Arkadaşlar bilmiyorum ne kadar yararlı olurum. Sormak istediğiniz şeyleri bana sora bilirsiniz
Soru 1: Hoca ne olacak bu K2 nin sonu? Soru 2: Bu lag, bug ve hacklerin sonu gelecek mi? Soru 3: LvL 64 oldum sence 70 e ne kaldı :P?
Bu üçünü istiyorum seri olsun lütfen ...
quote:
Orijinalden alıntı: ToTeM
Soru 1: Hoca ne olacak bu K2 nin sonu? Soru 2: Bu lag, bug ve hacklerin sonu gelecek mi? Soru 3: LvL 64 oldum sence 70 e ne kaldı :P?
Forumda herkes birşeyler soruyor onları cvplarsan daha iyi olur bence
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
öhö öhö lafa şöle girmek istiom sorular çok güzel kim hazılardı bu soruları ? tmm şaka 1 yana :
1. k2 nin sonu çok güzel olcak. çünkü bazen cafelere gidiyorum yeni yeni knightcılar yetişiyo !!. ve bırakan yoq .. bu demektirki K2 kolay kolay çökmeyecek. 2: lag ın sonu gelcek ama biraz zaman gerektiricek, ellerinden gelse laggı hemen kaldırırlar ama ellerinden gelmio . bug da lagg gibi kaldırmaya çalışıyolar. çünkü ne zaman bi bug ticket ı yollasam tmm diolar işleme koyuyolar. hack olayıı ise: bunun sonu gelmicek 3: 70 olursun ama seneye
quote:
Orijinalden alıntı: nofearx
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nofearx
öyle yapmayı pilanlıyorum ve bu sayede knighttan uzaklaşıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: beramuslu_kemaljoww
quote:
Alıntıları Göster
dayanabilecekmisin
quote:
Orijinalden alıntı: SanalKabus
dayanabilecekmisin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SanalKabus
dayanabilecekmisin
göze aldım elimden gelinceye kadar yapcas işte. gerekirse asistan alırım
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Hack in sonu gelmezse K2 nin sonu gelir. Lag sorununu çözmezlerse kar marjı öyle bir süşer ki ciklet satmaya başlarlar. Cafeye arada sırada bende takılıyorum hack yiyen WoW a geçiyor. K2 ne kadar küçülürse WoW o kadar büyüyor. WoW a geçecek olanlardan biriside benim çünkü adamlar aldıkları paraların hakkını fazlasıyla veriyorlar. WoW oyuncuya saygı gösteriyor, K2 ise oyuncuyu yerden yere vuruyor! Bence yakında K2 bir banka kurar K2 Madur Bank ...
quote:
Hack in sonu gelmezse K2 nin sonu gelir. Lag sorununu çözmezlerse kar marjı öyle bir süşer ki ciklet satmaya başlarlar. Cafeye arada sırada bende takılıyorum hack yiyen WoW a geçiyor. K2 ne kadar küçülürse WoW o kadar büyüyor. WoW a geçecek olanlardan biriside benim çünkü adamlar aldıkları paraların hakkını fazlasıyla veriyorlar. WoW oyuncuya saygı gösteriyor, K2 ise oyuncuyu yerden yere vuruyor! Bence yakında K2 bir banka kurar K2 Madur Bank ...
Alıntıları Göster
quote:
hmmm bu wow oyununu benim kuzen de diyo başlayak. ama kaç gb dı oha felan olmuştum
Kardeş saat 2.30 ben knigta 1 den beri giremiorum.Cyperda oynuorum.C3 e bile pre istior.Hic bir yerde kredi kartı bulamıorum.Nolacak benim halım.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
abii ben beramustayım +8 mırage lazım oyunu bıkakanlar verebılırmı bulabılırmısın ıd: kooooz
quote:
quote:
hmmm bu wow oyununu benim kuzen de diyo başlayak. ama kaç gb dı oha felan olmuştum
Alıntıları Göster
100 YTL oyunu alıyorsun. Şimdi %50 indirim var ben 50 ytl verip aldım. Aylık üyelik bedeli 1 ay dan sonra 12 Euroymuş. Ama kaliteli ve temiz ...
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: beramuslu_kemaljoww
quote:
Orjinalden alıntı: YKAL008
Kardeş saat 2.30 ben knigta 1 den beri giremiorum.Cyperda oynuorum.C3 e bile pre istior.Hic bir yerde kredi kartı bulamıorum.Nolacak benim halım.
walla pre al dicem ama ben aldım oyunu kapadılar hep bitti bi mok anlamadım hee bide knighhttan vazgeçmek isteyenler pre alsın tavsiyemdir
isteyene açıklarım nedenini
konuyu saptırma.Sorunumu çöz hade.ha bide +7 md lazım cyperda bulabilmsndual olursa cvok sewinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: KeepOut
abii ben beramustayım +8 mırage lazım oyunu bıkakanlar verebılırmı bulabılırmısın ıd: kooooz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kooooz
mırage +8 yokta shard +9 versek olurmu vermez kimse janem soryy. burda ben sana 100m verim diyen adam oyuna girince tanımaz bile. knightın dallarından biride artislik tir
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kooooz
mırage +8 yokta shard +9 versek olurmu vermez kimse janem soryy. burda ben sana 100m verim diyen adam oyuna girince tanımaz bile. knightın dallarından biride artislik tir
Alıntıları Göster
alıntı yapmicam totem sana cvp : ya bence deymez hiç bi oyun için para vermeye en iyi oyun sokakta dolaşıp kızlara bakmak
YKAL008 sana cvp : kardeş walla oyuna giremiosan ona tek çözüm pre dir. veya internette ara non-stopa çare enter macrosu wardı ama oda kalktı artıq. yani sana ya tek yaricak şey şuan Pre. yada bi kardeş
+7 md bulucanmı bana cyperda peki rica etsem
quote:
alıntı yapmicam totem sana cvp : ya bence deymez hiç bi oyun için para vermeye en iyi oyun sokakta dolaşıp kızlara bakmak
YKAL008 sana cvp : kardeş walla oyuna giremiosan ona tek çözüm pre dir. veya internette ara non-stopa çare enter macrosu wardı ama oda kalktı artıq. yani sana ya tek yaricak şey şuan Pre. yada bi kardeş
Alıntıları Göster
================================================ ara veriyorum dışarı çıkcam geldiğimde devam etcez ================================================
quote:
Alıntıları Göster
kardes su rebirt olayı +7 md ye rebirt bassam yanar mı ? he bide EdENADA +7 md alcam dual +6 md +4 glave +7 clever ve bıraz da para versem olur mu sence yanıtlarsan cok sevınırım
quote:
Orijinalden alıntı: yunusunver
kardes su rebirt olayı +7 md ye rebirt bassam yanar mı ? he bide EdENADA +7 md alcam dual +6 md +4 glave +7 clever ve bıraz da para versem olur mu sence yanıtlarsan cok sevınırım
Alıntıları Göster
1.- niye DM kesemiyorum 2.- Dm niye yanına gidince vuruyor 3.- (-) tuşuyla çektiğim ss leri hangi programla açmam gerekiyor 4.- bu bir çelişkimi?