Şimdi Ara

knightonline YARDIM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DİSCONNECT SERVER DİYOR VE VENİ OYUNDAN ATIYO

• biri şifrenle girriş yapıo
    adsl baglantında sorun var
    yada cok kalabalık gene dc vermeye başladı oyun
  • pc0576 hezamanki gibi vermiş cevabı :D

Bir de başka serverdan girmeyi dene.Misal Beramus1 ise b2 ve b3 ü dene.
    Bu arada hesabının heclendigi korkusuna hemen kapılmayasın.Eğer oyuna girer girmez dc oluyorsan hacklenme degildir.Ama oyuna girince 2-3dakka içerisinde dc oluyorsan muhtemelen hacklendin
  • abi üyeliği aldıktan 5 dakka sonra girdim oyuna

belli olmuyo bazen 5dakka bazen 30 dakka sonra atıyor

bu olay

4 tane üyeliğim var hepsinde oluyo
  • İnternet kafedenmi giriyosun????
  • İŞYERRİNDEN GİRİYORUM

DİĞER BİLGİSAYARDA GİRDİM SORUN ÇIKMADI

BU NEDEN OLUYO HELP?????
  • 20 DAKKA SONRA DİĞER BİLGİSAYARDADA OYUN ATTI BENİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msnm hacklandı lütfen yardım
    17 yıl önce açıldı
    Yalwarırım Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bi ara işyerinde oynamıştım. 1Mbit bağlantı olmasına ben de sürekli düşüyordum. Nedeni iş yeri ağ bağlantısı. Tam nasıl oluyor bilmiyorum ama LAN bir şekilde işyeri ana serverı tarafından meşgul ediliyor bazen (Hiç bişe yapmasan da). Bu anlık şeyler düşmene neden oluyor.
  • ABİ BİDE BEN BU OYUNU CAFENİN BİLGİSAYARINDAN ALDIM ONDAN OLABİLİRMİ
  • BİLGİSAYARLARDA AĞ BAĞLANTISI YOK
  • Eğerki bağlantın çok kötü ise yani 256k olabilir ama hattın temiz değil ise yine oyundan kopma gibi bir durumun olabilir.Eğerki sorun bu değilse o zaman hesabını başkasının kullanadığı olasılığı artıyor.Bunu anlamak için çeşitli taktikle kullanabilirsin.Bundan önce bir de oyuna girince boş bir yere git mesela lufersan castledan bir yerlere ışınlan.İnsansan da buna göre boş bir şehre ışınlan.Bundan öte dediğim gibi hesabının kullanıldığını anlamak için üzerindeki elbiseleri vs çıkar.İn hostesde koydugun yerleri hafızana al vs vs .Daha sonraki oyuna girislerinde bak bakalım degisiklik olmusmu?MEsela soldaki skilleri sil.Yeni girdiginde onlar orada olacaklar mı?bir bak bakalım....Ama bazen soyle uyanıklarda oluyor.Senin karakterini zaman zaman kontrol edip iyi itemler aldıgını görünce faaliyete geciyorlar.Aman dikkat.
  • VALLA BENDE HİÇ BİŞEY YOK AMA BENİM GİRERKEN BİŞEY ÇIKIYO BENDE HEP ÖZELLİK lerden giriyom giremeyen varsa pm plssss
  • bü gün çok mutluyum çünkü bu olay 8 saatte 2defa meydana geldi
  • ÜYELİK NASIL ALCAM
  • ya işyerinde oynarsan olacağı bu işte.işte iş yapacan
  • arkadaşlar ben de nasıl üyelik alınacağını bilmiyom bilen varsan yardım etsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.