Şimdi Ara

KO'da video çekerken hangi programı kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar video çekmek için program arıyorum Fraps'tan başka çünkü 10 dakika çekiyorum, acayip yer kaplıyor.
    Bu konuyu buraya açma sebebim ise KO'cular oyun içi video çekmeyi çok seviyor.

• up banada lazım
  • gamecam var çok kalitesiz çekiyor.
    Fraps var 10 dakikalık bir vide 3.5 gb oluyor..
  • HyperCam'ı bir araştırın derim bir ara duymuştum ama inşallah olur.
  • Fraps full sürümünü kullanmanı tavsiye ederim. Editlemek için Sony Vegas Pro 8.0 ile başla daha sonra 10.0 kullanırsın
  • Frap kullanilir genelde.
  • Bandicam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Fraps Kullanıyorum Arkadaslar full+crack surumunu buldum Sınırsız cekıyor ve goruntu kalıtesı cok ıyı

ARayanlar ıcın buyrum:http://hotfile.com/dl/140911986/7983817/Fraps_Full.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Star78

Ben Fraps Kullanıyorum Arkadaslar full+crack surumunu buldum Sınırsız cekıyor ve goruntu kalıtesı cok ıyı

ARayanlar ıcın buyrum:http://hotfile.com/dl/140911986/7983817/Fraps_Full.rar.html

2006 da ilk 0000000 isimli playerin kullanıpta ünlü yaptığı program.
  • konun içinde f7-8 gibi bir tuş video cekiyor düzenler ken sony vegas kullan yada daha önce hiç yapmamısan movie maker
  • Half-Life Advanced Effects

Facebook tan Sony vegas eğitim videoları yaz beğen solda yeni başlayanlar yazıyor videolu anlatımı var birde HD cekiyor bildiğim kadarıyla
  • Ben ekran kartının uygulamasını kullanıyorum MSI'ın. Bulabilirsen onu indir. Yada en çok kullanılan fraps
  • F9 tuşu var daha ne istiyorsunuz
  • f12 tusu 640 x 480 goruntu kalitesi aldıgı için kalitesiz oluyor . FRAPS Kullanıyorum Video Çekimlerinde
  • F12 Tuşu gerçekden kötü, Fraps çok daha işine yarayacakdır tek sorunu boyutu.Ortalama 2 Dakikadan daha az çektiğim video 1.5 GB Üstü oluyor.Tabi editleyince bu boyut düşsede bu biraz can sıkıcı.Ayrıca yorumlardada belirtildiği gibi Sony Vegas'ıda editlemekde kullanabilirsin bende Sony Vegas 8.0 pro sürümü var ve çok memnunum kaliteli program.
  • gamefraps
  • fraps
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.