Şimdi Ara

Knight ve sXe !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sXe kapalı olduğu zaman knighta girerken problem olmuyor.. Fakat sXe açıkken knighta girdiğimde windows hatadan kurtarılacak diyor we önüme mavi bi ekran geliyor bilgisayar resetleniyor? bunun nedeni nedir düzeltebilirmiyim ??

• Düzeltemessin Sxe'yi kapatmayı unutma girerken başka çaresi yok. SXE, Xtrap'ı hile programı olarak algılıyor veya Xtrap Sxe'yi hile programı olarak algılıyor. Bende unutuyorum bazen zort diye reseti yiyorum
  • Aynen 2si çakışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Düzeltemessin Sxe'yi kapatmayı unutma girerken başka çaresi yok. SXE, Xtrap'ı hile programı olarak algılıyor veya Xtrap Sxe'yi hile programı olarak algılıyor. Bende unutuyorum bazen zort diye reseti yiyorum

Cs ye devammı vahit emmi?
  • çıldırıyorum resmen unutunca o yüzden csden önce knighta giriorm sorun olmasın diye çok teşekkürler
  • sxe de kırık ne önemi var sxe sizlere gir madem çakısıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cozette

quote:

Düzeltemessin Sxe'yi kapatmayı unutma girerken başka çaresi yok. SXE, Xtrap'ı hile programı olarak algılıyor veya Xtrap Sxe'yi hile programı olarak algılıyor. Bende unutuyorum bazen zort diye reseti yiyorum

Morukgaming GunGame 8. yim şu an

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cozette

quote:

Morukgaming GunGame 8. yim şu an

geliyorum hemen.seni top15'den atıcam

• ip werir misin bende geleyim [K]h1e[N] ismim ip please
  • çok uyuz bir durum bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.