Şimdi Ara

KO-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eet bu oyununda afedersiniz boku çıktı. Ko dan farkı kalmadı. Hem oyundaki bi ton şerefsizlik hırsızlık,sahtejkarlık..vb knularda hem de kurucuların ve severların yetersizliği ile. Bugün 4 kere yattım neden serverı göçtüğü için.Sitesine bile girilmiyor şu an. Her beleş oyuna olan şeyler buna da oldu sanırım artık can sıkıntısından başka bişey olmaz bu oyun..

• dostum haklısın ko oynayan arkadaş var yanımda diyorum bu oyun züper bana sie diyo adam 4 saat oynadı 1 kez dc yemedi ben 7 kez dc oldum

OYUN OYNAMIYORUZ Kİ HACIM RESMEN LAG RESMEN DC OYNUYORUZ YAA
  • WALLA NE DİİM BU GÜN LAG VARDI AMA ASIRI DEİL SENN DEDİGİN KADAR YOKTU LAG BELEŞ OLDUGU DORU AMA DAHA KO-2 SEVİYESİNE DÜŞMEDİ BİZİM OYUN EMİN OLABLİRSİN
  • o sewiyeye düşmez ama weletler sadece lwl 20 civarı kasabiliyolar ama kimisi bu forumu kesvetmiş görevleri burdan bakıyor ........
  • BURADA ONDAN COOOK
  • Olsun oyun onları zaten daha kafadan silyor veletleri.Hiçbişey anlayamıyorlar çünkü detaylı oyun.Kafa gerektiriyo bazı şeyler için.
  • Yaw boku çıktıysa uzak dur oynama. Sro daha ko nun seviyesine gelmedi ama ko nun seviyesine getirmek için uğraşanlar var Beğenmeyen oynamasın ayrıca bu sro nun eksi yanlarını ko forumunda yazda ipini koparan 3 -5 velet çıkıp gelmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 hile sorunu
    10 yıl önce açıldı
    CS 1.6 hile
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Yaw boku çıktıysa uzak dur oynama. Sro daha ko nun seviyesine gelmedi ama ko nun seviyesine getirmek için uğraşanlar var Beğenmeyen oynamasın ayrıca bu sro nun eksi yanlarını ko forumunda yazda ipini koparan 3 -5 velet çıkıp gelmesin

merakimi bagisla imzan neden ingilizce? yoksa türkcen yeteri kadar güclü degil mi yada hava amacli mi ingilizce?

• quote:

Orjinalden alıntı: Internal Bleeding

quote:

Yaw boku çıktıysa uzak dur oynama. Sro daha ko nun seviyesine gelmedi ama ko nun seviyesine getirmek için uğraşanlar var Beğenmeyen oynamasın ayrıca bu sro nun eksi yanlarını ko forumunda yazda ipini koparan 3 -5 velet çıkıp gelmesin

merakimi bagisla imzan neden ingilizce? yoksa türkcen yeteri kadar güclü degil mi yada hava amacli mi ingilizce?

Sen önce kendi imzandaki anlamı çöz öyle gel. Benim imzamdaki ingilizce ile türkçemin yeterli olup olması arasındaki bağlantı ne. İlla herkes türkçe kullanacak die bi kaide mi var .

• quote:

Orjinalden alıntı: Internal Bleeding

quote:

imzamı değiştirdim. Umarım bi sorun yoktur. Deminki imzam ise biraz hava amaçlıydı umarım merakını gidermişimdir. önceki msg de kabalaştıysam özür dilerim

• asil ben özür dilerim sinirlenicegini beklemiyodum öylesine bi merakdi isteyen istedigi yaziyi nicki yazar öyle degil mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.