Şimdi Ara

KNIGHT VE KIZ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim tanıdğım deilde charın ismi achelya 62 lvl ben buna achelya buff achelya ac achelya heal achelya kıl achelya tüy diodum yaşını falan sordum kızlar knight oynamazdı bi ilk mi bu dedim ben buna 2 saat achelyalı laflar kullandım bu bana dedi benim adım ömer dedim haydaa neden konuşmanın başından beri sana achelya diorum adım ömer demedin dedim adamdan ses kesildi çok komik bi anımdır bu düşünün nick abuzer charı kullananın adı jeniffer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilnefana -- 7 Eylül 2006; 20:00:28 >
  • Kıza önem verenin güzel diye kaşar sevenin padişah olsa tahtını mafya olsa mekanını....
  • Çok özür dilerim kendi konumdan biraz uzak kaldım dershane nabarsınız. Katılımdan baya honut kaldım saolun. Ben bi kızla tanıştım gerçek hayatta xigenon da antalyalı_90 gördüğünüzde benden sşm söleyin
  • OHOO SİZ NE DİYOSUNUZ BEN SIRF KIZLARI ALAN Bİ CLAN GÖRDÜM (ŞAKAM YOK) HORNET GÖREVİNE GİTMİŞTİM BAKTIM Bİ CLAN PARTY KURMUŞLAR HADİ BENİDE ALDILAR PARTY E SONRA O AN CLANIM YOK DEDİM CALN A ALIRMISN DEDİ ODA BANA DİREK ERKEKE MİSİNİZ KIZMISN DİYE SORDO SONRA BEN ERKEİM DEDİM ODA OLMAZ SADECE KIZLRI ALIYORUMDEDİ (İNANILMAZ BİŞİ) İŞTE SONRA GÖREV BİTTİ HALA ALMIYCANMI DEDİM ODA SADECE KIZLARI ALIYORUM BÜTN CLAN KIZ DEDİİ WALLA KENDİ GÖZLERİMLE GÖRDÜM

• quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

Kızlar Sizi ßekliyoruz Knightye Çünkü Sizi Kandırmak Çok Kolay

arkadaş galiba kınighete dio bu oyuna
  • 65+ Clanimdaki 19 Memberdan 9 Tanesi 17 - 32 Yaslari Arasinda Bayandi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkmen_28_

bu bir oyun kız oynamış erkek oynamış fark etmez

nokta
  • wallahi arkadaşlar uzatmayalım artık bu konuyu ne demek bayanlar oynayamazmış herkes oynayabilir bu oyunu.bi arkadaşımın haydi kızlar knight a sizi kandırmak çok kolay demiş yazık yazık ne biçim insansın sen öle daha bişi demiorum:S:S:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: NihiList KeLebeK

quote:

Orjinalden alıntı: mcking

Hangi kız knight oynar veya hangi kız oyun oynar. SAdece salak salak şeylerle uğraşır kızlar.Bilgisayarın (B) sinden, oyunun (O) sundan, knightın (K) sından anlamazlar

9 Eylül Endüstri Mühendisliği son sınıf.. MCSE eğitimi, açılımını biliyor musun acaba çok merak ediyorum; Microsoft Certified Systems Engineer - Microsoft Onaylı Sistem Mühendisi.

Knight Online' a gelince.. 64 lvl Shell Priest@Manes(aktif) + 63 lvl Lightning Arch Mage@Edana(inaktif) + 60 lvl Half-int Priest@Edana(inaktif). Ne kadar sürede? Edana açıldığından beri. Kimden yardım aldım, itemlarım ve master için? Hiç kimseden. Bazı erkek(?!) oyuncular gibi 3. parti yazılımları da kullanmadım. Şimdi gelip de, koxpla kasılmış 60+ charları, dupe ile edinilmiş +x itemları saymaya kalkmayın. Macrolarla kastığınız nplerden hiç bahsetmeyin.

Oyunu oynayan erkek oyuncuların %99'unun klavyesinden küfür eksik olmuyor. Ve işin ilginç yanı nedense bunların hepsi Türk!! Onlarca yabancı arkadaşım var ve bir tanesinden küfür duymadım daha. Ailenizdeki bir bayana küfür edilse taş üstünde taş bırakmazsınız. Ama iş başka bayanlara gelince, ağzınıza geleni söylüyorsunuz. Oyunun içine eden yine Türk erkekleri diyorum ve noktayı koyuyorum. Aksini iddia eden beri gelsin..

kesinLikLe +1 tamamen katiLiorummmm du$unceLerine ..

• Beyler bayanlar lütfen sakin olun bi arkadaş yanlış zamanda yanlış espiri yapmış. Bizim konumuz kızlar knight oynayamaz deil. Ne kadr kız knight oynuyo
    LÜTFEN ortam gerilmesin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: KLC

65+ Clanimdaki 19 Memberdan 9 Tanesi 17 - 32 Yaslari Arasinda Bayandi...

yüksek bir yüzde.
  • ewt yüksek
  • Bittmi
  • Evet bizim cafede bi abla var 70 lvl Priest yaptı
    server .. ARES
    nick.. KİTTİE
    lvl .. 70
    HEMDE ERKEK ARKADAŞI İLE BİRLİKTE ... oda 70
    oda ares de 70 lvl assasian
  • ben bu oyuna kızlarla tanışmak msnnini almak içinbaşlamışdım teeee en eski ko vardı ozaman çok dolu kız vardı aresde be şimdi abaza çok die bırakdı tüm tanıdıklarım hepside partye böle girerdi slm tatlım yeriniz varmı ? gevurlar bazen oluodu what diodu ? almıodu türkler hemen kız oldunu örenince hemen en sağlam adamı atıp o kızı alırlardı tabe bende öleydim :D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Funeral_Mist

ares te priestess pam

cypher da gazoz gamze

olimpia da cecilia

priestess pam den eminim

ama otekiler hakkında suphelerim war

Cecilia kesinlikle bayan hatta clanının adı Feminism di . (yanlış olabilir)
  • areste human knightsclanın başkanı sanırım kizin1i de bayan??
  • DaggerSexy bayan değil hatta sitesi vardı kendi resmi vardı. Olympiadaki Feminism clanı full kız sonradan beramustaki eskiler bilir Black_Roses onun başkanı Anastastia bayandı hatta 2 çocuğu vardı ve inanmayacaksınız ama ailecek clan kurup 2 çocuk asist babada asist ve Anastastia (anne) başkandı
  • quote:

BUNA KPTUM YAVVV
    VE PUHAHAHHA

• quote:

Orjinalden alıntı: ThEsHaDoWkInG

quote:

BUNA KPTUM YAVVV
    VE PUHAHAHHA

ÇAKAL KARLOS

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.