Şimdi Ara

Ko Görüntü ayarı değiştirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
13.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar. Knight online karakterimi cok alcaktan goruyorum bu ayarı biraz değiştirip biraz daha yukarıdan bakmak istiyorum.

Eskiden klavyemin delete insert yada onun gibi duslarından bir tanesine basarak ekrana bakıs acısını + yada - yonde değiştirebiliyordum. Şimdi ise hic bir sekilde değiştiremiyorum neredeyse butun tusları denedim... Hangi tuslarla oldugunu soyleyebilecek olan var mı sanırım demek istediğim anlasıldı.

Mause3 ile yapılan chara yaklasmak uzaklasmaktan bahsetmiyorum. Bakıs acısının derecesini 0 ila 90 derece arasında değiştirebiliyorduk ondan bahsediyorum.

• Mouse Whell işini görmüyorsa, F9'a basmayı dene. Farklı kamera açıları var TPS,FPS vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyamisboyss

Selam arkadaslar. Knight online karakterimi cok alcaktan goruyorum bu ayarı biraz değiştirip biraz daha yukarıdan bakmak istiyorum.

Eskiden klavyemin delete insert yada onun gibi duslarından bir tanesine basarak ekrana bakıs acısını + yada - yonde değiştirebiliyordum. Şimdi ise hic bir sekilde değiştiremiyorum neredeyse butun tusları denedim... Hangi tuslarla oldugunu soyleyebilecek olan var mı sanırım demek istediğim anlasıldı.

Mause3 ile yapılan chara yaklasmak uzaklasmaktan bahsetmiyorum. Bakıs acısının derecesini 0 ila 90 derece arasında değiştirebiliyorduk ondan bahsediyorum.

Home ve End Tuşlarını dene home yukarı end aşağı indirir görüş açısını tamam

• Bende home ve end yapıyor o işi
  • Evet home ve end tusları ama..

Benim laptobumda ayruyetten NumLk tuşları da war packard bell in bir modeli klavyemde tuşlar icinde ayrı bir bölüm var.

Home Tusu NumLk da 7 nin ustunde End tuşu ise 1 in ustune denk geliyor. Fn+ 7 Fn +1 normal 7 normal 1 ctrl +7 alt +7 ne denediysemde açıyı değiştiremiyorum ve cok sıkıldım.

Bilen birileri elbet cıkıcaktır?
  • Ekran klavyesini acarak home ve end tuslarına tıklayarak sorunumu cozdum ^^
    Diger NumLock tuslarını calıstırmayı beceremedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.