Şimdi Ara

KnightOnline da CHALLENGE yaptık Acılı Çiğköfte ve Diger bölümler için İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaşım 20 adım semihcan oyun içinde kullandıgım nickname LAHZa bir çok kişi bu nickle tanır
    Twitch.tv/Lahzaa kanalındada aynı zamanda canlı yayın yapmaktayım
    Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 21:00 da başlayıp 24:00 da bitiyor
    1000 Abone özel Challenge videosu:https://youtu.be/jNYVkMnJCJk
    Kanalıma abone olarak bana destek olabilirsiniz iyi oyunlar.!

• 2008 de bıraktığım oyuna geri başlamamda sende etkensin midgard ıcs sistemini çözemediğim için destanda başladım , akşamları bakıyorum videolarına yeni bi video var mı diye :) tam gaz devam farklı bişey yapıyosun tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semihcan kardesim videolarini zevkle izliyor devamini getirmeni istiyorum
    Ben 2005 ile 2009 arasi adream oynadim sonra gelen yenilikler olsun koxp olsun biraktim bu sene baslamak istedim ancak 2009 2015 arasi oyunda cok seyler degismis knight online ruhuna hitap etmeyen yenilikler gelmis oyundaki eski hava yok herkes +9 +10 takiliyor bu da oyuna yuklu miktarda para yatirmanin gerekliligini ortaya koyuyor eskiden boyle degildi simdi hersey para olmus
    Kolay gelsin iyi gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 21 Aralık 2015; 14:58:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canım kardeşim yaş olarak benden küçüksün benim kardeşim yok normalde ama gerçekten seni çok cana yakın kardeşim gibi hissettiriyosun senin sayende tekrar başladım seneler sonra oyuna devam edersin umarım yayınlarına ve videolarına.
  • smhshn18 S kullanıcısına yanıt
    Ooo LAHZA burdamıymış :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.