Şimdi Ara

KO HAKKINDA SORMAK İSTEDİGİNİZ HERŞEY 4 YILDIR KO OYNUYORUM BİLGİLERİMDEN YARARLANIN^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim sorum çokda en önce ki sorum SHardı Flan nası dmg cınsını deıstırıyolar flame glacıer or posıon dmg gıbı staff mı bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkandogru26

bakın beyler
    1.KO 5 YILDIR VAR 4 DEGİL ^^ D YIL ÖNCE ACTIGIM CHARIMIN NİCKİ volkan_dogru
    2.2001 agustos ayında acıldı^^
    3.MÜNECCİMMİSİN KARDEŞİM NERDEN BİLİYON NE ANLAMDA SÖLEDİGİMİ BUDA KÖTÜ OLMUŞ BAŞKA YERDE KUSUR BUL KOMİKSİNİZ ANLAMINDA SÖLEDİM DONANİMA HOŞGELDİNİZ^^
    4.ARKADAŞ ALTTA AGZIMDAN ALDI NERDE ÇIKTIGINI YAZMAM ANLAMSIZ OLUR^^
    5.BANA SORUSU OLAN VARMI
    6.GEYİK YAPMAYA GELMEDİM
    7.SU AN Volkan_dogru 75 lvl mage areste^^

Areste 75 lvl var mi suan

• prem. nasıl alınıyo sölermisin
  • quote:

KAYDE ALINMAMK KÖTÜ BİŞİ SİZEW BUNU YAPIYORUM EZİKMİSİN KARDEŞİM SEN 4 YILDIR KO VAR SİZ HERHALDE CAFELERE GELİŞ ZAMANINI HATIRLIYONUZ lol SÜNÜZ

LVL KASARKEN 45 E KADAR FLAME OL TEK KESERSİN BİŞİLER 45 den sonra ise ice ol harpiler seni bekliyo koçum ^^

LoL ün anlamını bilmiyor ama kullanıyor ilginç . Ayrıca nerde 45 den sonra Harpy kesiyorsun onuda anlamış değilim adamlar 60 LvL mage i partye almıyorlar. Neyse "ağzı olan konuşuyor" hesabı bu da ...
  • quote:

EVET DOGRU CİVCİVKEN ancak girer aposa sen 45 e kadar flame ol yandan ligt 45 den sonra ıce ^^

civcivmiiiii kaldııııııııııııııııııııııı aloooooooooooooooooooooooooooooooooooo
  • eett
  • ukelalık olarak algılamda başlıkta demişsin soru sorun diye bana arkadaşlar .yarıştıryor bu topicte
    sana sorum şu
    su kaflaık ve gövdelik için vlkyrine armor mu ne adı tam hatılamıyourm bunları nasıl sahip olabilir yani ne yapmamoız gerekiyor digerbilgili arkadaşlardan da haber bekliyorm yardımlarınız için şimdiden saolun
    saygılar iyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: lowe_uk

ukelalık olarak algılamda başlıkta demişsin soru sorun diye bana arkadaşlar .yarıştıryor bu topicte
    sana sorum şu
    su kaflaık ve gövdelik için vlkyrine armor mu ne adı tam hatılamıyourm bunları nasıl sahip olabilir yani ne yapmamoız gerekiyor digerbilgili arkadaşlardan da haber bekliyorm yardımlarınız için şimdiden saolun
    saygılar iyi oyunlar

onlar ilerde pus a eklenecek
  • 3 yılmı ben 2005 ocak gelid diye biliyorum ama bende 2005 haziranda başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mİhail_Gorbacov

abı ben nasıl para kascam bı yardım etsen taktık nedır yanı?

en iyi taktik sabretmek
  • adam bi sorusu olan varmı diye soruyo burda kaç kişi nin aşşalık olduğunu görüyorsunuz.
    ya hiç bişey yazmayın hada sorunuz varsa sorun de demeye her konuya beyninizden çıkmayan kelimeleri yazıyorsunuz!

Dostum benim bi sorum var.
    Abyss fire lar abysste flame rocklardan mı düşüyordu?
  • öküzlüğümü bagışla ama pus ne??
    player use s??
    attım yukarıdakini
    quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Orjinalden alıntı: lowe_uk

ukelalık olarak algılamda başlıkta demişsin soru sorun diye bana arkadaşlar .yarıştıryor bu topicte
    sana sorum şu
    saygılar iyi oyunlar

onlar ilerde pus a eklenecek

• Power Up Store
  • kanka nasıl eziklere premium verilmesini kaldırata biliriz???????????????????
  • BEYLER BEN ESKİ Bİ OYUNCUYUM YENİ KO BANA GÖRE DEGİL YENİ ÇIKAN SORUNLAR HAKKINDA SORU SORMAYI

lol ÜN ÜN ANLAMINDA KULLANILDIGINI İLK DEFA DUYDUM

CİVCİV DEMEM EZİK ANLAMINDA

SEN 45 OL BİLİZARTIN ALICAK PARTİYE LVLİN DEGİL;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oODeAtHeROo

adam bi sorusu olan varmı diye soruyo burda kaç kişi nin aşşalık olduğunu görüyorsunuz.
    ya hiç bişey yazmayın hada sorunuz varsa sorun de demeye her konuya beyninizden çıkmayan kelimeleri yazıyorsunuz!

Dostum benim bi sorum var.
    Abyss fire lar abysste flame rocklardan mı düşüyordu?

eskiden öyleydi su an bilmiyorum dostum
    bu arada yaranamıyoruz napalım bos ver onları
  • quote:

Orjinalden alıntı: wickiephapyrus

kanka nasıl eziklere premium verilmesini kaldırata biliriz???????????????????

kusura bakma ama lvl kasarak:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GladyaBloodmind

quote:

bakın beyler
    1.KO 5 YILDIR VAR 4 DEGİL ^^ D YIL ÖNCE ACTIGIM CHARIMIN NİCKİ volkan_dogru
    2.2001 agustos ayında acıldı^^
    3.MÜNECCİMMİSİN KARDEŞİM NERDEN BİLİYON NE ANLAMDA SÖLEDİGİMİ BUDA KÖTÜ OLMUŞ BAŞKA YERDE KUSUR BUL KOMİKSİNİZ ANLAMINDA SÖLEDİM DONANİMA HOŞGELDİNİZ^^
    4.ARKADAŞ ALTTA AGZIMDAN ALDI NERDE ÇIKTIGINI YAZMAM ANLAMSIZ OLUR^^
    5.BANA SORUSU OLAN VARMI
    6.GEYİK YAPMAYA GELMEDİM
    7.SU AN Volkan_dogru 75 lvl mage areste^^

Areste 75 lvl var mi suan

BEN

• kardes sen bu oynu bırak... flame,ice hikaye... gösteris olacak adamda. item ve para. yok ötesi...
  • süper bi yorum :p
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.