Şimdi Ara

KNIGHT VE KIZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komik bir baslik,komik yorumlar vs..Siz bayanlari sadece 'kadin' olarak gordugunuz surece bu baslik uzar gider..Oyunda eski serverim dahil onlarca bayan arkadasim oldu.Dedigim gibi bu basliklara gerek duydugunuz surece oyunda ne kadar cok bayan oldugunu ogrenemeyeceksiniz bile...
  • Olympia da 61 Lvl buffer var bnmmde Ark adını vermiim

KNIGHT VE KIZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackHawK72

Cypher da bi aralar GazozGamze wardı HarmonY clanının başkanı ark o clandaymış GazozGamze kızmış

GazozGamza

KNIGHT VE KIZ

• knightı herkez oynayabilir hatta ben arkşımdan duymuştum bi kız areste pri açmış 58 lvl yapmış adamı adı healing_girl müş sanırım
  • Elbette bu oyunu bayanlarda oynayabilir bunu tartışmanın bir manası yok bence.

Fakat bu oyun içindeki ortam gerçekten kötü küfürler hakaretler var evet doğru ama bu durumda oyunu bırakması gereken doğru düzgün oynayan bayan oyuncular değil saçmalayan etrafına küfürler savuran bu insanlar.

Tabikii onlarında bırakmayacağını düşünürsek bu oyunu oynamayı seven bir bayan için yapılacak bir şey var o da gelen pm lere cevap vermemek kâle almamaktır. Yada gerek duymadıkça pm açmaz.
  • ARES JadeReal kız 73 lvl ;) ( kral ) ----- ARES kızın1i kız 72 lvl
  • Hangi kız knight oynar veya hangi kız oyun oynar. SAdece salak salak şeylerle uğraşır kızlar.Bilgisayarın (B) sinden, oyunun (O) sundan, knightın (K) sından anlamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 7 Eylül 2006; 14:13:02 >
  • berada :

Demonia wardı hacklendi kızdı
    Euphoria demonun kardeşi buda kız
    Jelena buda kız we hepsi 62+
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

Olympia da 71 lvl Kız arkadaşım var..

ben olimpiada +70 yok diye biliodum ama (yannıssam duzeltin)

benim arkadasımın evinde 4 bilgisayar var annesi babası kendisi va ablası oynuyolar hatta clanları bile var clan +60 server diesti galiba
  • benimde olyde bi kız arkadasım var ismini vermiyim sanırım 64 lvl oldu
  • ya bu oyunu kaparlarsa iyi olabilirler ama daha işin başındalar ise giderler eizq eziq dm,maticore,apos amca gibi yaratıklara dalarlar sonra ağlarlar öldü gitti güzel gibi adam die ağlarlar ama orda OK yazısına basmaları aklarına gelmez bayan oyuncular sözüm size siz bir kraliçesiniz yürüyün be kim tutar sizibu oyunu erkeklerden iyi oynayan siz warsınız ama merchanta sakın bişi koymayayın çünkü kutudan bi zombie eye çıkıo koyuyosunuz 50m e 100 m e faln pm atıoz sanki +9 raptor satıoda pazarlık olmaz yazmış kopyala yapıştır yapıolar

• 7 Eylül 2006; 14:12:17

--------------------------------------------------------------------------------

Hangi kız knight oynar veya hangi kız oyun oynar. SAdece salak salak şeylerle uğraşır kızlar.Bilgisayarın (B) sinden, oyunun (O) sundan, knightın (K) sından anlamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcking -- 7 Eylül 2006; 14:13:02 >

Merak ediyorum en iyi char ın kaç lvl? Sen daha kızlar bu oyunu oynayamaz de geç. 61 lvl arch mage im var. Fakat sıkıldım ve 2 gün önce buffer açtım onu da en yakın zamanda paladin yapacağım.Ayrıca yanımda başka bir bayan arkadaşım 56 lvl buffer var.

Ve ayrıca belki senin kapısında bekleyip hiç giremediğin forgetten temple a her akşam girebiliyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_tulip -- 7 Eylül 2006; 14:52:53 >
  • benimde diesde 65lik kız bi arkadaş war 22 yaşında evli kocası ile birlikte oynuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcking

Hangi kız knight oynar veya hangi kız oyun oynar. SAdece salak salak şeylerle uğraşır kızlar.Bilgisayarın (B) sinden, oyunun (O) sundan, knightın (K) sından anlamazlar

sEn boyLe du$unmeye deVam et .. Ben biLgisayarCiyim biLgisayarIn B sinden de anLiorum Oyunun O sunuda biLirim cok iyi de knight oynarIm .. Bu oyunda oynayan ve iyi charLara sahip bayanLar var bunu kafanIza sokun benCe bu konununda kapanma zamanI geLmi$ .. heRkeSe iyi oyunLar ..
  • g1 clan baskanı war cypher da resserlerın_kralicesi
  • Zeronun en gerçek sahibi onu 55 lvla kadar kasan kızmış sora bi erkek devir almış zero yu ben öyle duydum ama bence yalan
  • ben ailece oynayan bile gördüm karı koca oynuyarlar ilk duyduğumda bende inanmamıştım ama gördüğümde
  • areste bi dişi morad priest bana m attı otura bilirmiyim die bende otur dedim annamadan kız benim asasın üzerine oturup kalkmaya başladı warya kız bi ilşetiler atıyoo off bende istop ettim noolduunu anlamadan kız bana ben lwl 60 ım dedi ben birden kafayı sıyırdım üzerimde fp war kızda priest citin yanii düşünemüyom

• hea bide demonia G1 clan leader idi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.