Şimdi Ara

KNIGHT VE KIZ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
3.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mcking

Hangi kız knight oynar veya hangi kız oyun oynar. SAdece salak salak şeylerle uğraşır kızlar.Bilgisayarın (B) sinden, oyunun (O) sundan, knightın (K) sından anlamazlar

KaTıLıorum ...
  • maneste 62 var kendi gbi feale priest yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLLzOnE

quote:

Hangi kız knight oynar veya hangi kız oyun oynar. SAdece salak salak şeylerle uğraşır kızlar.Bilgisayarın (B) sinden, oyunun (O) sundan, knightın (K) sından anlamazlar

KaTıLıorum ...

benim sınıf arkadasım sana feleğini şaşırtır ko oynadı önce biz onu kasdık sonra o bizi kastı lvl 66 da bıraktı sonra online pes4 turnuvasına girmişti bayaa ii bi yer edindi
    pes5 turnuvasına katılcaktı noldu bilmiorum okul bitti
    bunlardan ayrı olarak bilgisayar sistemleri üzerinde muhteşem bi bilgi ve beceriye sahip o/c (overclock) yaptı tek bilgisayara deil hemde arka arkaya 5 bilgisayara yaptı
    sen bunları yapabilirmisin?

• quote:

9 Eylül Endüstri Mühendisliği son sınıf.. MCSE eğitimi, açılımını biliyor musun acaba çok merak ediyorum; Microsoft Certified Systems Engineer - Microsoft Onaylı Sistem Mühendisi.

Knight Online' a gelince.. 64 lvl Shell Priest@Manes(aktif) + 63 lvl Lightning Arch Mage@Edana(inaktif) + 60 lvl Half-int Priest@Edana(inaktif). Ne kadar sürede? Edana açıldığından beri. Kimden yardım aldım, itemlarım ve master için? Hiç kimseden. Bazı erkek(?!) oyuncular gibi 3. parti yazılımları da kullanmadım. Şimdi gelip de, koxpla kasılmış 60+ charları, dupe ile edinilmiş +x itemları saymaya kalkmayın. Macrolarla kastığınız nplerden hiç bahsetmeyin.

Oyunu oynayan erkek oyuncuların %99'unun klavyesinden küfür eksik olmuyor. Ve işin ilginç yanı nedense bunların hepsi Türk!! Onlarca yabancı arkadaşım var ve bir tanesinden küfür duymadım daha. Ailenizdeki bir bayana küfür edilse taş üstünde taş bırakmazsınız. Ama iş başka bayanlara gelince, ağzınıza geleni söylüyorsunuz. Oyunun içine eden yine Türk erkekleri diyorum ve noktayı koyuyorum. Aksini iddia eden beri gelsin..

• daggerSexy ne güne duruyo 72-73 lvl asas cypherda bide Co1era var ama ondan bahsetmeye gerek yok herhalde önceden erkekti sonrada bayan oldu erkeklerden daha çok küfür biliyo
  • xgenondaki crazybuffer
    quote:

Orjinalden alıntı: HitMeBaby

Knight genelde erkeklerin oynadığı bir oyun ama bu oyunu oynayan kızlarda var elbette.Asıl sorum yüksek lwl olupta kız tanıdığınız varmı? Ben çok merak ettim veya bayan arkadaşımız varsa yorumlarını alabilirz.
    oynamaktaki amaçı nedir?

• quote:

Orjinalden alıntı: NihiList KeLebeK

9 Eylül Endüstri Mühendisliği son sınıf.. MCSE eğitimi, açılımını biliyor musun acaba çok merak ediyorum; Microsoft Certified Systems Engineer - Microsoft Onaylı Sistem Mühendisi.

Knight Online' a gelince.. 64 lvl Shell Priest@Manes(aktif) + 63 lvl Lightning Arch Mage@Edana(inaktif) + 60 lvl Half-int Priest@Edana(inaktif). Ne kadar sürede? Edana açıldığından beri. Kimden yardım aldım, itemlarım ve master için? Hiç kimseden. Bazı erkek(?!) oyuncular gibi 3. parti yazılımları da kullanmadım. Şimdi gelip de, koxpla kasılmış 60+ charları, dupe ile edinilmiş +x itemları saymaya kalkmayın. Macrolarla kastığınız nplerden hiç bahsetmeyin.

Oyunu oynayan erkek oyuncuların %99'unun klavyesinden küfür eksik olmuyor. Ve işin ilginç yanı nedense bunların hepsi Türk!! Onlarca yabancı arkadaşım var ve bir tanesinden küfür duymadım daha. Ailenizdeki bir bayana küfür edilse taş üstünde taş bırakmazsınız. Ama iş başka bayanlara gelince, ağzınıza geleni söylüyorsunuz. Oyunun içine eden yine Türk erkekleri diyorum ve noktayı koyuyorum. Aksini iddia eden beri gelsin..

Bu arkadaşımız doğru söylüyor ama bir sorun var ortada.Biz türklerin içinde küfür eden çok.Hatta yaptığı şeyin,söylediği sözlerin anlamını bilmeden konuşanlar çok bizde,bunların yaşıda çok küçük(büyüklerde utanması gerekiyor ama nerdee)
    Ama yabancıların küfürlerinide çok iyi biliyorum maalesef.Onlar diyelim yetişkin,okumuş ,güya ileri görüşlü insanlar ; küfürleride farklı oluyor.Mesela Allah a küfür gibi..(bu konuda çok sinirleniyorum..)
    Şimdi bizim gibi yetişkin insanların yapması gereken; bu kötü olayların özü '' aile '' den başlar, öncelikle bunu bilmemiz lazım.Ailesi öğretememiş benmi öğretirim diyebilir bazı arkadaşlarımız.Nasrettin Hoca nın yaptığı gibi yapmalıyız '' YA TUTARSA '' :) . Evet bunu yapmamız lazım.Bir olay bin nasihatten iyi gelir belki.
    Şahsım adına bu konuda kendime düşeni yaptığımı zannediyorum.Duyarlı arkadaşlarımızı da bu kutsal göreve çağırıyorum(kutsal deyince garip gelen arkadaşlar vardır.bunun neresi kutsal derler şimdi :) ) . Bu yaşta oyun oynamamın nedenleri arasında buda var aslında zevk aldığımın dışında...
    Yapacağımız zor birşey değil.Sadece ''ne olursa olsun'' küfür etmemek,karşındakine insan olduğu için saygı duymak,başkasının hakkına tecavüz etmemek(bu büyükbir günahtır aslında.Kul hakkına giriyor ve Allah ın affetmediği şeylerden.. ). Kendi adımıza yapacağımız bu.Dünyayı ben mi kurtaracam diyorsanız,dünya değil ama bir kişi sizi örnek alıp doğru yola gelirse güzel bir şey bence.

Sen kimsin ,hayat birikimin ne ki diye sorarsanız ; ben 27 yaşında, üniv bitirmiş(2001 de) ,asla küfür etmeyen, butür oyunlardan zevk alan ( en az spor kadar ) , kardeşlerine ve çevresindekilere iyi örnek olmaya çalışan,siz saygıdeğer arkadaşlarını seven :) , kendi halinde Allah ın bir kuluyum...
    Saygılar , hürmetler hepinize...

KNIGHT VE KIZ

• Bir de kız olanlar ,kendilerini deşifre etmesinler.Bizim gençler bu konuda da pek açlar .Lag yapıyorlar

KNIGHT VE KIZ
  • bu bir oyun kız oynamış erkek oynamış fark etmez
  • benimde çarım var leveli de 64 okçu bir çok erkekten daha iyi oynuyorum bence bu oyunu ve siz erkekler lütfen partylerde sözlerinize biraz dikkatedin
  • walla benden bi kız arkdasım ona bi char acmamı istemişti insan magesini begenmişti kız oldugu için gecen gün cafe de bi kadın gördüm hamile kucagında bi cocuk war we sigara içim knight oynuodu cok tuhafıma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

başlık süper

+1
  • bence kızlar oyunda kız olduklarını gizlemeli o kadar ço kabaza arkadaş varki sanki orası kız bulma meydanı bir sitede gördüm kız kendine gelen pm leri göstermiş çocuk kendini keremcem diye tanıtmış kızın msn adresini almaya çalışıyo oyunda böle abazalar çok nerde kız var hemen pm atıp tanışmak istiyolar
  • benim çarımın leveli 64 okçuyum ve birçok erkekten daha iyi oynadığımı düşünüyorum eğlenmek için bu oyundayım ve lütfen arkadaşlar party lütfen sözlerinize dikkatedin
  • benim tanidigım 3 kız war birisi x de tr_funda ama artık uzun zamandır oynamıyor cypher de ise 2 tanidigim var ama isim vermek istemiyorum hemde 70+ lvl leri pristle oynuyorlar humanlarda global clanındalar ve nerdeyse 24 saat oyunda cypherdeki ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: megsnl1

quote:

Orjinalden alıntı: emredici

başlık süper

öledir

hakısınız

• kadın belki şişkodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutbay -- 7 Eylül 2006; 18:37:34 >
  • Valla oynayabilir ama biraz garip gelio milletimize kadın evinde çocuğuna baksın yemeğini pişirsin vs .. Ne ara knight oynaycak bu meçhul ama bu yönden bakanlar kendilerinide eleştirmeliler adam işi gücü yok calışmaz iş aramaz evde knight oynayıp zaman öldürürse o zaman erkeklerede zararlı bişeydir oyunu adam gibi oynayın .. İşlerinizi aksatmayın da Erkek Kadın önemli değil ama kadınlar cinsiyetlerini deşifre etmezlerse iyi olur oyunda gercekten abazalar mevcut . Benim priestim vardı female cok salak anlamsız pmler geliodu

''Slm tanışalım mı''
    ''Msn var mı ''
    ''Aga sen kadın mısın''
    ''Arkaya gelsene sen bi ''

Bu mallardan da uzak durup bu oyunu oynayın bence
  • evlenecegım kadında knight oynaması lazım yoksa evlenmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReTuRnFoRyOu

evlenecegım kadında knight oynaması lazım yoksa evlenmem

Millet evlenip knightı bırakmayı düşünüyo sen karınıda knight a alıstırmayı düşünüosun şaka bi yanda gerçektenmi böyle düşünüyosunn böyle düşünüosan yazık bi oyunun etkisinde bu kadar da kalnmazki be kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.