Şimdi Ara

KO HAKKINDA SORMAK İSTEDİGİNİZ HERŞEY 4 YILDIR KO OYNUYORUM BİLGİLERİMDEN YARARLANIN^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• demek 4 yıldır oynuyosun büyük başarı ko cıkmadan oynamak
    ko 3 yıldır var
  • kardeş nasıl combo yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

demek 4 yıldır oynuyosun büyük başarı ko cıkmadan oynamak
    ko 3 yıldır var
    quote:

Orjinalden alıntı: matraxion

ko 3 yıldır var

• quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

ko 3 yıldır var
    quote:

ko 3 yıldır var

bende öle hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aaabbbccaaa

kardeş nasıl combo yapılır
    abi yeni serverde mage aççam icemi flamemi bide hızlı nası kascam nrde nasıl!
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytoo_14

Alıntıları Göster
    abi ben GM olabılırmıyım hea yaw bırakın ko 3 senedır war adam kafayı yemıs ......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __king_of_diez__

quote:

ko 3 yıldır var

bende öle hatırlıyorum

Alıntıları Göster
    mlezya serverinda fln başlamış usko açılınca geçmiş olabilir

• quote:

Alıntıları Göster
    KAYDE ALINMAMK KÖTÜ BİŞİ SİZEW BUNU YAPIYORUM EZİKMİSİN KARDEŞİM SEN 4 YILDIR KO VAR SİZ HERHALDE CAFELERE GELİŞ ZAMANINI HATIRLIYONUZ lol SÜNÜZ

LVL KASARKEN 45 E KADAR FLAME OL TEK KESERSİN BİŞİLER 45 den sonra ise ice ol harpiler seni bekliyo koçum ^^

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: beytoo_14

paper ol fire+lr git 1 den 30 a kadar aposa gir hemen 30 ol sonra gorevlerle 32 33 fln
    o sırada alan acılır zombiye gir 35 36 fln olursun ole ole dk ash derken gorevler haunga dts deru apos 45 olursun
    sonra 45 de ice ol ice+lr harpy partilerde aranan adam ol sonra ole ole 51 olıursun zaten 51 den sonrası kolay baya bı gorev acılıp kasma şansın oluo

• quote:

Orijinalden alıntı: volkandogru26

KAYDE ALINMAMK KÖTÜ BİŞİ SİZEW BUNU YAPIYORUM EZİKMİSİN KARDEŞİM SEN 4 YILDIR KO VAR SİZ HERHALDE CAFELERE GELİŞ ZAMANINI HATIRLIYONUZ lol SÜNÜZ

LVL KASARKEN 45 E KADAR FLAME OL TEK KESERSİN BİŞİLER 45 den sonra ise ice ol harpiler seni bekliyo koçum ^^

Alıntıları Göster
    inanmıyanlar için sölüyorum pm nychris pm lord_mozard onlara sorun kaç yıldır playersiniz die

• quote:

Alıntıları Göster
    abicim 10 yasındaysan eger bilemnezsin kaç yılında geldigini sizle tartısmıcam en iyisi areste olanlar pm=NYchris=lord_mozard=0000000

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPPERONN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ALPPERONN

peki kardeş
    bende 1.5 senedir oynuyorum evden oynuyorum hala 66 benden sonra başlayanlar 70 geçdi
    tabi macro kullanmadım ne yapcazda kascaz bu charı(mage)

KO HAKKINDA SORMAK İSTEDİGİNİZ HERŞEY 4 YILDIR KO OYNUYORUM BİLGİLERİMDEN YARARLANIN^^

Koxp,Kosp,Kohack ya da sabırlı bir şekilde kasacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

quote:

Orjinalden alıntı: ALPPERONN

peki kardeş
    bende 1.5 senedir oynuyorum evden oynuyorum hala 66 benden sonra başlayanlar 70 geçdi
    tabi macro kullanmadım ne yapcazda kascaz bu charı(mage)

Koxp,Kosp,Kohack ya da sabırlı bir şekilde kasacaksın.

Alıntıları Göster
    knightonline 2001 yılında cıktı yani 5 yıldır var
    bilmeyenler ögrensin
    2006 yılının agustos ayında ise civciv patladı
    oyunun cılkı cıktı

• quote:

abicim 10 yasındaysan eger bilemnezsin kaç yılında geldigini sizle tartısmıcam en iyisi areste olanlar pm=NYchris=lord_mozard=0000000

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: volkandogru26

senin yaşının 2 katı varım be hatta 2 bile deil sen 0-6 yaş gurubu oldugun için 3 katı felan vardır

• agam lvl 13 %60 ım bu yüzde ve lvlle nerede kasabilirim hangi heyvanı öldürebilirim agam bu arada 4 yıldır oynuyomussun epeyce bi paran vardır banada verirmsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillDevil -- 27 Ağustos 2006; 23:52:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillDevil

agam lvl 13 %60 ım bu yüzde ve lvlle nerede kasabilirim hangi heyvanı öldürebilirim agam bu arada 4 yıldır oynuyomussun epeyce bi paran vardır banada verirmsin
    ben zeka yasını dedimmalesef sen yüksek sansanda yazık sana çavuş.daha bilmiyosun bile kaç yıldır var diye benim arkadasım 5 yıldır oynuyo sizi söledim kırıldı gülmekten iyi geldi adama
  • quote:

ben zeka yasını dedimmalesef sen yüksek sansanda yazık sana çavuş.daha bilmiyosun bile kaç yıldır var diye benim arkadasım 5 yıldır oynuyo sizi söledim kırıldı gülmekten iyi geldi adama

Alıntıları Göster
    Yeni knight da civ civ yokmu varsa nerden ve kimden alıcaz söler misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk

Yeni knight da civ civ yokmu varsa nerden ve kimden alıcaz söler misiniz?

Alıntıları Göster
    kardeş ben lwl 62 priest oynuorum şimdi int ciyim dd 25 helmet ayrıca dd 32 kalkanım war 1920 heal açık dd leri satıp battle priest olimmi yoksa bu halim iyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaTLesSHer0

kardeş ben lwl 62 priest oynuorum şimdi int ciyim dd 25 helmet ayrıca dd 32 kalkanım war 1920 heal açık dd leri satıp battle priest olimmi yoksa bu halim iyimi

Alıntıları Göster
    kardeş mageni 30 yap sonra bi kaç kişi varsa dts de acık yağ çek alsın partiye ben bu şekilde 30 dan 40 a 5 saate geçtim e tabi seri kestik ayrıca bir sorum olacak bu macro nedir yav bana yardım eder misiniz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.