beyler babam knight yi silmişş knight nin sitesinden bi türlü yapılmıo siz buraya linki atarsanız sevinirim ve açıklamalı ve ya resimli anlatırsanız havalara uççamm lütfennnn
durmadan dene olur ben öle indirdim her seferinde bir daha dene
çookkkkkk saolllunnn teşekkürler ben de aynı buralara girdim ama gerisini yanlış yapmışım yüklüom sayenizde
Adım:LordBilal
LwL:51
Server:pathos
Irk:human(insan)
bi de ben bunu imzaya yazmak istiom ama yazamıom yardım edermisin sevgili arkadaşlarım yardımlarınzdan ötürü herkese teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: errorBilos
çookkkkkk saolllunnn teşekkürler ben de aynı buralara girdim ama gerisini yanlış yapmışım yüklüom sayenizde
Adım:LordBilal
LwL:51
Server:pathos
Irk:human(insan)
bi de ben bunu imzaya yazmak istiom ama yazamıom yardım edermisin sevgili arkadaşlarım yardımlarınzdan ötürü herkese teşekkürler
bende hala olmadı
bence hiç yükleme baban yine siler
quote:
Orjinalden alıntı: isimsiz11111
bence hiç yükleme baban yine siler
üstüne kızar
arkadaslar knight bende olmadı oldu die sevinmiştim ama boşa sevinmişim
hem babama söledim hafta içi açmamak şartıyla knight yi indircem
ama inmio Macromedia werdii siteden auto patch ı yükledim dieri ni açınca : error werio ve şöyle dio(The archive is either in unknown format or damaged)
diyo
daha vazla yardım için msn:gfb_07_bilos@hotmail.com a
bir de knight yi indirdikten sonra yüklemek için auto-patch ve KA_V1309_20060504 dosyası çıkıo
birde msn 'me bunları yollarsanız sevinirim
İyİ PyLaŞıMLaR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme