sonunda oyunumu dostluyu arkadaslıyı buldum sende SılkroadOnline sana laf edenin ağzına acı biber sürerim
sizlere eklenmis eski charlarımın id doğum tarih lerini ve sifrelerini veriyorum
bu charları SılkroadOnline deki dostlarım ve arkadaslarım için vermiyorum
dostluktan arkadaslıktan marum kisiler için veriyorum belki ebedi KnightOnLine de kalırlarda SılkroadOnline ye gelmezler
ful itemleri ve coinsleriyle birlikte
iller 43 lvl ıd serseri_18 pasaword kahpe asasin 64 lvl ıd wd1980 doğum tarihi 19031980 sifre eklenmistir magich 67 lvl ıd kanrevan doğum tarihi 20031981 sifre eklenmis
atlantis guild baskanı burakcan(only4you)
saygılarımla
BUNLAR SÜPER BEN KNİGHT'TA GERİ DÖNÜYOM ARKADAŞ SRO ZATEN BİŞEYE BENZEMİYODU SAOL BURAK KARDEŞ
YAŞASIN KNİGHT ONLİNE ! ! !
biri hemen değiştirmiş olmalı
Ya saLLa ben SRo oynacam
SRO MU PUAHAHAH
FORZA KNİGHT
ANTİ AGA
olm sifre hacklenmisse nası geri alıcan alamazsın ki alman icin cok ugrasman lazım ve secret key bilmen lazım bi zahmet onlarıda versene
arkadaslarım bu charları kurduyumda silkroad yoktu bos yerleri salladım simdi ise silkroada var benim tek oyunum bu böylecede kalacak ama gm le konusman lazım benim iytiyacım yok konus gm le ingilizcen iyise bir de kandırman oky ama KnightOnLine gm leri de aptal kesin her önüne geleni gm yaptıklarındandır KnightOnLine tüm ileliklerinide size anlatacayım coins zenginiydim orda ama simdi kalsın benim oyunum bana yeter silkroad
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme