Beyler oyun bence çok kötü olmuş ne böyle giren adım gibi eminim bırakçak
oyunda görsel efeck aryodu kötü bölgeleredki canavr görüşleri kötü bagımlı omuştum bu oyuna ben bırakmaya kara verdim galiba siz ne diyorsunz
bende bırakçam gibi İTEMİN DEĞERİ ÇOK DÜŞÜCEKK JAPKO GİBİ OLCAK SHELLER 1m SATILMAYA BAŞLICAK ÇÜNKÜ questler ÇOK DEĞERLİ İTEMLER VERİYOR
ben çok beğendim (şahsen)
hay ben böle oyunun anasını avradını var ya en güzel knight ilk girdğimizdi yani empire öncesi ne güzeldi piana dönemi oyunu siktiler attılar yeter artık zengin bir türk çıksada şu oyunu alsa
yavaş ol x_ramsus_x...
İNSANNLAR OYUNU BIRAKIRSA SERVERLERE RAHAT GİRERİZ PRESİZ ZATENBU ARALAR HER ZAMAN RAHAT GİRİYON
acc bana werebilirsiniz felan
Patchi beceremeyen kişi sayısı çok fazla buda bize yaradı. Serverlar hiç bu kadar zevkli olmamıştı. Ne kafa şişiren party pls ler var ne 5 k lar biz böyle mutluyuz... Bırakmak isteyenin yolu denetim masası program ekle/kaldır uninstal ko dan geçer Fenada olmaz hani....
quote:
Orjinalden alıntı: I LOVE YOU GS
ben çok beğendim (şahsen)
bencede çok güzel olmuş saat 3,30 kadar oynadım bıraksalar sabahlıycaktım
biraz oynayın alışırsınız ya bir sürü kişi bırakçam diyo adım gibi eminim bunların yarısı bırakamıcak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme