Orjinalden alıntı: birlik001
sağol hemşo ama failed verdi failed veren arkadaşlar için sadece mauseye 2 kere üst üste basın fazlası failedarkadaşın dediği doğrudur öyle kaç kere girmiştirbiz biliyorum
Turkçene hasta oldum
kendi çapımızda konuşuyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: Full#Throttle
Actool ne kanka soyle bızde qırelım 3 dk beklıyelım ^^
quote:
Orjinalden alıntı: Full#Throttle
Bosuna ugrasmayın gircezde girdimde giremedimde ne kasıyorsunuz bir kaç kere deneyin olmassa gelin takılalım forumda mesela ben 1 haftadır girmedim dun girdim 1lwlden 5lwle kastım dc yedim priest kasıyorumda
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
presiz girmedinin yolu dikkatli dinleyin yada okuyun=ilk önce sokağa inioruz snra kapısında knight online premium satılır yazan internet kafaye giriyoruz.daha snra adama sana güvenebilirmiyim die soruyoruz.parayı basıppremium u alıoruz.ewe gelip istediğimiz serwer a tıklıoruz olay budur
quote:
bi boq annamadım yaw
mesajını editlesen iyi olacak...
senin balın olmuyo bu
öyle yapınca login veriyor
Girdim ben de o1 e :) mantıksız gelmişti ama işe yarıyor..Tşkler.
şans mı desem bimom arada bnde griyom =)) ama genlde şansa griyo..
quote:
Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer
quote:
presiz girmedinin yolu dikkatli dinleyin yada okuyun=ilk önce sokağa inioruz snra kapısında knight online premium satılır yazan internet kafaye giriyoruz.daha snra adama sana güvenebilirmiyim die soruyoruz.parayı basıppremium u alıoruz.ewe gelip istediğimiz serwer a tıklıoruz olay budur
noldu annamdım ??
quote:
Orjinalden alıntı: bigstone
önceden sürekli entere basma yöntemi vardı. suanda da oluyor. fakat okadar hızlı basmayın failed loggin server hatası veriyor ve sizi serverdan bi kaç dk lığına banlıyor.
block 3dk :D:D:D
quote:
Orjinalden alıntı: RainingBlood
quote:
bi boq annamadım yaw
mesajını editlesen iyi olacak...
editledim kardesim uyardığın için saol
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer
quote:
noldu annamdım ??
+1 Bende onu çözmeye çalısıyordum
kanka tyyyy girdim valla
quote:
Orjinalden alıntı: canmert1907
kanka tyyyy girdim valla
anlayan girio kanka boş ver :D biz kasılmaya devam edek.